Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jucarie mk2 a la jighistyle...

jighi
 Share

Recommended Posts

Buna seara.

am de raportat o infractiune sau contraventie, depinde...Azi cand am intrat in garaj sa imi sara ochii din cap cand am vazut jucaria...NU mai avea spate..se pare ca cineva DRAG mie nu avea bani de cheltuiala si a trebuit sa duca ceva fier vechi la vecinii de peste drum...e o vorba din batrini ,,vorba multa saracie curata...

poze:

128906585_Picture492.jpg.2531044cda3a80096e21156794bbc7dc.jpg

Edited by Tavi D.

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Jucarie mk2 a la jighistyle...

tare sunt curios sa vad finalu :ha::ha:.... promite si u cand o termini si iii faci poze spalo naibi ca io nici la ora actuala nu stiu ce culoare este :ha::ha::ha:

multa bafta

KAMIKAZE Off Road Team

• 2 weeks later...

"Succesuri'' cu utilajul...imi place cum iasa...dar am un sfat:nu fi zgarcit cu pozele te rog...:))), si ceva detalii despre cat a mai ramas sau cum ai modificat parte din instalatia elecrica (la mine cel putin tronsonul de fire trece prin aripa...).

Alt aspect ar fi ,in cazul in care il faci...re-amplasarea rezervorului cum ai gandit-o?Eu vreau sa il sui in portbagaj si imi cam da cu rest daca las sasiul in forma originala.

Si ultima: radiatorul ramane in botu masinii sau pleaca in spate?...aici mai pove' ca am multe intrebari in cazul in care il muti...

Bafta cu taiat/sudat/lipit si toate cele..:)))

:ft

"Succesuri'' cu utilajul...imi place cum iasa...dar am un sfat:nu fi zgarcit cu pozele te rog...:))), si ceva detalii despre cat a mai ramas sau cum ai modificat parte din instalatia elecrica (la mine cel putin tronsonul de fire trece prin aripa...).

Alt aspect ar fi ,in cazul in care il faci...re-amplasarea rezervorului cum ai gandit-o?Eu vreau sa il sui in portbagaj si imi cam da cu rest daca las sasiul in forma originala.

Si ultima: radiatorul ramane in botu masinii sau pleaca in spate?...aici mai pove' ca am multe intrebari in cazul in care il muti...

Bafta cu taiat/sudat/lipit si toate cele..:)))

:ft

instalatia electrica trrebuie sa o simplific dar asta cand o sa subtiez si botul masinii..cat despre radiator o sa vina in spate..am unu de mercedes w 210 de v6 de capacitate mare..

Rezrvorul l am pus in spate..

Dar mai are de asteptat si mor de oftica..dar asta e..:grin:

273942712_Picture521.thumb.jpg.f9d1b9c9672b874303048d0754ab87e6.jpg

www.modificarioffroad.ro

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

• 3 weeks later...

Ceva noutati? Sunt curios, ca daca nu ma insel e primul proiect pe baza la un pajero, mai radical sai zic asa...

Pe de alta parte inainte sa ma apuc de taiat vreau sa ma informez mai mult asupra acestui aspect ...si momentan esti singura sursa aici ( pajero build sa zic asa)

Bafta mare si spor la munca...

nu uita :ft

:old

• 3 weeks later...

O sa vina si pozele..

Hai mai om bun cu detalii ca salivez dupa cantec de flex...

P.S.m-as inspira dupa nissan sau toyota dar alea oricum le faci ies urate...:))))))

P.S. ...glumesc desigur...:ha:

Acuzica vin si pozele...spatele e gata..mai trebuie vopsit..acuma vad si eu cat dureaza toate operatiunile..multa munca..:cr3

www.modificarioffroad.ro

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Acuzica vin si pozele...spatele e gata..mai trebuie vopsit..acuma vad si eu cat dureaza toate operatiunile..multa munca..:cr3

:grin:...eu ma apuc ca de obicei la service-ul ''In spatele blocului'' srl....de aia vreau sa ma inspir sa nu tai de 5 ori...:)))

Oricum ca design am alte idei...da pe mine electrica ma omoara ...ca nus cum sa o transpun...sau sa fac alta desi cred ca fac alta pe spate si scot ce e original dar ...un mare dar...nus ce draq sa fac cu rezervorul si electrica aferenta...ca daca il salt unde vreau eu tre sa ma misc cu tot cuprul...(sau schimb cu flexibil cauciucat),si alt semn de intrebare mi-l lasa radiatorul...aici inca nu ma gandesc ...aia la anu...dar tot tre sai las loc...de aceea vreau sa vad cam ce spatiu permite pajero swb taiat ca atare..

• 3 weeks later...

Nu arata rau ...felicitari pentru jucarie...dar nu inteleg sau nu se vede in poza cum se aeriseste radiatorul...e plasa sau tabla ,....in rest reusit proiect...inca o data felicitari...

alte poze..normal care se vad tot deformate...

rog un moderator sa rezolve problema pozelor....

IMG_2838.JPG.6349e81172379836716fcbffafec320f.JPG

Edited by jighi

www.modificarioffroad.ro

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use