sorinthelion Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 salutare facem o incercare a unui junior pe Tabla Butii pe 5 mai?:cl:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Nu suna rău...o plimbare si un gratarel? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? de ce nu ?!?mi-ar place .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Nu suna rău...o plimbare si un gratarel? Parca s-a votat legea cu gratarele ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Parca s-a votat legea cu gratarele ... Da, se aplica numai daca te prinde politistul si nu il inviti si pe el la o bere ...:2dr Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? s-a votat legea cu picnicul dar nu se poate aplica cel putin asa zicea dom' ministru ca cica nu sunt locuri amenajate, nu exista gratare amplasate si nici paza, deci tot sacii de gunoi si constiinta fiecaruia e la putere:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? si chiar daca s-ar fi votat legea crezi ca avea vre-o importanta? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Concluzia e ca ne blochează cadrul legislativ, nu? Sau mergem? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? legile sunt facute pentru a fi incalcate...logic ca si noi nu tre sa facem exceptie:fk2 let's screw the law!!!have some fucking fun,drink some beer,fuck some women's ...hell let's do them all!!!god damn it... i've gone wrong Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? legile sunt facute pentru a fi incalcate...logic ca si noi nu tre sa facem exceptie:fk2 let's screw the law!!!have some fucking fun,drink some beer,fuck some women's ...hell let's do them all!!!god damn it... i've gone wrong Sa te vad cand te intalnesti cu padurari daca o sa mai fi asa zmeu!:uameni O sa ajunga satenii sa puna "scoabe" daca voi aveti chef de...:hl Acolo nu este nomansland...:hw Editat Martie 23, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? ceva detalii pentru necunoscatori va rog. unde e locatia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Cred ca discuția evoluează într-o directie gresita! Facem ieșirea sau nu?!? Putem mânca niste dandwich sau nimic!?! Asta nu trebuie sa fie legată de subiectul nostru. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? respectati pasunile si gradinile oamenilor din zona sinu aveti probleme Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? hai sa ne intelelgem::hwnoi nu ne ducem sa facem prapad acolo!si asa cred ca o sa fie ceva zapada si nici nu stiu daca o sa ai unde sa iti asezi masa...eu propuneam in primul rand doar o :cao mica plimbarica.restul e dupa decizia fiecaruia ca doar nu o sa sar cu parul la ei daca le vine sa face cine stie ce gratar sau ce ghidusie,tine de de bunul simt (care stiu ca e cam lipsa la romani)dar am incredere ca aici sunt oameni nu animale:rules:pr:no:beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Închidere subiectul grătar? Da de ce așteptăm pana pe 5 mai? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? merg si eu daca va hotarati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Închidere subiectul grătar? Da de ce așteptăm pana pe 5 mai? pentru ca nici atunci nu o sa fim siguri ca se poate intra--e posibil sa fie inca zapada cat casa mai ales ca anu asta a dat domnu'!iar daca era vb de gratar cumva asta putem sa il facem si in seara asta-ne adunam la o padure langa oras si ii dam bice:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Ana..... Si e musai sa ajungem undeva?!? Sau mergem sa ne plimbat si sa ne încercăm mașinile si abilitatile? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? aveti in vedere faptul ca a nins in zona :wink: ieri seara si sunt sanse mari sa fie portiuni de drum acoperite cu zapada viscolita :h5 dar una peste alta merita vazuta zona.:br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Corect.....pana unde putem ca nu avem checkpoint... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecpreotu Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? salut plecare dimineata si intoarcere seara? Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Bineinteles....ne simțit bine, dormim bine....adică acasă.. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Vin si eu pe 05 05 2012 .......unde e plecarea ....hai sa ne unim :h5 exista posibilitate de cazare in zona :x Editat Aprilie 5, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Gpscu cine e Yonutz asta si care e legatura lui cu prezenta pasionatilor la iesirile in zona ca eu n-am auzit de el. Poate detaliezi, ca vad ca stii mai multe, ca sa intelegem cu totii sa stim sa ne ferim de el de acum incolo. Colegul Nessum vad ca da sfaturi de bine, cum sa se fereasca baietii de probleme. De luat amenzi e usor, de platit e mai greu asta mai ales daca nu ai bani de dat suplimentari la stat. Ca si asa impozitele sunt mari si toti stam cu masinile inmatriculate pe dincolo. La multi ani in avans ptr data de 04.05.2012! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Gpscu cine e Yonutz asta si care e legatura lui cu prezenta pasionatilor la iesirile in zona ca eu n-am auzit de el. Poate detaliezi, ca vad ca stii mai multe, ca sa intelegem cu totii sa stim sa ne ferim de el de acum incolo. Colegul Nessum vad ca da sfaturi de bine, cum sa se fereasca baietii de probleme. De luat amenzi e usor, de platit e mai greu asta mai ales daca nu ai bani de dat suplimentari la stat. Ca si asa impozitele sunt mari si toti stam cu masinile inmatriculate pe dincolo. La multi ani in avans ptr data de 04.05.2012! Off-topic ! Asta e un topic pentru a planifica o iesire nu pentru a intreba cine e cutare. Cu respect, Teodor. Editat Aprilie 6, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate