Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor

Brutaru Cristian Ionut

Postări Recomandate

In seara de 28-09-2012 orele 19-20 se va pleca din Bucuresti spre destinatie cazarea este de minim doua nopti la :cort , hrana si spritul se aduce de fiecare participant !Cine doreste sa participe este rugat sa se anunte in scris pina la data de 25-09-2012 pentru o mai buna organizare !Daca sint doritori se poate amina plecarea si pentru data de 29-09-2012 orele 06.00 Pentru mai multe detalii 0733103004 Cristian:tr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor

cu urcare prin crasna?:pr1

cand am coborat data trecuta nu mai arata a drum de urcat!:grin:

sa vezi acum pe udatura cum arata si cum se prezinta urcarea pe crasna... doar ieri ce am fost pe acolo ;)))

Link spre comentariu

Este vorba de urcarea pe unde am coborat de la lacul Vulturilor atunci la iesire numita si topoganul cu noroi?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

colegu.... ia o bere, relaxeaza-te si apoi citeste asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66021-Extremul-lui-si-nu-al-tau&highlight=extremul+tau

:h5

• Like 1

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

am deschis aceasta invitatie pt cei ce vor sa faca o plimbare (nu pentru comentarii si pareri!) Rog moderatorul sa inchida subiectul , pentru ca sint numai:hw asta e lumea!

N-ai cu cine sa te intelegi:ha1 Degeaba iti bati capu cu astia:hw:hw

• Like 1
Link spre comentariu

daca ai vrea intr-adevar sa vina lumea cu tine, poate ai putea sa spui ce dotari (cauciucuri) ai la masina de ai facut usor urcarea aia, asta inainte sa faci lumea "fricosi" asa la modul gratuit. La asta m-am referit cand am pus link-ul cu post-ul lui Oresti. Ceea ce ptr tine e floare la ureche cu dotari corespunzatoare la masina, ptr altcineva s-ar putea sa fie extrem, chiar daca ar vrea sa vina. cand faci o invitatie de asta, mai ales noaptea, dai niste detalii, cam pe unde vrei sa mergi si la ce sa se astepte lumea (noroi, piatra, padure, forestier, ravene,...) Apoi fiecare alege daca vine, sau sta acasa.... Asta asa, "pentru o mai buna organizare",daca imi dai voie sa te citez.

Nu cred ca ai vrea sa vina cu tine vreo 2-3 masini echipate cu gume de strada dar vointa multa si apoi sa te chinui sa-i scoti pe "viteji" de prin ravene/paduri sau pe unde mergeti. Daca nu stii la ce ma refer, intreaba-l pe Eko...el stie...de "dincolo"... ce se intampla cand merg masini cu echipari diferite si stare tehnica dar toti "viteji".

distractie faina sa aveti! asteptam poze! :h5

PS: ma intorc la facut track-uri pe Google Earth :wink:

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

Link spre comentariu

super...inseamna ca e plimbare de placere... se putea spune asta mai de la inceput, decat sa se afiseze atitudinea asta pubera de viteji, iar restul sunt fricosi... :ha3

Editat de l_stoian79

Link spre comentariu

Nu e chiar plimbare de placere...

Din asfalt Crasna pina la lac sunt cca 12 km, 7 de forestier lejer si 5 de off prin padure, in care ajungi la cca 1400 m altitudine.

Pe uscat nu pune probleme, desi pare fioros, dar trebuie atentie si un minim de experienta.

Pe ud fara gume si troliu slabe sanse. Dar saptamana asta nu ploua!

Am fost acolo impreuna cu Cristian Brutaru, acum 2 saptamani, cu masini mari si grele (Trooper si Y61 lung) fara sa le atingem - e drept, era uscat.

Freelanderul era stock mai putin MT-urile.

Am deja programata o concepere de zacusca , impreuna cu nasii, altfel tare mi-ar fi placut sa reeditez...:wink:

Editat de Bif75
Link spre comentariu

Acea urcare de la Crasna , am facut-o si eu singur. Mentionez ca sunt in scaunul cu rotile, am un T3 Syncro fara diferentiale blocabile, fara servo si cu gume BFG A/T. Initial am ramas blocat vreo ora doar pentru ca am plecat urechea la un stres care era cu mine in masina si nu avea rabdare sa-mi mai desumflu rotile. Am urcat cu 4 atmosfere. Dupa ce am reusit cu greu sa ma eliberez dintr-un sant (proptisem masina cu spatele in pamant) ..am desumflat rotile si am urcat linistit pana la cabana. Eu zic ca urcati linistiti si fara gume "mud" daca eliberati presuine din roti inainte de a incepe traseul si daca terenul e uscat. Dupa ploaie...eu unul nu m-as incumeta cu ce am in dotare.

Drumuri bune tutuor, oriunde v-ati afla..fie ele extreme sau nu !

Editat de rxn
Link spre comentariu

prezent si eu nu am cort dar o sa dau bancheta spate jos am saltea, paturi si sper sa inacap cu fata mea de 10 ani ca ma zapacit de cap sa mergem la munte daca mai este cineva interesat de o plimbarica cu copii binenteles dau un sprit si o scrumbie sa miroasa tot muntele

Link spre comentariu

:ha:

fara misto, dar

papucu' 4x4 chiar urca, ne-am intalnit duminica la prinz, noi coboram prin padure catre Chiojd, noroc ca era o zona unde am putut trece unul pe langa altul. Nu parea sa sufere, iar tinerii ocupanti aveau o fata satisfacuta.

scrumbia aia suna al dracului de bine, simt deja mirosul, s-o papati sanatosi! :hi

Link spre comentariu

Tu pregatesti o scrumbie si un spirt demisec , eu o tocanita picanta si un bors de legume .... si restul om vedea :banana

Distractie placuta ! O sa fie frig noaptea, incercati sa puneti corturile in dreptul cabanei, vantul bate din spatele ei si asa o sa aveti ceva adapost.

• Like 1

• LJ 7O

Link spre comentariu

Salut si sa va fie de bine,daca nu-i cu suparare as vrea sa-mi spune-ti si mie pe unde prin Crasna se intra spre lac,eu am cautat de 2 ori si n-am reusit.Multumesc.

Salut !

Cum intri in Crasna dinspre Buzau, vezi o parcare mare pe stanga ...imediat dupa acea parcare,e un drum forestier. Ti acel drum si faci stanga pe al 2-lea pod.

Daca nu deranjeraza pe nimeni, voi incerca sa incarc poze de pe respectivul traseu.

La intrarea pe respectivul drum, vedeti indicatorul din imagine.

Eu si colegul de drumetie, nu am reusit sa mai urcam. Am ajuns Sambata seara pe la 01:00 , iar din cauza oboselii...am avut senzatia ca am gresit drumul (parea mai rau ca data trecuta) astfel ca am campat langa celalalt pod.

Duminica au trecut pe langa noi un Tuareg si probabil un Galloper.

Ulterior m-am intalnit cu Mihai si Cristi, continuand drumul spre Lacul Sf. Ana.

Pe drum am mai schimbat poze, din care imi permit (cu acordul lor) sa incarc din ele .

DSCF5697.thumb.JPG.3bcd5c6ad5969b1f7daf457a0ef87de5.JPG

DSCF5694.thumb.JPG.54ce17fb52eed497d48ac3dd85a21348.JPG

DSCF5699.thumb.jpg.88e5c6cc6a863c899474b23454b09649.jpg

DSCF5704.thumb.JPG.09f43b7b4e9292c74f1baf25d25a85dc.JPG

DSCF5708.thumb.JPG.ba16eba2083f71698a0907e5005e408c.JPG

DSCF5725.thumb.jpg.841ca7d53b6d8fedda6b2796bcc5afca.jpg

DSCF5737.thumb.JPG.09fae3c48c35a9228a769184a0d4aae9.JPG

DSCF5742.thumb.JPG.e8fe04cbc0ae5eebbcc0c5e33a44fd3c.JPG

DSCF5747.thumb.JPG.5979c6f975854ecce2a7e5ffc7105a0d.JPG

DSCF5765.thumb.JPG.07c7c747c33cd727b8f0526a75b50392.JPG

DSCF5768.thumb.jpg.913cc22cdd56311feea3dae647ae0112.jpg

DSCF5770.thumb.jpg.fafb2508db478fbe7e20bc9a43f9134f.jpg

Editat de rxn
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare