Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Padis- Vladeasa 4-5 august

mariusradovici

Postări Recomandate

Cine doreste sa pofteasca la o miscare va astept!

Traseu: day 1(sambata 9:00)Calatele-Magura-Dealul Botii-Doda Pilii-Cetatile Ponorului intoarcere Cetatile Radesei "campare" cort-masina

day 2 Cetatile Radesei(pestera..)- Rachitele(cascada)-Vladeasa-casa.

Eu asa vad traseul cel mai simplu, daca vor fi doritori cu alte ideei sunt binevenite..

Masini: eu Nissan terrano2

Mitsubishi Pajero tot eu dar cu alt sofer..

cine doreste,tel la nr 0758281897 sau PM si muntele ne asteapta..cat mai multi:2dr eu dau tuica "originala"

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Iesire Padis- Vladeasa 4-5 august

4 August, o intalnire neplacuta pentru mine campat la intrarea pe traseul spre Pestera Cetatile Radesei.

Ma refugiasem la marginea padurii dupa 3 zile de stat la Glavoi in galagie si aglomeratie.

Dimineata am gasit acolo 3 oameni cu corturile si intrand in vorba cu acestia m-au invitat sa le iau locul deoarece ei plecau mai departe si vatra de foc era calda inca, apa proaspata in apropiere, umbra si mai ales liniste.

Fiind sambata m-am gandit ca nu vor fi grataragii care sa ma deranjeze tocmai acolo dar m-am inselat.

Am facut tabara si apoi am plecat sa vizitam pestera si locurile inconjuratoare dupa care ne-am apucat sa ne facem mancarea si siesta.

Ati venit 10-12 oameni cu 4 masini si o caprita, fara sa dati macar buna ziua si fara sa intrebati daca deranjaza pe cineva faptul ca preluati vatra de foc (calda inca) si va puneti corturile in apropiere.

Ati venit doar pentru un gratar, gratar pe care puteati sa-l faceti si in zona Cabanei Padis unde na-ti fi deranjat pe nimeni cu galagia voastra.

Ati ambalat motoarele si va-ti aratat muschii, unii dintre voi, in deplin dispret fata de cei din jurul vostru si umpland aerul de gaze de esapament ale unor motoare inutil ambalate.

Desi nu am auzit manele ati vorbit suficient de tare si va-ti fatait prin padure pana spre dimineata, nelasandu-ne sa ne odihnim dupa o zi grea de mers pe poteci.

Ati ciopartit un brad (tras cu masina din padure desi era uscat si la doar 50m de vatra de foc) si ati imprastiat aschiile de lemn pe platoul pe care altfel s-ar fi putut pune corturile, lasand resturile de lemn imprastiate peste tot. :no

Va multumesc totusi ca ati adunat sacii de gunoi si cojile de pepene si le-ati luat de acolo.

Nu am vazut imagini postate de voi de la aceasta intalnire si va ofer eu un filmulet in care va puteti recunoaste.

http://www.youtube.com/watch?v=PWwaYQY7yqE

Si iata si un filmulet din apropiere, dinspre Varasoaia. Locuri frumoase, afine si aer curat. Mai sus de locul in care am oprit se deschide o panorama a intregii zone inconjuratoare. In departare se vede drumul spre Stana de Vale.

[video=youtube;taAz4Q45s-0]http://www.youtube.com/watch?v=taAz4Q45s-0

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Sa traiti si respecte...am dat buna ziua cand am ajuns,iar cat despre vatra de foc era la 50m de dumneavoastra,imi cer sc nu am stiu ca e inchiriata,cat despre ambalat motoare si muschi nu prea avem masini suntem copii saraci si motorina e scumpa..apoi de strigat de aia esti in codru dar disciplinat dupa 00.. Sa va simtiti bine!!

Levo,tata, unde ar trebuie mutat postul??

IMG_2019.thumb.jpg.60f07cfdf7a866d84d771027db24f7a4.jpg

Link spre comentariu

Sa traiti si respecte...am dat buna ziua cand am ajuns,iar cat despre vatra de foc era la 50m de dumneavoastra,imi cer sc nu am stiu ca e inchiriata,cat despre ambalat motoare si muschi nu prea avem masini suntem copii saraci si motorina e scumpa..apoi de strigat de aia esti in codru dar disciplinat dupa 00.. Sa va simtiti bine!!

Levo,tata, unde ar trebuie mutat postul??

Topicul a fost mutat aici, unde se afla acum la "Iesiri la sfarsit de saptamana".

In sectiunile de club se posteaza doar actiunile/iesirile facute membrii cluburilor respective.

E clar ?

Si nu, in codru nu te duci ca sa-ti dai frau liber instinctelor primare, dar asta e deja alta discutie si dupa comportamentul pe care l-a povestit Pleampa ca l-ati avut si dupa raspunsul dat de tine, e limpede ca nici n-are rost sa-ti mai explice cineva ceva.......:uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare