Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grohotis si Baiului

minitehnicusro

Postări Recomandate

Re: Grohotis si Baiului

Salutare ,

Ma luati si pe mine ? Tocmai am upgradat agregatul si ma maninca sa il incerc in teren .

LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ It Land

Cel mai bine iti pot spune Omoroka sau Minitehnicus ca ei au mai facut traseul asta si stiu daca incapi sau nu. eu tind sa cred ca poti sa intrii dar nu sunt 100% sigur :)

Link spre comentariu

Salutare. Mai avem cateva chestiuni de lamurit cu traseul dupa care o sa vi-l postez cu tot cu explicatii legate de dificultatea lui. In concluzie diseara sau cel tarziu maine dimineata vin cu restu detaliilor pentru a va face o idee cat mai clara asupra dificultatii traseului.

Va salut !

Link spre comentariu

Deci , s-a hotarat traseul ?

LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri .
Link spre comentariu

@ IT Land

Am vorbit cu Omoroka azi la telefon si urmeaza daca mai apuca sa il uploadeze pe site. Oricum nu e ceva fix urmand ca la fata locului in functie de situatie sa ne adaptam. Ne vedem maine dimineata la ora si locul stabilite

Link spre comentariu

Salutare.

Scuze pentru intarziere dar am fost plecat aproape toata ziua de la birou azi cu treburi.

iata deci care este planul pentru ziua de maine:

Intalnire ora 7.15 in parcarea Metro Baneasa

Plecare ora 7.30. Daca sunt inrtarziati ne vor ajunge din urma intrucat viteza noastra de deplasare este de cca 80km/h

Mancare va fi la pachet pentru ca intentionam sa facem cat mai mult offroad, traseul fiind si el unu ambitios.

Iata care va fi traseul:

1. Urcam din Schiulesti in creasta Grohotisului - dificultate mediu spre greu. Din cate am inteles de la Minitehnicus care l-a parcurs anu acesta de doua ori, ar fi niste urcari abrupte cu bolovani in portiunea finala. Daca ne va prinde ploaia pe acel traseu merge pe o alta varianta dar pana una alta vad ca vremea se arata OK pentru zona Valeni.

2. Creasta Grohotisului spre nord cu coborare pe valea Neagra spre Babarunca - dificultate usor spre mediu - in functie si de conditii meteo si de cum s-o mai fi stricat drumul pe creasta.

3. Daca ne mai ramane timp, suntem curajosi iar vremea e si ea buna cu noi incercam (traseul bleo), traversam cu 3km inainte de Babarunca o creasta spre valea Doftanei.

4. Daca suntem premianti si le terminam pe toate acestea repede traversam Baiului pe piciorul Mierlei cu coborare in DN1...

Neaparat masinile sa fie echipate cu MT si troliu functional.

S-a mai anuntat Fane4x4 cu un Samurai intre timp.

Mai jos va atasez traseul:

Planificare Sambata.zip

Va salut !

Link spre comentariu

Intradevar traseul a fost excelent, cu elemente tehnice, iar vremea a tinut cu noi.

Pana la urma nu am mai ajuns in Baiului, urcarea de la Schiulesti in creasta Grohotisului ocupandu-ne o foarte mare parte din timp. Nu am facut nici coborarea pe Valea Neagra, traseul fiind virgin, timpul consumat iar vremea in schimbare, asa ca am urmat creasta pana in Bratocea. Vrem insa sa revenim in zona in urmatoarele 2 saptamani sa terminam ce am inceput :grin:

Incerc sa incropesc si de un film.

Va salut !

Link spre comentariu

De obicei incerc sa nu depasesc 12 minute la un filmulet pentru ca poate plictisi lumea. Pe asta insa nu am reusit sa-l scurtez atata fiindca au fost multe pasaje frumoase.

Enjoy!

[video=youtube;-2uS-Q39mD8]

Va salut !

Link spre comentariu

Frumos, frumos, ma bucur ca ati prins vreme ok. Felicitari pentru Disco 2, un autobuz printre voi. Pe tot parcursul filmuletului am retrait momentee cand am traversat si noi zona, cei drept in sens invers, iar min 11 : 30 a fost chiar cu cantec, @mini stie.

DSCF0309.thumb.jpg.cb5164cfc5e8a9e93d22237ec69ca5db.jpg

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Salutare ,

Sper sa nu incalc vre-o regula, dar fiind multe si mari va dau direct link de la arhiva unde sunt pozele facute de noi : http://Knowledgeoverdose.com/offroad.zip

Sunt netriate, unele sunt out of focus -dar daca stati dupa mine sa le coafez o sa le vedeti la anul pe vremea asta :D

Seara placuta tuturor !

Link spre comentariu

Frumos montajul. Felicitari pt iesire. Englezoaica cum s-a descurcat?:grin:

Un traseu greu . Eu l-am facut pe coborare si nu a fost usor.Datorita dimensiunilor masinii trebuia sa fiu atent sa nu o lovesc sau sa limitez zgarieturile. Pe urcare cred ca a fost mult mai greu.

Editat de thx

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Un traseu greu . Eu l-am facut pe coborare si nu a fost usor.Datorita dimensiunilor masinii trebuia sa fiu atent sa nu o lovesc sau sa limitez zgarieturile. Pe urcare cred ca a fost mult mai greu.

S-a tinut chiar bine, mai greu cu elementul spongios din spatele volanului...:P

Am pus pe ea niste truetrack-uri fata si spate si se simt al naibii de bine, inca nu m-am obisnuit sa-i dau mai tare ca sa cupleze si apoi sa merg normal ( pe portiunea de pietroaie ) .

In rest, niste polish de padure care a iesit apoi cu polish de spalatorie si cam atit .

Multe multumiri lui Omoroka care a avut grija de noi ca de copii lui :P

• Like 1
Link spre comentariu

Foarte bine a mers Land-ul. Felicitari soferului c-a reusit sa o strecoare pe traseu de asa natura incat sa n-o atinga. In plus a mai carat si una bucata roata de rezerva si un bunic de exceptie pentru care eu am tot respectul (tatal lui fane... peste 80 de ani).

Va salut !

Link spre comentariu

Spuneaţi ca reveniţi în zona în următoarele doua săptămâni, cumva sâmbăta asta e vreo şansă?:grin:

acum nu. pe 29 da.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare