Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Postări Recomandate

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Struguri mai erau in vie, dar la viteza cu care s-a mers cine mai vedea strugurii ... Tinem cont si la anu fac CP-urile cu ciorchini de strugure. Intoarcerea nu era de 500m ci de 950 de 3 ori si aia de 500 de 2 ori. Promit ca la anu o fac si mai faina, si mai tehnica sa vedem cum se comporta dusteru la incrucisari de punti

era drumul ala prin padure -- de viteza cu check-point 11 - - am trecut de 3 ori prin el si era 500 metrei apoi era stanga sau dreapta - apoi iar .si apoi 500 plus 400 si ceva pana unde erai tu de faceai poze .. sau le incurc -- in fine .. nebunei traseul . masini in toate directiile - super

Duster 4x4 Everyone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca va e dor de o "prieteneasca" in zona propuneti..... si facem intr-o zi traseul de STANDARD (EXTREM) pe care il pregatisem initial. Dar asta pana sa dea prima ploaie in zona Saratei. Nu il faceau nici cei de la EXTREM decat in troliu.

Link spre comentariu

Un element de picanterie, pe care am omis sa-l mentionez pina acum, l-a avut protagonist pe unul dintre ursuletii cantatori rusi (Denis) care, proaspat sosit la locatie, transpirat si agitat, intreba in dreapta si-n stanga... nedumerit ca nimeni nu-l stie...nimeni nu-l cunoaste...pe domnul GIRAF...organizatorul!!! :ha::ha::ha: Cu imaginatia noastra teribila si cu oarecare condescendenta acordata accentului lui Denis, am descoperit imediat despre cine era vorba!!! Voi ??? :grin::grin::grin:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Un element de picanterie, pe care am omis sa-l mentionez pina acum, l-a avut protagonist pe unul dintre ursuletii cantatori rusi (Denis) care, proaspat sosit la locatie, transpirat si agitat, intreba in dreapta si-n stanga... nedumerit ca nimeni nu-l stie...nimeni nu-l cunoaste...pe domnul GIRAF...organizatorul!!! :ha::ha::ha: Cu imaginatia noastra teribila si cu oarecare condescendenta acordata accentului lui Denis, am descoperit imediat despre cine era vorba!!! Voi ??? :grin::grin::grin:

ar trebuii postat si prestatia live la microfon al distinsului :))))) cine o are :2dr

Link spre comentariu

Bravo baieti si fetele

Domn Semaca(Semanga) la anu da te si in teren ca dupa filmari numai la chef ai fost

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Felicitari pentru film!!! Se vede ca e facut profi!

@pedro: lumea rea si bagaboanta... n-a vrut sa-mi ia si mie un interviu...poate gaseam ceva sa articulez! Cat despre chef...cred ca sunt pe podium!!!:ha:

Editat de semaca

Membru Club T44

Link spre comentariu

lumea rea si bagaboanta... n-a vrut sa-mi ia si mie un interviu...poate gaseam ceva sa articulez! Cat despre chef...cred ca sunt pe podium!!!:ha:

Daca ai venit prea repede la "finish" nu te-am reperat pentru un interviu :D

Link spre comentariu

Felicitari pentru film!!! Se vede ca e facut profi!

@pedro: lumea rea si bagaboanta... n-a vrut sa-mi ia si mie un interviu...poate gaseam ceva sa articulez! Cat despre chef...cred ca sunt pe podium!!!:ha:

Domn doctor la campionat aia cred ca putin putem spune ca suntem in puncte,dar cu siguranta tu esti un campion, hai atunci sa ne vedem la urmatoara

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Semaca.....nu inteleg cum ii permiti lui Pedro sa fie asa de obraznic.

Pedro, tu chiar nu ai inteles nimic din off roadul asta. Toata lumea are masini tari, toata lumea se da prin noroaie, toata lumea e ciumeaga in trialuri......insa nu toti pot sa reziste la party pana dimineata. Semaca ii calca in picioare pe toti...asadar, respecta valoarea.

Semaca, daca Pedro te mai deranjeaza...te rog sa ne spui, ca sa intervenim....

RR - nu inteleg cum l-ai sarit pe don Semaca la interviuri.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

a fost prezent si el acolo la interviuri dar cum a sosit si el printre primii am beneficiat din plin :2dr:2dr:2dr de ospitalitatea restaurantului din zona si sincer nu cred ca mai aveam vreunul chef de interviuri :))))

Link spre comentariu

Semaca.....nu inteleg cum ii permiti lui Pedro sa fie asa de obraznic.

Pedro, tu chiar nu ai inteles nimic din off roadul asta. Toata lumea are masini tari, toata lumea se da prin noroaie, toata lumea e ciumeaga in trialuri......insa nu toti pot sa reziste la party pana dimineata. Semaca ii calca in picioare pe toti...asadar, respecta valoarea.

Semaca, daca Pedro te mai deranjeaza...te rog sa ne spui, ca sa intervenim....

RR - nu inteleg cum l-ai sarit pe don Semaca la interviuri.

Horace daca te bagi si tu atunci, imi cer scuze domn doctor ca mie frica de kung fu-ul lui Mastre Horace

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

@horace: da, e pedro obraznicut, da' e obraznicutul nost'!!!:grin: dar, daca e sa ma intrebi, pe mine ma deranjeaza in continuare worski...:ha::ha::ha:

Chiar, nu are nimeni poze, despre cum a luat fum Jeepul lui worski la start??? Si, atunci cand "mituiam" un arbitru bine cunoscut publicului larg???....parca a fotografiat cineva!

Editat de semaca

Membru Club T44

Link spre comentariu

Si, atunci cand "mituiam" un arbitru bine cunoscut publicului larg???....parca a fotografiat cineva!

Dom' Semaca, unele :ft. raman la arhiva nationala timp de 50 de ani pana cand va disparea miza uriasa care planeaza asupra acestui sport. Nu vezi ca deja au inceput cu fotbalul, maine-poimaine incep confiscarile si de simexuri

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare