alibotean Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Salutare, As vrea sa stiu daca membrii din Cluj se intalnesc undeva? sau daca se fac iesiri la sfarsit de saptamana prin apropiere. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackie Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca salut eu sunt din cluj, dar deocamdata nu mai am masina 4x4. sper ca in max 2 saptamani sa imi iau ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibotean Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Poate ne adunam mai multi si facem si niste iesiri prin zona, ca sunt locuri misto. Poate ii facem invidiosi pe cei de la Baia Mare :ha: Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Poate ne adunam mai multi si facem si niste iesiri prin zona, ca sunt locuri misto. Poate ii facem invidiosi pe cei de la Baia Mare :ha: Atat timp cat eu am traseu extrem chiar in spatele casei, nu aveti cum sa ma faceti invidios. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackie Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca ideea e ca noi nu avem chiar in spatele casei , dar cum am iesit din cluj deja is multe optiuni. :bc :Gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Anul viitor e foarte posibil sa facem o intalnire si in zona Clujului. Pana atunci studiati voi toate posibilitatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackie Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca ar fi o treaba sa facem ceva pe aici. :h5 :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Va ajutam cu drag la orice intilnire in zona,intre timp incet ne apucam de traseele ptr. concursul din anul acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Salut. Nu se aude nimic de vreo intalnire la Cluj ? Sunt nerabdator. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Daca te referi la o intalnire a forumistilor, aceasta va avea loc la Baia Mare in perioada 18-21 sept. (vezi banner-ul din stanga Maramures Offroad Fest 2008). Data te referi la o intalnire offroad in zona Cluj, cu regret, te informez ca tocmai ai ratat-o pt. ea a avut loc exact acum o saptamana (vezi banner-ul Cupa Clujului 2008). Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Re: Membrii din Cluj Napoca Salut. Stiu ...din pacate nu am fost prin zona in acea perioada :sr Dar pe urmatoarele fac ce fac si nu le mai ratez, si npoate pana atunci scap si de RAR, si mai creste si "Kaprun" al meu. Multumesc. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolino4x4 Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Re: Membrii din Cluj Napoca Poate sa-mi dea cineva si mie cateva locuri, trasee superbe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts