Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o tabla butii pe 5 mai?

sorinthelion

Postări Recomandate

Re: o tabla butii pe 5 mai?

Nu zice nimeni nimic? Nu ati ajuns acasa?

Adica am ajuns noi pe biciclete si la ora 21:00 eram in casa:ha: si voi nimic?:ha::ha:

Ne-a prins o ploaieeeeeeeeeeee. De toata frumusetea, dupa 10min a inceput si o grindina ,mama mama.......

Am intrat intr-o stana... o casuta defapt :D am facut focul frumos, ne-am uscat hainele etc si nu ne-am lasat batuti pana nu am ajuns la Tabla Butii.

Bag de seama ca v-ati chinuit sa urcati inapoi in drum:ha1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu zice nimeni nimic? Nu ati ajuns acasa?

Adica am ajuns noi pe biciclete si la ora 21:00 eram in casa:ha: si voi nimic?:ha::ha:

Ne-a prins o ploaieeeeeeeeeeee. De toata frumusetea, dupa 10min a inceput si o grindina ,mama mama.......

Am intrat intr-o stana... o casuta defapt :D am facut focul frumos, ne-am uscat hainele etc si nu ne-am lasat batuti pana nu am ajuns la Tabla Butii.

Bag de seama ca v-ati chinuit sa urcati inapoi in drum:ha1

Cred ca sunt obositi la cat au muncit daca zici ca a plouat destul de rau. O sa umple maine forumul cu posturi.

:dr2:dr2

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Acum o ora am ajuns acasa. Foarte frumos ca de obicei . Au fost ceva mici probleme mecanice la cativa participanti ( radiator fisurat, planetara rupta, statie fara emisie, etc)

Ploaia am prins-o exact cand am ajuns la cimitir. Una mica. Deci se pare ca a fost si grinidina.

Apoi am incercat sa urcam panta de la cimitir inapoi in drum. Dar noi am vrut pe drum nu pe iarba si aici a fost ceva distractie.

Multumiri tuturor pentru solidaritate.

Ne pregatim pt urmatoarea iesire !

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

se pare ca a fost cu emotii.

doar cateva cuvinte nu ne ajung.

hai mai baieti, sunt sigur ca exista mai mult material.

ceva filme cu patinaj vedem si noi?

la Tabla Butii e usor de ajuns, dar daca prinzi vremea nasoala, e greu de plecat:ha1

sper ca v-ati distrat bine, si ca nu ati pangarit monumentul.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

dupa parerea mea a fost superb.aseara am ajuns destul de tarziu ca sa mai postez ceva.oricum cum zicea un alt coleg sa lasat cu trolieri,tractari,radiatoare sparte,planetare rupte,bucsi sarite,antene cazute,statii fara emisie dar si cu niste amintiri superbe:grin: .vremea a fost superba- ne-a dat dat de toate : soare,ceata,ploaie,grindina si un pic de vant!intr-un cuvant am avut parte de o aventura frumoasa cu noroaie la urcari si coborari de toata frumusetea,copaci rupti pe drum si cu peisajele de rigoare!o sa postam aici cateva poze insa o sa ii las pe cei care au facut niste poze mai de calitate ca eu nu am un aparat performant.abia astept urmatoarea iesire.deja eu propun ca traseu sa mergem la Iezer.poate cei cu care am fost ieri sunt de acord si stabilim de comun acord o data pe luna viitoare si cine stie ce-o mai iesi....:banana

Editat de sorinthelion
Link spre comentariu

dap... a fost foarte frumos.

Colegii care ati faccut poze si filmulete: propun sa le arhivati si ulterior sa intrati pe http://www.transfer.ro si acolo la adesa de e-mail e destinatarului sa introduceti marian.pecheanu@gmail.com. eu o sa aduc toate pozele si filmuletele de la toata lumea si apoi o sa le pun intr-un loc de unde sa le putem lua toti.

Vitara care inchide coloana :):):):):):)

Link spre comentariu

dap... a fost foarte frumos.

Colegii care ati faccut poze si filmulete: propun sa le arhivati si ulterior sa intrati pe http://www.transfer.ro si acolo la adesa de e-mail e destinatarului sa introduceti marian.pecheanu@gmail.com. eu o sa aduc toate pozele si filmuletele de la toata lumea si apoi o sa le pun intr-un loc de unde sa le putem lua toti.

Vitara care inchide coloana :):):):):):)

Vitara ranita care a ramas doar in doua roti ;)

Link spre comentariu

Neatza,

Haideti ca am ajuns si eu la calculator, o sa postez toate pozele care le-am facut(putine).

https://picasaweb.google.com/miskca/TablaButiiMay52012?authkey=Gv1sRgCIOKyKm1wtnGiwE

poza de grup:

grup_cimerr_mic2.thumb.jpg.e124aa848f0f57f7206b6a20f0596219.jpg

A fost prima mea iesire de anul asta, multumesc tuturor pentru aceasta sambata frumos petrecuta!

Video nu prea am facut, doar la ce ma interesa pe mine, am testat lanturile :)

http://www.youtube.com/watch?v=nozfI7wrGWY

Multumesc inca o data Land-Rover-ului care ne-a ghidat destul de rapid si aveam timp la popasuri sa asteptam veveritele care se jucau in spatele coloanei :dr2

Imi pare rau de colegul cu Mitza (am avut si eu radiatorul spart si stiu cum e :D: atunci a trebuit sa vin tractat de un prieten 250km, noaptea, cu gemurile deschise la 4-5grade afara, ca se aburea parbrizul, fara servo, caldura etc... :ha: )

Ma bucur ca am vazut cea mai mica Matza din natura: Mitza Junior!! Pun pariu ca nu multi dintre voi ati vazut un astfel de animalutz in salbaticie!

Bafta!

Editat de misca
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare