Caphonne Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Re: iesire-cheia-gerea-valeanu-romani 05.08.2012 Super multumim pentru track.Poate organizati o plimbare in zona si anuntati si pe forum eu unul as veni chiar daca este un pic mai departe dar cred ca mai la vara, nu stiu cum este iarna sus pe creasta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udrescu_marian Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Re: iesire-cheia-gerea-valeanu-romani 05.08.2012 Super multumim pentru track.Poate organizati o plimbare in zona si anuntati si pe forum eu unul as veni chiar daca este un pic mai departe dar cred ca mai la vara, nu stiu cum este iarna sus pe creasta. Salut, iarna poti sa ai si senile ca tot nu se poate urca pana acolo! Cel mult pana pe Cheia! Si pe deasupra se merge pe coasta muntelui, unde drumul este foarte ingust, si orice alunecare (derapare) se poate finaliza tragic! Asa ca acest traseu il recomand doarprimavara, vara si toamna devreme! Eu cand am fost Joi 09.11.2012 pe acolo, am dat de portiuni mici de gheata, dar incet si foarte incet am trecut! Iarna e impracticabil! Toate cele bune! Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts