nicu22 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Si inca ceva, as propune sa ne vedem la benzinaria de la otopeni de la aeroport, rompetrol parca este, nu de alta dar eu vin de pe centura...asta daca nu va deranjaza prea tare altfel vin la luk. Oricum din cate cunosc eu mare parte din cei care se dau de adevaratelea nu se incurca cu incepatori mai ales cu masini nepregatite asa ca putem face exact ce ne lasa masinile sa facem.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? salut, Mitsu 2,8 MT masina 2 Marcel pilot ( doar pna la intrarea in teren) Alex copilot (pilot in teren) Asteptam cu nerabdare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Mai ales eu, daca mi se strica troliul am cui sa fac scandal:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? locul ramane lukoil.nici eu nu am masina pregatita de offroad extrem.vreau doar sa luam o gura de aer si sa vedem ce pot face jucariile noastre standard sau mai speciale .daca e ptr cine are statie cb sa intre pe canal 16 si ne pot astepta pe traseu cu comunicarea prin statie.daca nu ne auzim la tel.al meu este 0764456307.bafta si ramane sa ne vedem sambata:h5 Editat Aprilie 26, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? ok atunci sunt si eu prezent Johnny + 1 copilot 1 masina Samurai '93 incaltat cu simexuri Bafta Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? salut, Mitsu 2,8 MT masina 2 Marcel pilot ( doar pna la intrarea in teren) Alex copilot (pilot in teren) Asteptam cu nerabdare Ne vedem la noi in benzinarie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? din cei care vin a fost cineva anu trecut?si daca are cineva cui de remorca,ca am un prieten care vrea sa vina cu motoru(un KTM)si vroia o tractare la remorca ptr motor.:wr:pl:tr Editat Aprilie 27, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Am eu la samurai carlig nu cred ca ar fi vreo problema sa-l remorchez, singura problema ar fi cu remorca in teren o car dupa mine? La motorasul meu de 1,3 s-ar simti destul de mult. Editat Aprilie 27, 2012 de Astral Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Ar veni si eu , am si carlig daca nu e prea departe in bucuresti o iau cu placere . Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Ar veni si eu , am si carlig daca nu e prea departe in bucuresti o iau cu placere . te asteptam cu placere!remorca e in bucuresti pe la arcu de triumf...numai ca tre sa vdm ca mai sunt ceva pb de rezolvat intre timp cu ei cu remorca oricum te anunta in timp util daca da au ba. Am eu la samurai carlig nu cred ca ar fi vreo problema sa-l remorchez, singura problema ar fi cu remorca in teren o car dupa mine? La motorasul meu de 1,3 s-ar simti destul de mult. remorca va ramane in blejoi. Editat Aprilie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? remorca va ramane in blejoi. Atunci nu e nici un fel de problema din partea mea Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? te asteptam cu placere!remorca e in bucuresti pe la arcu de triumf...numai ca tre sa vdm ca mai sunt ceva pb de rezolvat intre timp cu ei cu remorca oricum te anunta in timp util daca da au ba. remorca va ramane in blejoi. OK pentru mine nicio problema , masina eu o tin in Buftea , asa ca e aproape , vorbim miercuri , te las nr meu de tel , 0722502240 Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? locul ramane lukoil.nici eu nu am masina pregatita de offroad extrem.vreau doar sa luam o gura de aer si sa vedem ce pot face jucariile noastre standard sau mai speciale .daca e ptr cine are statie cb sa intre pe canal 16 si ne pot astepta pe traseu cu comunicarea prin statie.daca nu ne auzim la tel.al meu este 0764456307.bafta si ramane sa ne vedem sambata:h5 Domnul Soemertleelieon scuze ...imi e greu cu consoane multe. Masina mea este pregatita pentru chestii mai grele. Faptul ca imi spui ca nu se poate si . mie nu imi place. Mi-ar fi placut sa-mi spui de ce nu se poate unde am propus e doar o leaca mai incolo. Daca vrei sa te simti sef e OK. Nu accept sa primesc un raspuns de genul nu se poate ca asa vreau eu. BTW e in engleza, la of road statiile stau pe 18. Si nu mai merg cu voi. Sportul asta se face altfel tati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Domnul Soemertleelieon scuze ...imi e greu cu consoane multe. Masina mea este pregatita pentru chestii mai grele. Faptul ca imi spui ca nu se poate si . mie nu imi place. Mi-ar fi placut sa-mi spui de ce nu se poate unde am propus e doar o leaca mai incolo. Daca vrei sa te simti sef e OK. Nu accept sa primesc un raspuns de genul nu se poate ca asa vreau eu. BTW e in engleza, la of road statiile stau pe 18. Si nu mai merg cu voi. Sportul asta se face altfel tati. e problema ta daca nu intelegi un mesaj.imi pare rau dar nu sunt aici ca sa fiu sef sau mai stiu eu ptr ce polemici.daca ai sa citesti tot topicul ai sa intelegi ca totul sa facut oarescum de comun acord.asta e,nu vii nu vii --nu oblig pe nimeni la nimic ,din nou simt nevoia sa ma repet : e algerea fiecaruia! BTW --nu am jignit pe nimeni si nu accept asa ceva din partea nimanui.asa ca ....:off:pr Editat Mai 1, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Pana la urma cate masini suntem ? Intreb ca sunt si eu curios sa particip. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? e problema ta daca nu intelegi un mesaj.imi pare rau dar nu sunt aici ca sa fiu sef sau mai stiu eu ptr ce polemici.daca ai sa citesti tot topicul ai sa intelegi ca totul sa facut oarescum de comun acord.asta e,nu vii nu vii --nu oblig pe nimeni la nimic ,din nou simt nevoia sa ma repet : e algerea fiecaruia! BTW --nu am jignit pe nimeni si nu accept asa ceva din partea nimanui.asa ca ....:off:pr Imi cer scuze daca te simti jignit si da, ai dreptate nu inteleg mesajele tale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Se pare ca o sa ploua sa ne bucurăm?:g Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Nu vreau sa repet dar totusi cate masini merg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Oameni buni, "numai maine, nu-i poimaine"...... Zic sa nu va mai contrati aiurea, sa stabiliti clar ORA SI LOCUL INTALNIRII si sa va duceti si sa va simtiti bine ! PS - Sorinthelion si Nicu22, va garantez ca atunci cand va veti intalni, sigur va veti intelege perfect ! Important este sa iesiti pe traseu ! :h5 Editat Mai 2, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Pana la urma cate masini suntem ? Intreb ca sunt si eu curios sa particip. nu am numarat exact dar cred ca deja sau anuntat vreo 4sau 5,oricum ar fi fost e loc ptr oricine asa ca daca vrei sa vii te asteptam cu placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Imi cer scuze daca te simti jignit si da, ai dreptate nu inteleg mesajele tale. ok.deci ideea era ca chiar daca nu poti sa vii la lukoil-ul respectiv ni te poti alatura pe drum vb in prealabil la statie sau prin telefon!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Salut, ca si celelate dati cand am plecat din Bucureti, propun si am sa fiu acolo McDonalds DN1 dupa centura la ora 7.30, la 7.45 plecam catre Rompetrol Blejoi unde vom fi la 8.30 aprox. M-as bucura sa plecam impreuna de la McDo, va astept . Nicu, sper sa te razgandesti si sa ne vedem. O seara buna, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? nu am numarat exact dar cred ca deja sau anuntat vreo 4sau 5,oricum ar fi fost e loc ptr oricine asa ca daca vrei sa vii te asteptam cu placere! Confirm din nou prezenta , nu am primit nimic denpre remorca , ati rezolvat ? Ne vedem pe 5 la lukoil sau la MacDonals depinde de ora , in cel mai rau caz direct la Blejoi. Ma bucur ca se alatura noua si LordEko cu el sigur nu ne pierdem .. Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Eu m-am razgandit. Vin cu inca 2 nebuni cu biclele:ypu:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Eu m-am razgandit. Vin cu inca 2 nebuni cu biclele:ypu:uameni Daa ? sii cine e ghid , sigur ne pierdem :hl Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate