suvi Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Saptamana viitoare vreau sa merg in zona muntilor Hasmas si anume: Lacu rosu,Balan,Trei fantani,pe jos la Piatra Singuratica etc. Intrebarea e:- stie cineva daca este drum de la Lacu rosu la satul Trei Fantani? multumesc Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Muntii Hasmas Raspund tot eu, se poate lejer. Am facut un traseu foarte frumos care se poate face cu orice SUV. Baia Mare-Reghin -Gurghiu-Lapusna-Remetea-Ditrau-Gheorgheni-Balan-(pasul Tarcu foarte frumos)Trei Fantani-Lacu Rosu. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Muntii Hasmas Raspund tot eu, se poate lejer. Am facut un traseu foarte frumos care se poate face cu orice SUV. Baia Mare-Reghin -Gurghiu-Lapusna-Remetea-Ditrau-Gheorgheni-Balan-(pasul Tarcu foarte frumos)Trei Fantani-Lacu Rosu. Ooooo....buuun ! Exact ce-mi trebuie mie pentru intoarcerea de la MMOF ! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71056-Back-home-from-Maramures-Trophy-2012-!-%2813-18-august%29 Hai cu mai multe detalii, please, sau eventual ceva track-uri GPS...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Muntii Hasmas Cu gps-ul nu ma stiu decat cu ala civil, detalii iti dau la MMOF inclusiv o mica harta. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate