Silviu4x4 Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 De 4 zile a päsit si Samuraiul meu pentru prima oarä pe terenul patriei, dupä ce l-am coborät din Renaultul Master, in care l-am adus din Germania. Doar cuiul de remorcä l-am täiat si asa s-au inchis si usile dubei. Alaltä ieri am urcat la Iezäre cu Adiv6 care m-a vizitat de la Bucuresti. Gumele de stradä cu 1,9atm. si nimic modificat. La pisc sus ...ne intälnim cu (cred ) Bronco. Urcarea a inceput in Cisnädioara apoi Prislop si coama N/V spre Pältinis. A urmat Cänaia saua si Värful Cindrelu. Am continuat golul alpin si am coborät la lacul Oasa. In Petresti am fäcut stänga si pe deal spre Pianu de Jos. Astäzi am sä repet in mare parte traseul, cä este si ultima zi de concediu...mäine inapoi in Germania. Pe Facebook club 4x4 am postat ceva poze. al vostru Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Am urcat la Iezärele Cindrelului cu Samurai cu AT-uri.15.08 12 Un mic filmulet a doua zi cänd am urcat din spre saua steflesti ( valea sadului ) la iezäre si apoi iar la oasa . Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Am urcat la Iezärele Cindrelului cu Samurai cu AT-uri.15.08 12 Sper cä functioneazä linkul, in combinatie cu Facebook- poze cum am coborät Samuraiul din Master in Sibiu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4012037151305&set=o.443090729057713&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4012039351360&set=o.443090729057713&type=1&theater Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Am urcat la Iezärele Cindrelului cu Samurai cu AT-uri.15.08 12 OO, ai filmat partea usoara a urcusului dinspre Saua Steflesti, probabil mai jos erai prea ocupat ca sa mai filmezi :) Cred ca ti-a placut portiunea, mie mi-a facut multa placere. Noi am coborat pe aceeasi ruta acum aproximativ o luna. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Am urcat la Iezärele Cindrelului cu Samurai cu AT-uri.15.08 12 :) ai dreptate, dupä poiana unde stau corturiile, mergänd eu foarte constant sä nu stric nimic inainte de a sfärsi concediu, cu 2000 de ture pe low, m-am trezit cu 2 roti in aer! am läsat-o sä alunece in jos si am ridicat turele la 3000, trecänt asa peste portiunea unde nu flexa destul puntile mele. O zi inainte cänt il aveam pe adiv6 ca si copilot, l-am intälnit pe Bronco ,dacä imi aduc bine aminte de numele lui. mai mai sä fugä de noi, de pe värf la vale spre saua steflesti. am gonit dupä el sä ii däm bunä ziua si ia te uitä, se stia bine cu adi. sa holbat la gumele noastre si a zämbit, väzänd cä am venit de la cänaia, presupunänd cä ne-am distrat de minune cu at -uri pe piatra aia. drept e cä m-o luat cu milä acolo, dar trebuia botezat chiriciorul meu undeva. la mijlocul pärtiei din pältinis intälnisem alt samurai din cisnädie, orlea ..si nu dau de el pe forum aici nicicum, dar ma asigurat cä e membru. mai caut Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Am urcat la Iezärele Cindrelului cu Samurai cu AT-uri.15.08 12 Acolo dupa poiana se poate merge pe 2 rute, fie ocolit nitel, fie pieptis pana la intrarea pe poteca. Cand am fost noi, un "amic" cu Landcruiser urcase pana la intrarea pe poteca, a realizat ca nu e loc de Toyota lui frumos stralucitoare (probabil nu stia de ce e in stare), asa ca a lasat-o cum a dat domnu', blocand drumul. Nu ne-a deranjat prea tare, ca probabil oricum am fi coborat pieptis. dar m-a amuzat gestul: ajungi in varf de munte sa lasi masina in drum. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate