Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Membrii din Cluj Napoca

alibotean
 Share

Recommended Posts

Re: Membrii din Cluj Napoca

Poate ne adunam mai multi si facem si niste iesiri prin zona, ca sunt locuri misto. Poate ii facem invidiosi pe cei de la Baia Mare :ha:

Atat timp cat eu am traseu extrem chiar in spatele casei, nu aveti cum sa ma faceti invidios. :mrgreen:

Anul viitor e foarte posibil sa facem o intalnire si in zona Clujului. Pana atunci studiati voi toate posibilitatile.

• 1 month later...
Guest kecske

Va ajutam cu drag la orice intilnire in zona,intre timp incet ne apucam de traseele ptr. concursul din anul acesta.

• 2 months later...

Daca te referi la o intalnire a forumistilor, aceasta va avea loc la Baia Mare in perioada 18-21 sept. (vezi banner-ul din stanga Maramures Offroad Fest 2008).

Data te referi la o intalnire offroad in zona Cluj, cu regret, te informez ca tocmai ai ratat-o pt. ea a avut loc exact acum o saptamana (vezi banner-ul Cupa Clujului 2008).

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Salut. Stiu ...din pacate nu am fost prin zona in acea perioada :sr

Dar pe urmatoarele fac ce fac si nu le mai ratez, si npoate pana atunci scap si de RAR, si mai creste si "Kaprun" al meu. Multumesc.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

• 2 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use