marian coteanu Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) bine ziz Yonutz nu conteaza esteticu ci mecanica pe al meui l-am luat acum 2 ani motor zd30 160 cp si merge destul de bine nu am avut probleme mari cu ea Editat Octombrie 21, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel Asa cum a spus si ionutz, referindu-se la bila uscata, aceasta nu se greseaza.Garnitura de pisla are rol de a nu pemite prafului sa patrunda in "bila" omocinetica.Sub aceasta exista o garnitura de cauciuc care are rolul de a mentine vaselina in interiorul "bilei".Daca nu exista scurgeri de ulei, "bila este curata si lucioasa(nu ruginita) atunci este ok.Ea nu trebuie sa arate gresata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel Exeptand fatul ca Y61 nu are nici o pasla la sfere , totul e corect . Scurgerea de la sfera nu e o problema majora , oricum se presupune ca dupa achizitie de face revizia la fluide si tot ce implica asta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel da , nu am luat nici masina asta pentru ca pretul e destul de mare si proprietarul nu vrea sa mai lase nimic . Inca in cautari ....:( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastbiker Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel Nu cred ca ai cum sa gasesti o masina cu 10 ani vechime fara sa aiba nici un defect tehnic sau estetic,cum spunea cineva mai sus,ca pierde ulei pe la bila este un defect minor. Eu din ce am vazut zilele astea pe net oferta este chiar mare la Y61 si la preturi bune,cred ca nu cauti chiar peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel eu nu vreau o masina care sa fie perfecta , stiu ca nu exista asa ceva la banii astia , doar ca eu o vreau inscrisa in Ro , vreau sa fie de 3.0 scurta ! cu blocant si aer ...daca nu gasesc de 3.0 ma multumesc si cu 2.8 ...din cauza asta am si deschis topicul , daca la 3.0 erau 1000 de probleme si eu nu stiam de ele si voi mi le spuneati clar mergeam pe 2.8 . In sfarsit , sugestiile voastre sunt binevenite...poate nu caut eu peste tot. si sunt si dator de cinste daca gasesc ceva din ce imi aratati voi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol y61 3.0 Diesel Exeptand fatul ca Y61 nu are nici o pasla la sfere , totul e corect . Scurgerea de la sfera nu e o problema majora , oricum se presupune ca dupa achizitie de face revizia la fluide si tot ce implica asta . scuze! trebuie sa recunosc ca nu am desfacut niciodata omocinetica de Paqtrol, ci doar de Samurai.Dar din cunostintele mele, majoritatea fiind aproximativ la fel, m-am gindit ca si la Nissan e cu pisla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate