gabi.r Posted April 2, 2012 Author Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Ba baieti, mi-e rau si azi... O fi de la aerul ala de munte sau poate sunt deochiat:old. Cred ca trebuie sa mai iau niste aiasma din aia de gutui, ca sambata mi-a desfundat urechile si poate merge cu astea naturiste:dr4 deocheat nu esti sigur !!! si dupa parerea mea nici aerul de munte nu face rau...poate lipsa de antrenament la aroma vinului de dragasani ??? ...te asteptam pentru un nou antrenament cu...CRIMPOSIE...:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Gabi sa-ti spun un banc de oameni seriosi: Doctore, am voie sa beau bere? intreaba un alcoolic. - Doamne fereste! raspunde doctorul. Asta v-am interzis acum doi ani! - Da, dar mi-am inchipuit ca medicina a mai facut progrese...:ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Si ca tot nu-mi iese din minte Dragasaniul, iti mai spun unul: Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri. Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: - Fii ba atent!!! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: - De ce? Dai inapoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea poze Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea poze.. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea tot poze Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicomes Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 (edited) Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea poze.. Edited April 4, 2012 by dicomes Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodonel33 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: Iesire duminica...1 aprilie pe linga Rm. Valcea Deci cumpar teava doua punti volan si la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts