jighi Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 (edited) Buna seara. am de raportat o infractiune sau contraventie, depinde...Azi cand am intrat in garaj sa imi sara ochii din cap cand am vazut jucaria...NU mai avea spate..se pare ca cineva DRAG mie nu avea bani de cheltuiala si a trebuit sa duca ceva fier vechi la vecinii de peste drum...e o vorba din batrini ,,vorba multa saracie curata... poze: Edited June 14, 2012 by Tavi D. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Si m am gandit ca vreau sa arate cam asa..Pe parcurs mai revenim cu poze,ca de ideei nu ducem lipsa..:grin: 1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... tare sunt curios sa vad finalu :ha::ha:.... promite si u cand o termini si iii faci poze spalo naibi ca io nici la ora actuala nu stiu ce culoare este :ha::ha::ha: multa bafta KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Super tare intentia ta:h5 sunt foarte curios de produsul finit, noroc:ap Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted June 15, 2012 Author Share Posted June 15, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... O fac frumoasa ca ma multumeste jigodia... @liviuoff ..Daca o spal sigur nu o sa imi mai placa:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... "Succesuri'' cu utilajul...imi place cum iasa...dar am un sfat:nu fi zgarcit cu pozele te rog...:))), si ceva detalii despre cat a mai ramas sau cum ai modificat parte din instalatia elecrica (la mine cel putin tronsonul de fire trece prin aripa...). Alt aspect ar fi ,in cazul in care il faci...re-amplasarea rezervorului cum ai gandit-o?Eu vreau sa il sui in portbagaj si imi cam da cu rest daca las sasiul in forma originala. Si ultima: radiatorul ramane in botu masinii sau pleaca in spate?...aici mai pove' ca am multe intrebari in cazul in care il muti... Bafta cu taiat/sudat/lipit si toate cele..:))) :ft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Nu te-ai lasat pana n-ai facut-o "circular" :bravo Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... "Succesuri'' cu utilajul...imi place cum iasa...dar am un sfat:nu fi zgarcit cu pozele te rog...:))), si ceva detalii despre cat a mai ramas sau cum ai modificat parte din instalatia elecrica (la mine cel putin tronsonul de fire trece prin aripa...). Alt aspect ar fi ,in cazul in care il faci...re-amplasarea rezervorului cum ai gandit-o?Eu vreau sa il sui in portbagaj si imi cam da cu rest daca las sasiul in forma originala. Si ultima: radiatorul ramane in botu masinii sau pleaca in spate?...aici mai pove' ca am multe intrebari in cazul in care il muti... Bafta cu taiat/sudat/lipit si toate cele..:))) :ft instalatia electrica trrebuie sa o simplific dar asta cand o sa subtiez si botul masinii..cat despre radiator o sa vina in spate..am unu de mercedes w 210 de v6 de capacitate mare.. Rezrvorul l am pus in spate.. Dar mai are de asteptat si mor de oftica..dar asta e..:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Nu te-ai lasat pana n-ai facut-o "circular" :bravo Era si pacat ..:4079862908: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Ceva noutati? Sunt curios, ca daca nu ma insel e primul proiect pe baza la un pajero, mai radical sai zic asa... Pe de alta parte inainte sa ma apuc de taiat vreau sa ma informez mai mult asupra acestui aspect ...si momentan esti singura sursa aici ( pajero build sa zic asa) Bafta mare si spor la munca... nu uita :ft :old Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... O sa vina si pozele.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... O sa vina si pozele.. Hai mai om bun cu detalii ca salivez dupa cantec de flex... P.S.m-as inspira dupa nissan sau toyota dar alea oricum le faci ies urate...:)))))) P.S. ...glumesc desigur...:ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Acuzica vin si pozele...spatele e gata..mai trebuie vopsit..acuma vad si eu cat dureaza toate operatiunile..multa munca..:cr3 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Acuzica vin si pozele...spatele e gata..mai trebuie vopsit..acuma vad si eu cat dureaza toate operatiunile..multa munca..:cr3 :grin:...eu ma apuc ca de obicei la service-ul ''In spatele blocului'' srl....de aia vreau sa ma inspir sa nu tai de 5 ori...:))) Oricum ca design am alte idei...da pe mine electrica ma omoara ...ca nus cum sa o transpun...sau sa fac alta desi cred ca fac alta pe spate si scot ce e original dar ...un mare dar...nus ce draq sa fac cu rezervorul si electrica aferenta...ca daca il salt unde vreau eu tre sa ma misc cu tot cuprul...(sau schimb cu flexibil cauciucat),si alt semn de intrebare mi-l lasa radiatorul...aici inca nu ma gandesc ...aia la anu...dar tot tre sai las loc...de aceea vreau sa vad cam ce spatiu permite pajero swb taiat ca atare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 (edited) Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... E gata in sfarsit.. Arata cam asa.. Edited August 19, 2012 by jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Si urca cam asa.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Nu arata rau ...felicitari pentru jucarie...dar nu inteleg sau nu se vede in poza cum se aeriseste radiatorul...e plasa sau tabla ,....in rest reusit proiect...inca o data felicitari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Multumesc de aprecieri...masca e din plasa si acum raceste mult mai bine radiatorul.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 (edited) Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... alte poze..normal care se vad tot deformate... rog un moderator sa rezolve problema pozelor.... Edited August 19, 2012 by jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Ce motor are jucaria Dragos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macfero Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Si urca cam asa.. urca bine pe uscat :grin: cam cate kg are acum ? arata misto:br Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Ce motor are jucaria Dragos? 2.5td pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... urca bine pe uscat :grin: cam cate kg are acum ? arata misto:br inca nu am cantarit-o.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... Mda , E cam ce trebuie ca sa zic asa . Bine alese taieturile . Sper sa te bucuri de ea cat mai mult ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyloiu Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Re: Jucarie mk2 a la jighistyle... alte poze..normal care se vad tot deformate... rog un moderator sa rezolve problema pozelor.... ce anvelope ai d-n dragos pe pajero asta albastru:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts