minitehnicusro Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Salut E din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa. Sambata 08 septembrie mergem la plimbare in M-tii Grohotis si Baiului. Traseu: urcare prin Schiulesti/Stefesti/Bertea (ramane de vazut) - Moasa/Radila - creasta Grohotis - coborare la Valea Doftanei urcare in Baiului pe la Piciorul Mierlelor si coborare pe la Cumpatul sau Posada Obligatoriu masinile trebuie sa fie dotate cu troliu si echipament recovery. Intalnirea la McDonalds Otopeni la 07 fix. Ipoteticii participanti sunt asteptati pana la 07 si 15. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Grohotis si Baiului Salut E din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa. Sambata 08 septembrie mergem la plimbare in M-tii Grohotis si Baiului. Traseu: urcare prin Schiulesti/Stefesti/Bertea (ramane de vazut) - Moasa/Radila - creasta Grohotis - coborare la Valea Doftanei urcare in Baiului pe la Piciorul Mierlelor si coborare pe la Cumpatul sau Posada Obligatoriu masinile trebuie sa fie dotate cu troliu si echipament recovery. Intalnirea la McDonalds Otopeni la 07 fix. Ipoteticii participanti sunt asteptati pana la 07 si 15. Eu merg... daca se mai aduna ceva masini. Macar inca o bucata. Minitehnicus, ai uitat sa lasi nr de tel. Il las eu pe al meu deocamdata 0730588558 Editat Septembrie 7, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Grohotis si Baiului Eu merg... daca se mai aduna ceva masini. Macar inca o bucata. Minitehnicus, ai uitat sa lasi nr de tel. Il las eu pe al meu deocamdata 0730588558 OK. Pentru ca nu am gasit amatori atat de repede... iar singuri nu vrem sa mergem, ne-am decis sa amanam iesirea pentru weekendul urmator. Asteptam deci amatori in continuare, detaliile traseului urmand sa vina si ele cat de curand. Rog un administrator sa modifice titlul postului in Grohotis si Baiului. Seara buna. Editat Septembrie 7, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Grohotis si Baiului Poate bagam una dupa 20si in colo:grin:. 3-4 veverite maxim. Vreau o iesire numai noi asa, cu masini de aceeasi talie:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Grohotis si Baiului Poate bagam una dupa 20si in colo:grin:. 3-4 veverite maxim. Vreau o iesire numai noi asa' date=' cu masini de aceeasi talie:wink:[/quote'] Pai bagam si saptamana viitoare si dupa 20 ca oricum nu am mai iesit de mult impreuna. Cel putin eu asa sper avand in vedere ca in viata mea a aparut si un bebelus recent :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Grohotis si Baiului Salutare prieteni , daca nu plec unde mi-am propus adica la lacul vullturilor , va insotesc daca ma primiti ! Simex am troliu ham , ce mai trebuie?:cort este posibila ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Grohotis si Baiului Pai bagam si saptamana viitoare si dupa 20 ca oricum nu am mai iesit de mult impreuna. Cel putin eu asa sper avand in vedere ca in viata mea a aparut si un bebelus recent :wink: eheheeee sa va traiasca sa se faca mare! Eu de cand am bebelusa....u prea mi-a mai venit sa plec de acasa....acum e deja mare (8 luni) si ma pregatesc sa reincep sa ies ca rugineste monstruletzul in curte....:) Eko la cea de pe 20 si ceva ma bag si eu poate chiar mai devreme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Grohotis si Baiului Salutare, Daca e pentru weekendul asta si reusim sa adunam o brigada sunt si eu prezent. La capitolul echipare cred ca stau ok :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Grohotis si Baiului Salutare, Daca e pentru weekendul asta si reusim sa adunam o brigada sunt si eu prezent. La capitolul echipare cred ca stau ok :) pai vad ca ne cam adunam. suntem 3 masini deja: omoroka + minitehnicus Cristi packard vom ajusta traseul in functie de vreme... sambata s-ar putea sa avem ceva ploi Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului sa inteleg ca ramanem in trei masini? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului iesirea este de o zi. seara ne intoarcem. probabil toti. pe site-urile meteo se anunta ca sambata o sa ploua in zona. traseele programate in acest caz nu-s plimbare pe forestier! in aceste conditii este obligatoriu ca participantii sa fie dotati cu anvelope simex, troliu si kit recovery. preferabil masini scurte! cine se mai inscrie? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului Salut, la ce ora e plecarea? Multam. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului 2 minitehnicus Kitul de recovery in afara de sufa de copac, ocheti, sufe suplimentare si hi-lift ar trebui sa mai contina si altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului Salut, la ce ora e plecarea? Multam. Pai haideti sa ne intalnim la ora 7.15 in parcarea de la Metro Baneasa iar plecarea va avea loc la ora 7.30 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului Pana la urma s-a hotarat pe unde o sa urcam? o distanta totala de parcurs pentru samabata macar asa orientativ poate sa ne dea cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului Pana la urma s-a hotarat pe unde o sa urcam? o distanta totala de parcurs pentru samabata macar asa orientativ poate sa ne dea cineva? este dificil de spus distanta totala. daca totul merge snur si nu apar probleme, in jur de 80-90km. in functie de ce gasim in padure se poate scurta mult. la ofroadu de dimineata urcam la traseul de creasta grohotis pe la schiulesti-stana trifan-moasa-radila. daca situatia se complica din cauza ploii, la stana trifan coboram catre piciorul moasei si ajungem la valea doftanei pe la clabucet. in functie de starea de spirit si timpul disponibil, la ofroadu de seara, urcam in baiului pe la piciorul mierlelor si coboram pe la posada sau pe la cumpatul doar daca e uscat. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Grohotis si Baiului Eu atunci spun ca am masina lunga si nu particip! Trag o fuga la lacul vulturilor. Cu stima Cristian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Grohotis si Baiului Cum facem cu haleala? Vine fiecare cu ea gata facuta, facem ceva ad-hoc gen gratar ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Grohotis si Baiului Cum facem cu haleala? Vine fiecare cu ea gata facuta, facem ceva ad-hoc gen gratar ? Venim cu haleala si sandvisuri gata preparate pt ca nu avem timp de gratar Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Grohotis si Baiului Pai bagam si saptamana viitoare si dupa 20 ca oricum nu am mai iesit de mult impreuna. Cel putin eu asa sper avand in vedere ca in viata mea a aparut si un bebelus recent :wink: Felicitari !!! :br Sa-ti creasca mare si sa fie sanatos ! In jur de 15, luna asta, am programata si eu o "iesire" la maternitate :wink: .... Sa aveti parte de o plimbare frumoasa. Confirm ca in conditii de ploaie, fara troliu se poate filma noua serie din..."Misiune Imposibila 5":ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Grohotis si Baiului tot in 3 masini am ramas? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Grohotis si Baiului tot in 3 masini am ramas? :D Inteleg ca am ramas 2 masini. Altfel vad ca sansele de ploaie s-au redus pentru ziua de Sambata. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Grohotis si Baiului salut, sambata in baiului vom mai merge 3 masini. nu stim exact care ne va fi traseul. Nu va vom insoti pt ca noi nu putem pleca inainte de 08:00. In plus in traseu viteza noastra de deplasare va fi mai redusa. poate ne auzim pe 16. drum bun. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Grohotis si Baiului Acum nu stiu dar poate ar fi bine sa plecam toti ca nu cred ca e o asa de mare problema sa plecam mai tarziu. Ce zice organizatorul ? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Grohotis si Baiului salut, sambata in baiului vom mai merge 3 masini. nu stim exact care ne va fi traseul. Nu va vom insoti pt ca noi nu putem pleca inainte de 08:00. In plus in traseu viteza noastra de deplasare va fi mai redusa. poate ne auzim pe 16. drum bun. Am inteles. Voi ce trasee vreti sa urmati in Baiului? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate