Yonutz Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 (editat) Din cate am inteles soferul e doctor si masina aia seamana cu fosta mea masina, deci se pare ca e vorba de dansoare. Bine ca nu au patit nimic ... Eu cunosc extrem de bine masina aia ...era cam imposibil de rasturnat ...jante cu ET mare (extrem de stabila), toate fierataniile ranforsate, corectiile facute la punti, blindata de scuturi ... Pe de alta parte am vb cu Dan de cateva ori de masina respectiva si va pot spune ca e un tip foarte echilibrat. Insanatosire grabnica fizica si psihica pasagerilor ... In teren orice este posibil... Inca un accident cu un Patrol care protejeaza pasagerii ... Asta cu copiii nici mie nu imi place ... de cate ori am iesit cu familia ...familia jos ...pana am trecut de portiunea dificila... Ce am gasit eu pe stiri legat de acest accident: http://qmagazine.ro/ultima-ora/accid...iului-prahova/ http://www.adevarul.ro/locale/ploies...712728926.html Din stirea asta ...reiese ca alta e masina ... http://www.realitatea.net/masina-ras...5.html#galerie Editat Iunie 4, 2012 de Max consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Nu merge niciun link. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Acum am vazut si eu stirea, erau intr-adevar Dan si sotia lui, am iesit impreuna in cateva randuri anul trecut. Nu sunt genul care sa riste inutil, masina pregatita excelent...poate cei cu care au iesit ne dau mai multe detalii despre conditiile in care s-a intamplat accidentul. Sper ca sunt bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Nu merge niciun link. Articolele sunt apa de ploaie, foarte putine amanunte: http://qmagazine.ro/ultima-ora/accident-grav-de-masina-in-muntii-baiului-prahova/ http://www.realitatea.net/masina-rasturnata-intr-o-rapa-din-muntii-baiului-noroc-maxim-niciun-pasager-nu-a-fost-ranit-grav_949214.html Probabil ca vom afla mai multe in zilele urmatoare... Bine ca nu a fost mai rau! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 (editat) Re: Accident offroad in Prahova http://stirileprotv.ro/programe-inregistrate/84/stirile-protv-de-la-ora-19-00-din-04-06-2012.html am inteles ca sunt ok. multa sanatate ! ps; este vorba de celebra urcare cu bolovani din Baiului...multi dintre noi am urcat-o de cateva ori... Editat Iunie 4, 2012 de TOYO L LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Din reportaj reiese ca este vorba de Dan Soare colegul de pe forum auto Nissan Patrol Y61 masina a fost si la mine o perioada o cunosc bine, toti sunt bine Patrolul buldog si-a facut datoria, grija mare Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova salut! intr-adevar despre mine e vorba,am vazut moartea cu ochii dar toti sintem bine. am riscat inutil,panta arata mult mai rau decit anul trecut cind am reusit din prima.ploile si zapezile au mai lucrat. nu am avut suficienta turatie,am uitat sa blochez spatele,cred ca am lovit primul bolovan,acela imens,motorul s-a oprit,a luat mare viteza cu spatele si nu am mai putut face nimic.dupa o cursa nebuna cu spatele cind am avut senzatia de moarte iminenta,DIN FERICIRE s-a rasturnat de doua ori si s-a oprit pe rotile ei. daca o lua catre valea din stinga azi nu mai scriam aceste rinduri. o lectie dura,o cumpana a vietii mele cum nu am mai avut! sper sa-mi revin si sa ma intorc pe trasee,dar sigur cu alta mentalitate si mult mai multa prudenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova ma bucur ca ati scapat cu bine! era sa ma rastorn si eu o data, si cunosc sentimentul. chestiile astea se petrec asa... fara sa bagi de seama... intr-adevar, prudenta trebuie sa fie regula de baza. toate cele bune in continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova patrolu e patrol ,insanatosire gravnica , @ presa asta nu stie sa faca decat tamtam atat dar nu ar informeze populatia cum trebuie, e bine cand totul se termina cu bine KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Bine ca toata lumea este bine. Sper sa fie un semnal de alarma pentru cei care vor sa faca offroad cu familia in masina !!!! Copii nu au nici-o vina ca unii parinti sunt injectati cu adrenalina. P.S. Nu vreau sa jinnesc pe nimeni , dar nu este normal sa facem offroad cu familia in masina. (este parerea mea ). Cer scuze daca am deranjat pe cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Accident offroad in Prahova ... nu este normal sa facem offroad cu familia in masina. Este si parerea mea. Cred ca asta ar putea a fi adaugata cu brio la topicul ala cu "reguli in offroad"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 (editat) Re: Accident offroad in Prahova salut, Acum m-am intors din muntii baiului. Am recuperat masina. Chiar am venit cu ea pe roti de la locul accidentului pana la bucuresti. Masina e ok. ( doar e un patrol). Masina are unele probleme tehnice pe care le-am sesizat si Dan mi le-a confimat.Una din ele ar fi ca masina nu urca in ture mereu, nici in ruptul capului. Fapt care a condus la oprirea motorului. Operatiunea de recuperare s-au desfasurat destul de simplu. Am urcat 2 masini din Secaria ( 3 oameni) care Zamora. Am lasat masinile pe drum. Am coborat la Patrol cu hi-lift, chituci de lemn, benzina ( nu am avut spray), ancora, compresor. Dupa cateva incercari am reusit sa aruncam cauciucurile pe jante. Hi-lift a fost scula de baza in acest caz. Am incercat sa o urcam din nou pe panta dar nu am reusit. Noaptea plouase si terenul era destul de alunecos. Am fost nevoit sa iau Patrolul la galop care statia meteo-padure-valea doftanei. Prin padure era patinor, pe drum curgea apa, morcovul era intrat bine fiindca era singur cu o masina care aluneca pe mal+ pietre. Colegii mei s-au intalnit, pe drumul de intoarcere cinci domni cu IMS/Gaz, ( nu au retinut marca) cu numere de inmatriculare de bucuresti, care se gandisera ca azi au de dezmembrat un patrol rasturnat si nu stiau unde a disparut. Stimati domni nu uitati ca cineva acolo sus va vede. Cam asta a fost operatiunea de recuperare. Tin sa le multumesc pe aceasta cale tatalui meu si unchiului care m-au insotit astazi, colegului nostru kali care mi-a pus la dispozitie masina lui, ( mitzu rules), domnului Dan pentru suportul tehnic( platforma, sufe, ancora, hi-lift etc), domnului Puiu pentru gazduirea patrolui pana cand dan se va hotara ce va face mai departe cu masina. O seara buna. Editat Iunie 5, 2012 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova multumesc din suflet lui ciprian pt recuperarea patrolului! rar mi-a fost dat sa intilnesc un om atit de generos si saritor! multumesc pe aceasta cale si celorlalti implicati direct sau indirect si pe care ciprian i-a amintit! fara perseveranta lui probabil ca nu mai raminea nimic de recuperat. nu stiu deocamdata ce voi face cu masina,e cam devreme sa ma gindesc,abia m-am dezmeticit. un lucru e clar: masina ne-a protejat,din 4 persoane din care doua neasigurate cu centura nu a rezultat nici o trauma majora! nici avariile nu par foarte grave,masina merge bine-motor,transmisie par in regula. vom vedea. multumesc inca o data,inclusiv celor care m-au incurajat si mi-au dat sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Colegii mei s-au intalnit, pe drumul de intoarcere cinci domni cu IMS/Gaz, ( nu au retinut marca) cu numere de inmatriculare de bucuresti, care se gandisera ca azi au de dezmembrat un patrol rasturnat si nu stiau unde a disparut. Stimati domni nu uitati ca cineva acolo sus va vede. Presupun ca nu o fost o cerere din partea posesorului sa ajunga sa se dezmembreze masina. Cata lipsa de bun simt. Dar, in final, important e ca toata lumea e bine. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Este si parerea mea. Cred ca asta ar putea a fi adaugata cu brio la topicul ala cu "reguli in offroad"! De acord intru totul. Sau macar sa fie asigurati toti pasagerii cu centurile de siguranta. Copiii nu au vreo vina, si au avut mare noroc ca nu s-au ales cu traume! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Cand se pleaca cu copii se aleg rute usoare cu peisaje........ nu prislop cu iesire in azuga...... Dar asa e cand ai o masina prea potenta ,dar experienta nema... Fara suparare ca o zic direct, dar asta-i adevaru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 (editat) Re: Accident off-road in Prahova Eu stiu o regula: Cand anticipezi o zona dificila, dai jos pasagerii. Acestia pot schimba echilibrul masinii cu miscari neprevazute. Si nu-i o rusine sa vina pe picioare pana la traseul sigur unde ii astepti. De obicei pasagerii mai fricosi sau neumblati in offroad, cer singuri asta pe motiv ca vor sa se dezmorteasca sau sa faca poze. Editat Iunie 6, 2012 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Noi am trecut (cam) pe acolo luni dupa-amiaza - 15:00 - 16:00h - dinspre Busteni spre Secaria. Unde exact s-a intamplat traznaia? Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 (editat) Re: Accident off-road in Prahova Salut Am vazut cand ati trecut. Erati doua masini: un samurai sau jimni si o toyota . V-am strigat pe statie si pe 16 si pe 22 dar nimic. Aveam nevoie sa duceti copii la spital. Accidentul s-a produs pe la 15:00- 15:05. Eram cam la 800 m de drumul Zamora- Secaria. Fata de intersectia catre Zamora eram la circa 5-6 km. O seara buna. Editat Iunie 6, 2012 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Fir-ar sa fie! Nu am avut statia in masina asta. Imi pare rau, e incredibil ca nu v-am vazut. Ce ghinion! Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Stai linistit. Ne-am descurcat. Am sunat si am fost sunati de salvamont care nu reusea sa ne gaseasca. Habar nu aveau de zona. Am urcat pe jos pana la drumul de creasta si am mers vreo 3km pana m-am intalnit cu echipa de interventie. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Sa nu fim rautaciosi ...de pe margine e usor sa stai sa judeci ... ca trebuia sa faca aia sau ailalta. Toti suntem tentati la un moment dat si facem asta - impingem spre limita! Oricand un bolovan ratacit in drum poate schimba multe coordonate in traiectoria masina ...Conjuctura a fost nefericita ... ce sa mai ... Sunt sigur ca Dan si-a invatat foarte bine lectia ptr data viitoare. Vad ca isi cauta tot Nissan ... ceea ce e de bine. :grin: E bine ca incidentul nu s-a soldat cu urmari mult mai grave si ca japonezii au facut o masina tapana. Pe de alta parte ...Eu cunosc foarte bine masina asta ...ptr ca eu am gandit-o asa (multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat). N-am vandut-o ptr ca era o masina rea ...am dat-o ptr ca amicul meu si-a dorit-o prea mult! :grin: Era normal sa urce greu in ture, mai ales in rampa ...Cu toate fierataniile din ea ... avea aproape 3to... @dansoare Ptr ca asta a fost masina care mi-a adus cele mai multe satisfactii ... daca doresti te ajut cu placere sa ii remediezi atat cat ma pricep si pot toate problemele ...atat cele de ordin estetic cat si cele de ordin tehnic (daca intradevar exista). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Accident offroad in Prahova Este si parerea mea. Cred ca asta ar putea a fi adaugata cu brio la topicul ala cu "reguli in offroad"! Ionut / Nea' Fane Pana la urma off-road-ul este un hobby, o pasiune. Si ca in cazul cam tuturor hobby-urilor iti asumi un risc. Daca in cazul fumatului iti asumi ca la un moment dat acesta sa iti afecteze sanatatea sau in cazul in care esti foarte pasionat de excursii si calatorii iti asumi ca s-ar putea ca acest lucru sa te cam "toace" de bani, la fel si in cazul iesirilor 4x4 (mai ales in cazul celor cu o dificultate destul de ridicata ) iti asumi ca la un moment dat este posibil sa treci printr-un astfel de incident. Daca hotarasti ca vrei sa te bucuri impreuna cu sotia / familia de acest hobby, este strict alegerea fiecaruia dintre noi. Nu vad de ce ar trebui sa ingradim placerea, specifica off-road-ului - si asta o stim cu totii. Apoi, cred ca nici unul dintre cei de aici nu este masochist si nici unul nu este tipul de persoana care vrea sa-i tarasca pe cei dragi intr-un astfel de soc. Asa ca nu zice nimeni sa nu incercam sa prevenim prin orice fel astfel de incidente...fie ca este vorba de "blindarea" masinii...fie ca este vorba de alegerea unui traseu adaptat fiecaruia dintre noi...Dar de aici pana la "regului in offroad" cred ca este o discutie destul de lunga. Nu vreau sa intru in detalii si mai ales in conflicte despre ce inseamna adevaratul off road...ci vreau sa spun ca din punctul meu de vedere acesta poate fi practicat si impreuna cu familia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 (editat) Re: Accident off-road in Prahova Era normal sa urce greu in ture, mai ales in rampa ...Cu toate fierataniile din ea ... avea aproape 3to... Pe serpentinele dintre Valea Doftanei si Secaria a dat sa se opresca in treapta a 2 a- ramanea fara putere. In momentul in care da se moara ii calci ambreiajul si incerci sa o accelerezi si intr-un final reactioneaza. Singura solutie este treapta 1. Acest fenomen nu apare de fiecare data. Apare o intarziere destul de mare intre momentul in care apesi pedala si momentul in care motorul se accelereaza. Editat Iunie 7, 2012 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Accident off-road in Prahova Cred ca Dan Soare ar trebui sa fie cu puteri de administrator la acest post , nu vad de ce este atat de comentata aceasta problema care pana la urma este ... personala , mie unul nu mi-ar place sa fiu asa mediatizat daca as pati ceva similar. Merg zilnic pe DN1 si pot sa va garantez ca este la fel de periculos ca si pe acea panta , saptamanal sunt 1~2 accidente si lunar cred unul nasol (adica cu sange pe asfalt) bineninteles ca am vazut si cateva cu sfarsit 100% OFF . De multe ori ma gandesc cu groaza ca daca o masina de pe sensul opus trece "bordurica" dintre benzi care cred ca are 15 cm si intra pe sensul tau ... nu vad multe sanse .... Fantana Miorita este un alt loc "tare" acolo eu personal era sa ma mulez pe un copac , atunci am riscat imens si am evitat ... nu am avut cum sa ma asigur ... daca o masina ar fi fost pe banda 1, in stanga mea ... il aruncam 100% in copac , eram cu toata familia in masina , pe jos era polei , o Dacia 1310 iesise pe invers de dupa fantana ... familia mea din masina nici nu s-a prins cat a fost de aproape ... copacul acela are multe semne pe el ... Ideea era ca se pot intampla accidente mult mai grave in locuri mult mai comune , uneori daca "este" sa se intample se intampla . 1 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate