Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Postări Recomandate

Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau

Foarte frumos eveniment, buna organizarea, excelenta alegerea sa faca 4 clase, chiar daca a cerut mai multa munca organizatorica, open soft cred ca a avut cei mai multi concurenti!

Poate iau seama si cei care fac regulile in campionat, sunt destui care ar vrea sa se dea off-road, nu rally-raid, cum tinde sa fie standardul de multe ori, dar fara sa distruga garantat masina sau sa aiba nevoie de scoala de mecanici auto ... Daca se merge pe panta actuala, cu open distructiv, o sa se ajunga probabil la un campionat de open intre 5, 6 echipaje.

Dar sa revenim la chestiune, felicitari tuturor celor care au organizat Cupa GTC! Sper ca la anul sa organizati etapa de campionat, tot cu 4 clase! :grin:

Dane, eu am spus acum o luna ca daca ploua inainte de cupa cu 2 zile, traseul de standard se da la EXTREM..... si nu glumeam.

Daca ploua era naspa de tot. Am facut verificari de trasee acum 2 luni dupa ploaie si intr-o curba mergaind calm am iesit in decorul local ( amestecatura de Toyota si vie....inca nu incepuse zdrobitul strugurilor si eu il faceam cu Toyota) numai eu stiu cum am iesit de acolo. Pamantul de aici e ..... super de agricultura si nu de offroad

Nu pot promite decat ca la anu voi avea grija sa am pregatite 4 roadbookuri la standard doua de ploaie si doua de uscat (STANDARD EXTREM) .... daca tot s-a facut open soft de ce sa nu facem si nu si standard extrem....? Glumesc..!

4 clase a fost enorm pentru noi. De una ( standard ) l-am degrevat eu pe Razvan care s-a chinuitin schimb enorm sa le faca pe toate celelalte 3

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dane, eu am spus acum o luna ca daca ploua inainte de cupa cu 2 zile, traseul de standard se da la EXTREM..... si nu glumeam.

Daca ploua era naspa de tot. Am facut verificari de trasee acum 2 luni dupa ploaie si intr-o curba mergaind calm am iesit in decorul local ( amestecatura de Toyota si vie....inca nu incepuse zdrobitul strugurilor si eu il faceam cu Toyota) numai eu stiu cum am iesit de acolo. Pamantul de aici e ..... super de agricultura si nu de offroad

Nu pot promite decat ca la anu voi avea grija sa am pregatite 4 roadbookuri la standard doua de ploaie si doua de uscat (STANDARD EXTREM) .... daca tot s-a facut open soft de ce sa nu facem si nu si standard extrem....? Glumesc..!

4 clase a fost enorm pentru noi. De una ( standard ) l-am degrevat eu pe Razvan care s-a chinuitin schimb enorm sa le faca pe toate celelalte 3

Lutul de Buzau e celebru, sunt sigur ca toate clasele ar fi fost muuult mai complicate pe ploaie. Poate avem noroc la anu'! :)

Cat despre efort, tot respectul, sa munciti 4 clase cu trasee diferite si road book ok e mare lucru. Si de asta cred ca meritati din plin sa organizati o etapa anul viitor. Mai ales ca nu au fost putine cazuri cu organizatori de etape care au dat anii trecuti aceleasi trasee, alternativ open/extrem sau si mai haios extrem/open.

Bravo inca o data!

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Am iesit ultimul, dar promit ca , la cât de provocat e copilotul meu, cu prima ocazie vom fi in coastele voastre si va veti simti ca si când ati avea ramasa mâncare intre dinti si nu găsiti scobitori . Suna a amenintare, asa ca pregatitiva fetelor.:fg1

Link spre comentariu

Frumoasa Cupa !

... poate sa imi explice si mie de ce am luat 200 puncte penalizare la trialul de duminica ?!?

Am verificat acum si intradevar tu ai doar 20 de puncte penalizare, pe de alta parte coloana de penalizari nu era adunata la total :), eu verificand duminica clasamentele manual, si vazand ca nu se modifica ordinea nu am mai verificat si punctele :( . Asadar clasamentul nu se modifica.

Am sa publicam astazi varianta finala de clasament.

Multumim participantilor si promit ca pana la anul sa corectam greselile de anul acesta.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

@worldscape - nu chiar :P esti pe acelas loc :)

Atasat clasamentul final de la Open Soft. Daca il doreste cineva defalcat pe zile il va gasit pe site-ul nostru in cel mai scurt timp posibil.

1193958945_clsos.png.3d5e5060fb88ecfc7506d81740314718.png

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Felicitari Razvan, felicitari echipa GTC !!!

A fost cupa reusita, organizare foarte buna.

Dupa cum spunea Razvanuta, suntem tentati sa spunem numai ceea ce nu ne-a placut, ce a fost rau...deh asa este omul croit.

Totusi cred ca este bine pentru voi ca sa se puncteze greselile, sa le aflati, asta ca pe viitor sa nu se mai repete.

Roadbook OH- greseli la azimut in prima zi + distante gresite si cand spun gresite inseamna diferente de la 80 m la 800 m....adica am avut ceva de cautat. In ziua a doua aceeasi greseala cu distantele.

Nu comentez despre trasee, despre dificultate, fiecare club face cum doreste.....insa greselile de roadbook dau un gust amar, te chinui prin padure, rupi masina in doua pt ca cineva nu a fost destul de atent si a scris gresit o distanta.

- Multumesc baietilor de la GTC care la numai 15 min dupa ce aveam probleme cu masina au fost langa noi ca sa ne ajute(adica sa ne tracteze la hotel)

- Multumesc echipaj 70 - Vio Ognean + copilot

@ - pacat ca pana acum nu s-a clarificat cu Luci si cu Gafita. Cine e vinovat ? AM inteles ca toata lumea si-a reparat masina, ca toti au primit sprijin din exterior insa numai Gafita a fost sanctionat. Care e edevarul.

Again.....cupa faina, RAzvan, te rog sa ma treci pe lista pt 2013.....desi se pare ca o sa fie periculos....Mihai 666 e nervos rau si vrea revansa:))

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Multumesc Razvanutza, e doar un teaser, filmul vine in 10 zile.

Avem si poze din ultima zi, cateva zeci aici, alte zeci, in drum spre ... -> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.378035972290422.86469.180153332078688&type=1

_MG_0367.jpg.ecb400ba549065c5374e842e1427e987.jpg

Link spre comentariu

Din respect pentru organizatori si pentru ca aceasta prima CUPA (le dorim la cat mai multe organizate !) organizata de noul club, GTC MOTORSPORT, cu mari perespective, sa aiba parte de un topic pe masura efortului depus de catre membrii acestui club, discutiile pe marginea evenimentelor mai ptuin placute au fost mutate pe topicul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74600-Pro-si-contra-unor-aspecte-din-Regulamentul-CNOR-nov-2012

Va mutumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

Felicitari Razvan, felicitari echipa GTC !!!

A fost cupa reusita, organizare foarte buna.

Dupa cum spunea Razvanuta, suntem tentati sa spunem numai ceea ce nu ne-a placut, ce a fost rau...deh asa este omul croit.

Totusi cred ca este bine pentru voi ca sa se puncteze greselile, sa le aflati, asta ca pe viitor sa nu se mai repete.

Roadbook OH- greseli la azimut in prima zi + distante gresite si cand spun gresite inseamna diferente de la 80 m la 800 m....adica am avut ceva de cautat. In ziua a doua aceeasi greseala cu distantele.

Nu comentez despre trasee, despre dificultate, fiecare club face cum doreste.....insa greselile de roadbook dau un gust amar, te chinui prin padure, rupi masina in doua pt ca cineva nu a fost destul de atent si a scris gresit o distanta.

- Multumesc baietilor de la GTC care la numai 15 min dupa ce aveam probleme cu masina au fost langa noi ca sa ne ajute(adica sa ne tracteze la hotel)

- Multumesc echipaj 70 - Vio Ognean + copilot

@ - pacat ca pana acum nu s-a clarificat cu Luci si cu Gafita. Cine e vinovat ? AM inteles ca toata lumea si-a reparat masina, ca toti au primit sprijin din exterior insa numai Gafita a fost sanctionat. Care e edevarul.

Again.....cupa faina, RAzvan, te rog sa ma treci pe lista pt 2013.....desi se pare ca o sa fie periculos....Mihai 666 e nervos rau si vrea revansa:))

Horace, dupa cum am mai scris pe aici, EU, PIEDE promit ca si la celelalte clase nu vor mai exista greseli in roadbook. La anu ma implic personal, va schimb si traseul si il fac de super orientare cu azimuturi ( geodezice asa cum stiu sa le calculez eu. PS. GPS_urile mele imi asigura cam 2cm precizia de determinare......)

Link spre comentariu

Iowa, eu m-am considerat ultimul de când am plecat de acasa. Ii las pe altii mai experimentaţi sa faca calcule si sa le dea diferit de fiecare data. Pentru mine nu-i bai ca mie imi place si asa.:old

Link spre comentariu

Poate faceti si voi la inceputul topicului un post cu toate linkurile la poze/filme articole. Sau un topic nou?

Eu m-am pierdut intre atatea linkuri, nu mai stiu pe care le-am vazut si care nu...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Poate faceti si voi la inceputul topicului un post cu toate linkurile la poze/filme articole. Sau un topic nou?

Eu m-am pierdut intre atatea linkuri, nu mai stiu pe care le-am vazut si care nu...

Pai e simplu, avem 3 instrumente de comunicare unde puteti regasi toate fotografiile si filmarile de la eveniment:

- http://www.facebook.com/GTCMotorSport

- http://www.gtcmotorsport.ro

- http://www.youtube.com/gtcmotorsport

In curand si filmul primei editii, pana atunci ...

[video=youtube;JFMQO-PeDMg]

Editat de R.R
  • Like 1
Link spre comentariu

Pacat de episodul de la extrem unde cred ca s-a exagerat cu regulamentul, altfel felicitari concurentilor !

La anul ar merita si 2 clase moto, (hobby si extrem as zice).

Una peste alta un concurs foarte frumos organizat, poate cel mai 'profi' din an.

Bravo Razvan si echipei GTC !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Daca mai aveti putintica rabdare apare si filmul documentar unde o sa incercam sa "adunam" toti concurentii.

Pana atunci nu uitati sa va taguiti in pozele de pe facebook, sa stie lumea ce frumosi si talentati sunteti -> http://www.facebook.com/GTCMotorSport/photos_albums

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare