Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru

Marius C alias Turagmes
 Share

Recommended Posts

azi am intrat in posesia unui Grand WJ din 2001 motor 4L benzina.....ca prima impresie masina merge bine....de la Turda la Bv a scos un consum mediu de 11.6l....pe partea de offroad zilele urmatoare vor aduce primele rezultate :grin:

poze maine ....pe lumina

Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru

corect...dar din cate am vazut nu mi-a placut nici unul....in schimb asta ....da..mai ales ca motorul de dus la 140kw si 390 nm....deci sensibil apropiat de un V8....mai putin consumul...care m-a lasat masca...acum ramane sa vad cat il duce mintea in teren...ca pe asfalt se descurca bine :grin:

Sa-l stapanesti sanatos si hai cu pozele.

E cu volanul unde trebuie?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

o sa se sature de iesiri in teren......va tebui sa mearga pe unde am mers ci Patrolul...cu Samuraiul...cu Mitsubishi....samd.....:grin:

deocamdata arata ca in poze...pe viitor...va creste...bine

o sa se sature de iesiri in teren......va tebui sa mearga pe unde am mers ci Patrolul...cu Samuraiul...cu Mitsubishi....samd.....:grin:

deocamdata arata ca in poze...pe viitor...va creste...bine

Hmm... suna foarte interesant :grin:. Nu prea am vazut acest model de Jeep pregatit pentru off-road... asa ca voi fi foarte atent la ce va iesi.

Bafta :h5 !

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !

Buna ziua !

@Viti_96RO:

Nu ai vazut WJ pregatit de teren pentru ca proprietarilor le este mila de el, de obicei. Dar daca chiar vrei, se poate:

1079427853_Grandcu35-uritake1.jpg.313aa0af15fda68cfbddb85da76b3c1c.jpg 296681265_Grandcu35-uritake2.jpg.4b6cfdf8e923981648040ab642e68d87.jpg

Weekend placut !

Dragos

Salut,

asa am vrut si eu sa imi modific WJ-ul dar costa prea mult iar cand e gata cred ca sigur iti va fi mila sa il spargi prin padure.

Frumoasa jucarie ti ai luat. Eu am fost ff multumit de al meu.

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

• 1 month later...

din primavara,.....va intra la modificari.....un blocant spate....un kit de 4 inch...bari metalice fata/spate...un troliu...gume de 31.....si un scut ptr baia de ulei de la CV....asta..ptr inceput

• 3 weeks later...

Mama ma-sii... LR Discovery are voie in UK sa traga 3500kg (3000kg in RO) si GC doar 2650kg? Asta mai e normalitate?

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use