KAROLOKW Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 (editat) Re: Despre motorizarea LADA NIVA si inca un mic update :) am scos mufa de la asa zisa unitate centrala a imobilizatorului cea care are conectata la ea si acel beculet rosu cu semnul de Lada pe el si motorul merge lafel in aceleasi conditiideci cu alte cuvinte si in baza faptului ca oricum nu aveam acele 3 cheite se pare ca motorul merge si nu avea acel imobilizator sau a fost scos inainte sa o cumpar eu. astfel am mai eliminat ceva din instalatie deci e mai simpla acum si :) mai usoara cu 200 de grame :):):) intrebare imi spune cineva cum se poate scoate acel rezervor de vapori da nu prea vad loc pe unde sa il scot si ma tot uit si degeaba, ma intreb pe unde a fost bagat si dac anu a fost bagat inainte sa sugeze aia aripile si contraaripile :) sa rezolvat am reusit sa il scot iar daca cineva va dori sa faca acelasi lucru il poate scoate pe langa stopul dreapta spate pe acolo intra si iese foarte usor. am eliminat si teava care pleca catre canistra de carbon iar stutul de pe rezervor l-am blocat pentru a nu exista riscul de a mirosi sau a se varsa benzina, oricum e ceva chinuiala sa scoti teava de pe sub masina pentru ca e prinsa in cateva table cleme pe acolo iar accesul e extrem de dificil mai ales dac annu dai jos cutia de transfer si in modul asta trebuie taiata teava pe segmente cu un cleste ca asa iese cel mai usor. Editat Iunie 26, 2012 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Despre motorizarea LADA NIVA Stie cineva care este exact arhitectura noilor motoare lada cu 16v? Short Blocul de lada 17i este compatibil cu chiulasa 16v? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Despre motorizarea LADA NIVA tu ai 16 v? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Despre motorizarea LADA NIVA Eu am 17i 8valve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate