Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Postări Recomandate

Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Neata la toata lumea.Frumoase poze ,frumos concurs ,dar din pacate pentru mine s-a terminat mai repede decat ma asteptam,O clipa de neatentie din partea mea era sa ma coste un deget,Sunt ok si multumesc lui ALEX care a facut raliu pana la spital si s-a putut interveni.Multumesc si lui Costel care a fost alaturi de mine . Nu promit dar as vrea sa ajung la premiere sa ma bucur cu voi si sa-i felicit pe ce-i care au castigat,Multa bafta la toata lumea si inca odata sper sa ne vedem.

romica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Neata la toata lumea.Frumoase poze ,frumos concurs ,dar din pacate pentru mine s-a terminat mai repede decat ma asteptam,O clipa de neatentie din partea mea era sa ma coste un deget,Sunt ok si multumesc lui ALEX care a facut raliu pana la spital si s-a putut interveni.Multumesc si lui Costel care a fost alaturi de mine . Nu promit dar as vrea sa ajung la premiere sa ma bucur cu voi si sa-i felicit pe ce-i care au castigat,Multa bafta la toata lumea si inca odata sper sa ne vedem.

Romica ne bucuram ca esti bine si nu ai patit nimic grav, sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs.

acuma ma ierti ca intreb dar ce s-a intamplat? care este toata povestea ?

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Maine vin si eu sa vad trialul :banana:banana

Bafta in continuare!!!

LE pt Cos: Hai Costica, trage un pic de tine... E ora 4:57 dupa ora noua, sunt in picioare deja si am cafeaua bauta.... Lasa-ti izmenele acasa si hai sa vedem un spectacol la GTC :banana

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

Ce bine ...imi pierdusem speranta ... pentru tine doctore , sa-mi crape izmenele daca nu vin cu barca .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Felicitari tuturor concurentilor

Felicitari lui Luci si Mao, prima data la extrem

Asteptam cu nerabdare rezultatele finale

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

O clipa de neatentie si multa graba!Dar sunt ok.Am mai pierdut ceva grame din greutate.Am aflat ca sunt ceva poze cu ce a ramas pe copac.O sa le primesc si eu dar nu vor ajunge pe forum.Glumesc ,dar am avut mare noroc ca nu mi-am prins toata mana si nu am avut fracturi.Daca totul decurge normal sper sa ne vedem la Odorhei.:hi

romica
Link spre comentariu

Sincere felicitari participantilor si premiantilor! A fost pentru prima oara, de cand merg la concursuri, moto sau auto, cand am auzit aplauze la trial ...

Clasamente Cupa GTC 2012:

1.thumb.jpg.6110a53c80bfc66c6931836f81a15aae.jpg

2.thumb.jpg.5825b1cac4c964a622c28556dafd6dfa.jpg

3.thumb.jpg.e788f59fc35b972f4bc5a46b07b57bf5.jpg

5.thumb.jpg.7c5d000d9a5b0360980af93eb9186c6b.jpg

Revenim cu poze si filmuletze.

Link spre comentariu

SUPER ORGANIZARE!!! Felicitari si sper sa devina etapa de campionat!!!

Roadbook prefect la clasa noastra!!! Fara greseala

se vede ca a fost facut de un topograf!!! Bravo PIEDE!!!c

:tk @UNIMOG!!!

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

E un pariu clasa Open Soft- sunt curios daca va fi castigator si vom avea multi concurenti la aceasta clasa...

Sa inteleg ca pariul a fost castigator ... :banana

Felicitari organizatorilor!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Acu am intrat in casa. Dupa un drum pe ploaie si ceata, un cauciuc taiat pe dealul Bogatii (multumim lui Dan pt cric, si doua drumuri la Brasov si pt tot ajutorul) am ajuns in sfarsit cu bine.

Am participat la o cupa f reusita, trasee de exceptie, organizare foarte bine coordonata... ce mai, un eveniment reusit.

Multumim tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, Razvan, George, Traian, Viorel Vlad, Alex, Roxana, Andrei, Iwa si restul lumii. Toti ati fost minunati.

Venim si anul viitor, ca este cupa sau etapa.

Link spre comentariu

Acu am intrat in casa. Dupa un drum pe ploaie si ceata, un cauciuc taiat pe dealul Bogatii (multumim lui Dan pt cric, si doua drumuri la Brasov si pt tot ajutorul) am ajuns in sfarsit cu bine.

Am participat la o cupa f reusita, trasee de exceptie, organizare foarte bine coordonata... ce mai, un eveniment reusit.

Multumim tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, Razvan, George, Traian, Viorel Vlad, Alex, Roxana, Andrei, Iwa si restul lumii. Toti ati fost minunati.

Venim si anul viitor, ca este cupa sau etapa.

Pai de venit va fi obligatoriu. Unu ca sa iti aperi titlu si doi ca roadbookul il voi scrie, masura si calcula EU.

Link spre comentariu

A fost un concurs foarte reușit...felicitări Răzvan gtc si CLUBULUI GTC !!

Apreciez personal, ca a fost cel mai reușit concurs la care am participat in ultimii câțiva ani...mulți dintre organizatorii cu state vechi in offroad ar putea sa ia exemplu...

Traseele de nota 10* !!! aici o singura mică menține in sensul ca traseul de open hard ar fi trebuit sa aibă chiar si in condiții de uscat minm 3...5 trolieri pe zi pentru a primi 10***baiatul acela Traian este un mare talent...traseul de extrem pe mine m-a lasat fara cuvinte...bravo cui a avut inspirata sa îl coopteze in echipa !

Despre premii, cazare, sponsori,comportament organizatoric impecabil !...mare lucru înseamnă modestia asta...jos cu pălăria domnu Răzvan !!!

Link spre comentariu

Chiar daca am terminat concursul mai repede decit as fi dorit,am fost placut impresionat de organizare,o echipa cu suflet mare,pasionati cu adevarat de offroad .La clasa OH ,traseele ar fi putut fi ceva mai dificile,au fost si ceva greseli de roadbook dar nu foarte grave.

O cupa care merita din plin sa devina etapa de campionat,felicitari intregii echipe GTC!

Link spre comentariu

Multumiri echipei GTC a fost frumos si foarte OK . O singura mentiune Piede : Te rog si un pic de Offroad sa pot bate Dusterrul ca la viteza nici o sansa in rest multumesc cel mai corect Roadbook din ultimi cativa ani . Idea cu trasul in tus cred ca-l voi prelua si eu:tk:1

Daca s-ar face un clasament al concursurilor din anul acesta:

1. Organizare : GTC loc 1. . Campulung loc 2

2. Trasee:GTC loc 1. Targu Mures loc 2

3. Trial: Targu Mures loc 1. GTC loc 2

4. Distractie, chef : Cluj loc 1 , GTC loc 2

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Multumiri echipei GTC a fost frumos si foarte OK . O singura mentiune Piede : Te rog si un pic de Offroad sa pot bate Dusterrul ca la viteza nici o sansa in rest multumesc cel mai corect Roadbook din ultimi cativa ani . Idea cu trasul in tus cred ca-l voi prelua si eu:tk:1

Daca s-ar face un clasament al concursurilor din anul acesta:

1. Organizare : GTC loc 1. . Campulung loc 2

2. Trasee:GTC loc 1. Targu Mures loc 2

3. Trial: Targu Mures loc 1. GTC loc 2

4. Distractie, chef : Cluj loc 1 , GTC loc 2

Unimog, ai da traseul de pe roadbookul de STANDARD de la cupa GTC la o proba de noapte?

Iar referitor la trialul de la standard, nu am gasit o incrucisare de punti care sa confere totodata si siguranta, in sensul ca daca o dadeam era urmata de o inclinare ff periculoasa si ..... pana la urma e standard. Masinile trebuiau sa plece intregi acasai.

Mersi de idei si sfaturi. Vom tine seama de ele data viitoare.

Link spre comentariu

Felictitari Razvane,felicitari echipei GTC :br

A fost un concurs reusit,evenimentol a aratat foarte bine,poate chiar cel mai bine din ce am vazut eu in ultima vreme.

Petrecerea de mare angajament :2dr

La clasa OH au fost prea scurte traseele si un RB cu greseli in prima zi,dar cu siguranta o sa tineti cont de parerile noastre si anul viitor o sa fie cum trebuie :grin:

Inca o data felicitari si sa ne vedem cu bine la Cupa GTC 2013 :br

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Din pacate anul acesta nu am putut fi prezenti ca si concurenti ci doar ca si sponsor dar cu siguranta la anul ma voi numara printre concurenti. Felicitari lui Razvan si echipei GTC Motorsport pentru aceasta cupa frumoasa.

Mai jos aveti link-urile catre pozele postate pe facebook:

Party:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.487484034619474.113865.100000736454794&type=1

Trial:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.487465427954668.113858.100000736454794&type=3

Premiere:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.487488891285655.113867.100000736454794&type=3

Enjoy!!

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare