worldscape Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Frumoasa Cupa ! ... poate sa imi explice si mie de ce am luat 200 puncte penalizare la trialul de duminica ?!? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Felicitari organizatorilor pentru efortul depus. Ca participanti avem tendinta sa semnalam in primul rand minusurile, dar as vrea sa adaug cateva lucruri care mi-au placut in mod deosebit: 1. Prologul de noapte la lumina facliilor pentru OH si Extrem. 2. Proba de tiroliana cu aruncarea la tinta :ha: pentru OS si Standard. Genial! 3. Traseul de a II-a zi de la OH. Foarte tehnic, cu apa pe el era un deliciu 4. Organizare impecabila: cazare, masa, bautura (cam multa :) ). Inclusiv la finish am fost asteptati cu o bere rece din partea organizatorilor. Nu mai vorbesc de bauturile din partea casei: vinul de Samburesti, vodca Absolut, Monster Energy la discretie. 5. Ideea de a face si Open Soft (16 echipaje!). S-a confirmat faptul ca sunt oameni care vor sa faca offroad dar fara sa fie nevoie sa strambe o usa pentru ca trebuie sa intorci pe copac sau sa o culci prin ravena. 6. Participarea numeroasa -cred ca vreo 50 de echipaje :br 7. Trialul de la extrem - am vazut ce inseamna si o masina puternica, dar si un pilot talentat. Cred ca a fost primul concurs la care am aplaudat la toate cele 6 masini care au intrat in traseu! Din punctul meu de vedere e un concurs etalon, va doresc sa reusiti sa tineti stacheta la fel de sus si in anii urmatori, indiferent daca va fi tot cupa sau etapa de campionat. Inca o data:br Editat Octombrie 29, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Fotografii din ziua III -> http://www.gtcmotorsport.ro/cupa-gtc-2012-ziua-iii/ GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Fotografii si aici -> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.377443639016322.86315.180153332078688&type=1 Va rog sa ve taguiti sa stie toata lumea ce frumosi si talentati sunteti! Editat Octombrie 29, 2012 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Cel mai frumos concurs la care eu am participat pana acum, tot respectul pentru Razvan si pentru Clubul GTC.http://forum.club4x4.ro/images/icons/icon14.png Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Acu am intrat in casa. Dupa un drum pe ploaie si ceata, un cauciuc taiat pe dealul Bogatii (multumim lui Dan pt cric, si doua drumuri la Brasov si pt tot ajutorul) am ajuns in sfarsit cu bine. Am participat la o cupa f reusita, trasee de exceptie, organizare foarte bine coordonata... ce mai, un eveniment reusit. Multumim tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, Razvan, George, Traian, Viorel Vlad, Alex, Roxana, Andrei, Iwa si restul lumii. Toti ati fost minunati. Venim si anul viitor, ca este cupa sau etapa. Multumim si noi! Mi-a facut placere sa va urmaresc evolutia, mai ales ca ati ajuns primii in CP 1 Extrem Ziua 1. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Multumim tuturor participantilor la aceasta competitie, multumim pentru aprecieri dar si pentru critici. In spatele acestor fapte a fost multa munca, din pacate vremea nu a tinut cu noi si a fost uscat, poate la urmatoarea editie putem sa ne murdarim un pic:grin: Felicitari invingatorilor de la toate clasele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Acolo eram defecti:), dar am remediat in 1,5 ore:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Acolo eram defecti:), dar am remediat in 1,5 ore:) la ce referi tu cand zici DEFECTI........... tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau la ce referi tu cand zici DEFECTI........... Planetara stanga fata rupta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau a fost super concurs. totul a fost aranjat si programat de organizatori. suprizele au fost de nota 10 tiroliana, pizza, premii , diplome inramate... nu cred ca am ami vazut undeva dipleme inramate... super... organziare de nota 10. nu mai viorbesc de traseu - a fost plin de surprize incepand cu inconjurarea unei curti din mijlocul unei podgorii, un checkpoint de 3-4 ori, invarti in jurul cozii pe un drum de 500 metrii de de 4-5 ori cred ..nu mai stiu... deja eram ametit de rasuceala.. dar distantele si pozitiile au fsot la metru - si pentru asta - cei care au facut si verificat au tot respectul meu cat si din partea Duster 4x4 evryone. si check-pointurile vizibile de la distanta...desii culaorea nu le prea avantaja....... traseul a fsot de orientare ci viteza.... un lucru bun pentru promovarea in afarea lumii offroad.. si pentru cei care acum abia gusta... felicitari lui Piedemonte si celorlati care s-au ocupat de traseu - nota 10 fara greseli, traseul a fost pentru concurs ... simplu si la obiect cu zone de viteza , cu orientare. pacat ca la manastirea ciolana nu a fsot un stop timp pentru o vizita. chiar a fost amuzant acea plinmbarica de 4 km pana la manstire pe sosea cat si alte situatii intarcerile si buclele in jurul unui checkpoint... si un regret am - nu am gasti si eu un strugure in toate viile prin care am trecut. :D Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau De la trial : :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment, atat membrii GTC MotorSport cat si partenerii clubului. Va multumesc din suflet celor care ati participat si ati dat valoare acestui eveniment; spun eveniment pentru ca am incercat sa facem mai mult decat un concurs standard; daca am reusit?... voi puteti spune. Felicit castigatorii de la cele 4 clase si doresc sa punctez foarte clar ca la clasa Extrem am aplicat regulamentul in vigoare, in urma contestatiilor depuse ( decizia luata nu a fost pe placul meu, dar am fost obligat de Regulament sa o iau- prin urmare mi-o asum!). Am avut si supervizarea corpului de arbitrii FRAS, prezenti si ei la eveniment pentru sedinta lor periodica. Se pare ca pariul cu Open Soft a fost castigat: participare numeroasa, trasee frumoase dar sigure- chiar si daca ar fi plouat... La Open Hard am facut trasee cu gandul ca va fi totusi noroi, cat de putin... va sigur ca daca ar fi plouat macar 1 ora ati fi spus ca v-am dat trasee de Extrem. Asa, pentru unii a fost prea usor :grin: Clasa Standard a beneficiat de organizarea lui Piede, care a depus mult efort si a pus suflet in ultimele 4 luni pentru a face traseele astfel incat sa se poata face si in conditii de ploaie. Regretam anumite greseli de Roadbook care au aparut la transcrierea acestora din formatul A4 in A5... de ce ne-a fost frica nu am scapat! Am incercat sa va tinem in priza de la venire pana la plecare: prolog, speciale in fiecare zi, masa de pranz, petrecere seara... Se pare ca GTC MotorSport si-a dat examenul de maturitate ca si club si ca experienta avuta ne va uni mai mult in viitor... Ne vedem la Cupa GTC 2013! Editat Octombrie 29, 2012 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau a fost super concurs. totul a fost aranjat si programat de organizatori. suprizele au fost de nota 10 tiroliana, pizza, premii , diplome inramate... nu cred ca am ami vazut undeva dipleme inramate... super... organziare de nota 10. nu mai viorbesc de traseu - a fost plin de surprize incepand cu inconjurarea unei curti din mijlocul unei podgorii, un checkpoint de 3-4 ori, invarti in jurul cozii pe un drum de 500 metrii de de 4-5 ori cred ..nu mai stiu... deja eram ametit de rasuceala.. dar distantele si pozitiile au fsot la metru - si pentru asta - cei care au facut si verificat au tot respectul meu cat si din partea Duster 4x4 evryone. si check-pointurile vizibile de la distanta...desii culaorea nu le prea avantaja....... traseul a fsot de orientare ci viteza.... un lucru bun pentru promovarea in afarea lumii offroad.. si pentru cei care acum abia gusta... felicitari lui Piedemonte si celorlati care s-au ocupat de traseu - nota 10 fara greseli, traseul a fost pentru concurs ... simplu si la obiect cu zone de viteza , cu orientare. pacat ca la manastirea ciolana nu a fsot un stop timp pentru o vizita. chiar a fost amuzant acea plinmbarica de 4 km pana la manstire pe sosea cat si alte situatii intarcerile si buclele in jurul unui checkpoint... si un regret am - nu am gasti si eu un strugure in toate viile prin care am trecut. :D Struguri mai erau in vie, dar la viteza cu care s-a mers cine mai vedea strugurii ... Tinem cont si la anu fac CP-urile cu ciorchini de strugure. Intoarcerea nu era de 500m ci de 950 de 3 ori si aia de 500 de 2 ori. Promit ca la anu o fac si mai faina, si mai tehnica sa vedem cum se comporta dusteru la incrucisari de punti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Poze, poze, poze ... aici -> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.377443639016322.86315.180153332078688&type=1 GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Frumoasa Cupa ! ... poate sa imi explice si mie de ce am luat 200 puncte penalizare la trialul de duminica ?!? ...pentru ca asa esti tu...cum te vede omul simte nevoia acuta sa te penalizeze:ha: Referitor la Cupa GTC nu pot decat sa am decat cuvinte de lauda! M-am simtit extraordinar! Organizare, parte sociala...super! Si, sincer...ma cam asteptam sa fie asa!!! Cat despre openul soft, foarte frumos, totusi, atat eu, cat si Fritz, ne-am simtit mult mai "hard" dacat ne-a solicitat tehnic traseul. Daca ma abtineam sa prestez neste gherle, ici, colo...eram tusti, pe podium! Bravos echipei si ne vom vedea cu siguranta la evenimentele viitoare marca GTC Motorsport!!! Editat Octombrie 29, 2012 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Felicitari tuturor participantilor !! Felicitari castigatorilor !! Felicitari GTC !! Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Unimog, ai da traseul de pe roadbookul de STANDARD de la cupa GTC la o proba de noapte? . Nu ma incita ! eu sunt pro concursuri de noapte : Arad 48 ore , Odorhei 48 ore si altele . La acestea se vede cine are bilute si nu este domnisoara care se sperie de orice zgomot din padure 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Foarte frumos eveniment, buna organizarea, excelenta alegerea sa faca 4 clase, chiar daca a cerut mai multa munca organizatorica, open soft cred ca a avut cei mai multi concurenti! Poate iau seama si cei care fac regulile in campionat, sunt destui care ar vrea sa se dea off-road, nu rally-raid, cum tinde sa fie standardul de multe ori, dar fara sa distruga garantat masina sau sa aiba nevoie de scoala de mecanici auto ... Daca se merge pe panta actuala, cu open distructiv, o sa se ajunga probabil la un campionat de open intre 5, 6 echipaje. Dar sa revenim la chestiune, felicitari tuturor celor care au organizat Cupa GTC! Sper ca la anul sa organizati etapa de campionat, tot cu 4 clase! :grin: Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau quote: Dar sa revenim la chestiune, felicitari tuturor celor care au organizat Cupa GTC! Sper ca la anul sa organizati etapa de campionat, tot cu 4 clase! :grin: Ca sa faca etapa trebuie sa aiba cel putin 2 cuoe organuzate Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Ne vedem la Cupa GTC 2013! Desigur ca ne vedem in 2013! Imi pare rau ca nu am mers mai mult ... dar vorba maestrilor ... mai trebuie si investit in fiare! Pe de alta parte imi pare binisor ca nu am ajuns la finish si am avut timp de spritz si nani fara contestatii. Fara gluma, noua ne-a placut mult atat cat am vazut din traseu era peste un "extrem" de cupa iar petrecerile mult peste petrecerile de etapa! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau quote: Dar sa revenim la chestiune, felicitari tuturor celor care au organizat Cupa GTC! Sper ca la anul sa organizati etapa de campionat, tot cu 4 clase! :grin: .... sa aiba cel putin 2 cuoe organuzate In afara fetelor de la organizare cam toti cred ca aveau 2 cuoae organizate cat de cat! Pe aia care au contribuit la traseul de extrem ii suspectez ca aveau chiar 3!:wink::grin: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau .... sa aiba cel putin 2 cuoe organuzate In afara fetelor de la organizare cam toti cred ca aveau 2 cuoae organizate cat de cat! Pe aia care au contribuit la traseul de extrem ii suspectez ca aveau chiar 3!:wink::grin: stiu ca glumesti, dar alti piate cred ca vorbesti seriis, duoa ce am citit si auzit si cuniscand cei de club GTC sunt sigur ca irganizarea a fost super, si inca odata zic ca imi pare foarte rau ca nu am putut sa fiu prezent, toti stiu de ce, si la anu astept sa fiu, insa, revenind, clubul trebuie sa aiba doua cupe irganizate Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Enjoy ! Editat Octombrie 29, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Am fost doar la trial ca simplu spectator și pot spune că mi-a plăcut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate