cobrra Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Daa ? sii cine e ghid , sigur ne pierdem :hl mergeti linistiti ca nu sunt sanse de pierdut. in caz de nevoie marcel 4x4 cunoaste drumul. revenit de ieri din zona va pot anunta ca inca mai sunt portiuni mici de zapada . asa ca aveti sanse de suc la rece .:x succes si distractie placuta !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Daa ? sii cine e ghid , sigur ne pierdem :hl Aveti numarul meu de telefon. In caz de ceva ma sunati. in 90% din traseu e semnal gsm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Hai ca ma prezint si eu. Sambata dimineata la 7 : 30 la Mc sau la Lukoil? 0747099009 - asta e numarul meu Editat Mai 3, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Hai ca ma prezint si eu. Sambata dimineata la 7 : 30 la Mc sau la Lukoil? 0747099009 - asta e numarul meu Sunt lipite unul de altul....gard in gard ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? voi fi si eu ! Dan. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Pe sambata atunci :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Confirm din nou prezenta , nu am primit nimic denpre remorca , ati rezolvat ? Ne vedem pe 5 la lukoil sau la MacDonals depinde de ora , in cel mai rau caz direct la Blejoi. Ma bucur ca se alatura noua si LordEko cu el sigur nu ne pierdem .. da...se pare ca nu le-au venit piesele de la motoare deci nu vin cei doi cu remorca.multumesc f mult oricum si tie si colegului cu samurai!:tk Editat Mai 3, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? pentru sambata se anunta ploaie in zona :cn accuweather de obicei nu minte. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Cum facem pana la urma sa si mancam ceva? facem un gratar comun la care aduce fiecare ce vrea? isi aduce fiecare de acasa ? inca ceva, daca e cineva interesat sa vada masinutele in actiune posibil sa vin singur si deci sa am locul din dreapta liber. Eu am fost pasager la o iesire in zona Buzaului si pot sa afirm ca merita sa iesi chiar si pe 'locul mortului'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? pai daca accuweather zice de rau, nu stiu cum o sa fie cu gratarul. eu unul imi iau de acasa de mancare. pana se va face vara de-abinelea io zic ca gratarul nu e o optiune pentru sambata. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Mă luati şi pe mine cu voi? Am un mitu sogun de 3.0 stoc şi ar fi prima mea ieşire în teren accidentat. Mi-ar face mare plăcere să merg cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Mă luati şi pe mine cu voi? Am un mitu sogun de 3.0 stoc şi ar fi prima mea ieşire în teren accidentat. Mi-ar face mare plăcere să merg cu voi. Salut Zelwood, cu mare placere, ne vedm la McDo DN1 dupa centura la 7.30. Nu-ti face griji unele masini sunt cat de cat pregatite si te vom ajuta. Propun sa venim fiecare cu de-ale gurii si sa facem o masa campeneasca, fara gratar. Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? 1. Propune locul de adunare in Bucuresti. Locul de adunare in Ploiesti va fi cel clasic la Rompetrol Blejoi. 2. Propune ora intalnirii in Bucuresti. Pt Ploiesti se mai adauga o ora. Salut Nae, ne putem baza pe sprijinul si prezenta ta, ca un cunoscator f bun al zonei si un impatimit al acestui sport ? Cu stima, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Salut, ca si celelate dati cand am plecat din Bucureti, propun si am sa fiu acolo McDonalds DN1 dupa centura la ora 7.30, la 7.45 plecam catre Rompetrol Blejoi unde vom fi la 8.30 aprox. M-as bucura sa plecam impreuna de la McDo, va astept . Nicu, sper sa te razgandesti si sa ne vedem. O seara buna, Marcel Salut Marcel, Am ceva probleme la masina, trebuie sa schimb termostatul, daca reusesc azi ne vedem maine dimineata la Mac daca nu, ne auzim saptamana viitoare. Numai bine Nicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? @Astral, parca Nessum postase niste poze pe threadul asta cum e acum la cimitirul eroilor. Au fost curatate ? Sa nu se sperie oamenii ? Sau am visat eu ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Salut Marcel, Am ceva probleme la masina, trebuie sa schimb termostatul, daca reusesc azi ne vedem maine dimineata la Mac daca nu, ne auzim saptamana viitoare. Numai bine Nicu Nu mai ajung, nu am rezolvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? @Astral, parca Nessum postase niste poze pe threadul asta cum e acum la cimitirul eroilor. Au fost curatate ? Sa nu se sperie oamenii ? Sau am visat eu ? N-ai visat, doar ca n-ai avut rabdare sa cauti...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70502-o-tabla-butii-pe-5-mai&p=791196&viewfull=1#post791196 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? N-ai visat, doar ca n-ai avut rabdare sa cauti...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70502-o-tabla-butii-pe-5-mai&p=791196&viewfull=1#post791196 pozele nu sunt de la Tabla Butii, sunt de la Rucar, aproape de varful Papusa. on topic: distractie placuta, domnilor! unele guri spun ca maine o sa fie ceva ploaie prin zona. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Eu vin singur asa ca daca mai sunt ceva doritori pe post de pasager cu cea mai mare placere. Nr. de contact: 0722404581 Pana la urma cum ramane cu masa de pranz? Gratar sau mananca fiecare din traista? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Cu parere de rau anunt ca eu nu mai pot sa merg. Am dus rotile saptamana asta la intors cu specificatia sa fie gata pana vineri, dar se pare ca au fost unele probleme cu sudatul si nu sunt gata.:ang1 Asa ca va urez distractie placuta si drum bun Editat Mai 4, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Cu parere de rau anunt ca eu nu mai pot sa merg. mergem saptamana viitoare, o tura mai lunga, tabla butii si baiului-grohotis. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? se mai merge maine sau nu ? ca eu nu mai inteleg. sau tu minitehnicus nu mai vii si mergi sapt viitoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? se mai merge maine sau nu ? ca eu nu mai inteleg. sau tu minitehnicus nu mai vii si mergi sapt viitoare? ca si johnny_r, am aceeasi problema de roti. mai exact lipsa lor.:ang3 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: o tabla butii pe 5 mai? Cum sa nu se mearga maine? Ne vedem in parcare la Mc la ora 7:30,la 7:45 cel tarziu plecam,pe la 8:30 sa fim in Ploiesti.Ne auzim pe canalul 16 sau 0740759256 numarul meu de telefon. O seara buna! Ne vedem dimineata! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 (editat) Re: o tabla butii pe 5 mai? Voi va duceti numai eu cu minitehnicus nu o sa fim prezenti din lipsa rotilor, in rest totul este conform discutiilor de mai sus si anume SE MERGE MAINE VA INTALNITI LA Mc LA 7: 30 Editat Mai 4, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate