gabi.r Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 (edited) nu, nu este pacaleala...iesim ca de obicei la aer curat de primavara sa ridem unii de altii sa ne distram si nu in ultimul rind sa ne mai testam indeminarea cu acareturile din dotare... cine este amator este invitatul nostru !!! plecarea in traseu se face la ora 10 din curtea reprezentantei FORD valcea ( centura valcea ) pentru alte detalii sunati...0744585991...gabi.r cu aceasta ocazie, LA CATEGORIA...MUSCA...prietenul TYH va face demonstratii cu ateveul sau de...900 de kile... Edited March 27, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Aha ... acum cand este publica iesirea ...... nu prea se inghesuie nimeni :ha::ha: ..... :h5 Pana se mai hotaraste lumea .... un scurt montaj (Dicomes autor) .... sonor maxim :wink: Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea multumim leonard !!!...:tk montajul este excelent !!!...si surprinde in citeva minute, ceea ce-si doresc toti posesorii de masina 4x4 si pasionatii de offroad adevarat...sper ca filmul place multor prieteni ai clubului X3M Valcea... repetam invitatia de iesire impreuna cu noi la Rm. Valcea...!!! ...va asteptam cu drag !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 29, 2012 Author Share Posted March 29, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea se pare ca filmuletul a avut efect... au anuntat participarea citiva prieteni din bucuresti... pina acum certe sunt 8 acareturi...lista inca nu s-a inchis...mai asteptam doritori de distractie si...antrenamente !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomitza Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 (edited) Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Super frumos clipul. Poate-l conving pe al meu Gagan sa termine masina si sa va facem o vizita:br PS - Oare intra Gaganu in ATV:ha::ha::ha: ca daca e asa sare de 1.000 kg si in tra la auto:ha: Edited March 29, 2012 by Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 (edited) Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Super frumos clipul. Poate-l conving pe al meu Gagan sa termine masina si sa va facem o vizita:br In weekend are activitati mai antrenante decat offroadul. Ceva cu rame si cu stuf. Cand il suni sa-i urezi bafta din partea mea:ha: Edited March 29, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Prezent si mai vin inca trei masini de olteni din Craiova! Recomandati simex-uri sau MT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea recomandam simexuri...cine nu are, nici o problema...vine cu noi, bea bere:2drface poze...insa ocoleste pe...forestier...( se mai numeste si...chichen line...:ha::ha::ha: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plici Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea De la Craiova momentan 100% 2 masini a 3-a... cred ca doarme. O sa ajungem pe seara si speram sa avem ca maine sa avem parte de vreme si distractie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Dupa o tura facuta Sambata de Gabi.R , Mircea(flash4x4) si Mihai.... o mica rasturnare .... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea si ceva poze de azi ... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Si de la mine ceva poze.....la cald! Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea tot poze... Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea faina noroiala ati tras sa va fie de bine. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Prin ce zona ati actionat ? Sunt fan al zonei Valcea /Olanesti/Buila Vanturarita (canion). :br "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin.V Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 (edited) Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Cateva poze si de la mine ... Edited April 1, 2012 by Catalin.V Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin.V Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea ... si tot asa ... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
plici Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Si un filmulet de la mine momentan Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Ba baieti, mi-e rau si azi... O fi de la aerul ala de munte sau poate sunt deochiat:old. Cred ca trebuie sa mai iau niste aiasma din aia de gutui, ca sambata mi-a desfundat urechile si poate merge cu astea naturiste:dr4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_g Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea de nota 10. am vazut ca va dati si pe valea lui stan ...(ma intreb daca mai este unitate militara acolo...) si inteleg inacelasi timp ca stiti bine zona ... ce mai este la cataracte ? se poate ajunge sus la mina ? respect, bogdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted April 2, 2012 Author Share Posted April 2, 2012 (edited) Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea pun si eu 2 poze...sau pozne...cu scuze la adresa echipajului din imagini pentru ca dinsii au gasit mai repede ca mine traseul pe o coborire facuta prima data... Edited April 2, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Cea mai buna treaba a fost rasturnarea asta! Am descoperit muuulte probleme la masina!! AUzi la ei, 3 litri de ulei in cutie.... Faina iesire, multumim pentru oportunitatea acordata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Cateva poze si de la copilotul meu, Claudiu :br Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Si un filmulet cu o panta cu ceva morcovei, mai ales atunci cand trebuie s-o cobori :): [video=youtube;9WSbogh-w60] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts