Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grohotis si Baiului

minitehnicusro

Postări Recomandate

Salut

E din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa.

Sambata 08 septembrie mergem la plimbare in M-tii Grohotis si Baiului.

Traseu:

urcare prin Schiulesti/Stefesti/Bertea (ramane de vazut) - Moasa/Radila - creasta Grohotis - coborare la Valea Doftanei

urcare in Baiului pe la Piciorul Mierlelor si coborare pe la Cumpatul sau Posada

Obligatoriu masinile trebuie sa fie dotate cu troliu si echipament recovery.

Intalnirea la McDonalds Otopeni la 07 fix. Ipoteticii participanti sunt asteptati pana la 07 si 15.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Grohotis si Baiului

Salut

E din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa.

Sambata 08 septembrie mergem la plimbare in M-tii Grohotis si Baiului.

Traseu:

urcare prin Schiulesti/Stefesti/Bertea (ramane de vazut) - Moasa/Radila - creasta Grohotis - coborare la Valea Doftanei

urcare in Baiului pe la Piciorul Mierlelor si coborare pe la Cumpatul sau Posada

Obligatoriu masinile trebuie sa fie dotate cu troliu si echipament recovery.

Intalnirea la McDonalds Otopeni la 07 fix. Ipoteticii participanti sunt asteptati pana la 07 si 15.

Eu merg... daca se mai aduna ceva masini. Macar inca o bucata.

Minitehnicus, ai uitat sa lasi nr de tel.

Il las eu pe al meu deocamdata

0730588558

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Grohotis si Baiului

Eu merg... daca se mai aduna ceva masini. Macar inca o bucata.

Minitehnicus, ai uitat sa lasi nr de tel.

Il las eu pe al meu deocamdata

0730588558

OK. Pentru ca nu am gasit amatori atat de repede... iar singuri nu vrem sa mergem, ne-am decis sa amanam iesirea pentru weekendul urmator.

Asteptam deci amatori in continuare, detaliile traseului urmand sa vina si ele cat de curand.

Rog un administrator sa modifice titlul postului in Grohotis si Baiului.

Seara buna.

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Re: Grohotis si Baiului

Poate bagam una dupa 20si in colo:grin:. 3-4 veverite maxim. Vreau o iesire numai noi asa' date=' cu masini de aceeasi talie:wink:[/quote']

Pai bagam si saptamana viitoare si dupa 20 ca oricum nu am mai iesit de mult impreuna. Cel putin eu asa sper avand in vedere ca in viata mea a aparut si un bebelus recent :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

Pai bagam si saptamana viitoare si dupa 20 ca oricum nu am mai iesit de mult impreuna. Cel putin eu asa sper avand in vedere ca in viata mea a aparut si un bebelus recent :wink:

eheheeee sa va traiasca sa se faca mare!

Eu de cand am bebelusa....u prea mi-a mai venit sa plec de acasa....acum e deja mare (8 luni) si ma pregatesc sa reincep sa ies ca rugineste monstruletzul in curte....:)

Eko la cea de pe 20 si ceva ma bag si eu poate chiar mai devreme...

Link spre comentariu

Salutare,

Daca e pentru weekendul asta si reusim sa adunam o brigada sunt si eu prezent. La capitolul echipare cred ca stau ok :)

pai vad ca ne cam adunam. suntem 3 masini deja:

omoroka + minitehnicus

Cristi

packard

vom ajusta traseul in functie de vreme... sambata s-ar putea sa avem ceva ploi

Va salut !

Link spre comentariu

iesirea este de o zi. seara ne intoarcem. probabil toti.

pe site-urile meteo se anunta ca sambata o sa ploua in zona.

traseele programate in acest caz nu-s plimbare pe forestier!

in aceste conditii este obligatoriu ca participantii sa fie dotati cu anvelope simex, troliu si kit recovery. preferabil masini scurte!

cine se mai inscrie?

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Pana la urma s-a hotarat pe unde o sa urcam? o distanta totala de parcurs pentru samabata macar asa orientativ poate sa ne dea cineva?

este dificil de spus distanta totala. daca totul merge snur si nu apar probleme, in jur de 80-90km.

in functie de ce gasim in padure se poate scurta mult.

la ofroadu de dimineata urcam la traseul de creasta grohotis pe la schiulesti-stana trifan-moasa-radila.

daca situatia se complica din cauza ploii, la stana trifan coboram catre piciorul moasei si ajungem la valea doftanei pe la clabucet.

in functie de starea de spirit si timpul disponibil, la ofroadu de seara, urcam in baiului pe la piciorul mierlelor si coboram pe la posada sau pe la cumpatul doar daca e uscat.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Felicitari !!! :br Sa-ti creasca mare si sa fie sanatos ! In jur de 15, luna asta, am programata si eu o "iesire" la maternitate :wink: ....

Sa aveti parte de o plimbare frumoasa. Confirm ca in conditii de ploaie, fara troliu se poate filma noua serie din..."Misiune Imposibila 5":ha:

Link spre comentariu

salut,

sambata in baiului vom mai merge 3 masini. nu stim exact care ne va fi traseul. Nu va vom insoti pt ca noi nu putem pleca inainte de 08:00. In plus in traseu viteza noastra de deplasare va fi mai redusa. poate ne auzim pe 16.

drum bun.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

salut,

sambata in baiului vom mai merge 3 masini. nu stim exact care ne va fi traseul. Nu va vom insoti pt ca noi nu putem pleca inainte de 08:00. In plus in traseu viteza noastra de deplasare va fi mai redusa. poate ne auzim pe 16.

drum bun.

Am inteles. Voi ce trasee vreti sa urmati in Baiului?

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare