Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

azi am intrat in posesia unui Grand WJ din 2001 motor 4L benzina.....ca prima impresie masina merge bine....de la Turda la Bv a scos un consum mediu de 11.6l....pe partea de offroad zilele urmatoare vor aduce primele rezultate :grin:

poze maine ....pe lumina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru

corect...dar din cate am vazut nu mi-a placut nici unul....in schimb asta ....da..mai ales ca motorul de dus la 140kw si 390 nm....deci sensibil apropiat de un V8....mai putin consumul...care m-a lasat masca...acum ramane sa vad cat il duce mintea in teren...ca pe asfalt se descurca bine :grin:

Link spre comentariu

o sa se sature de iesiri in teren......va tebui sa mearga pe unde am mers ci Patrolul...cu Samuraiul...cu Mitsubishi....samd.....:grin:

deocamdata arata ca in poze...pe viitor...va creste...bine

Link spre comentariu

o sa se sature de iesiri in teren......va tebui sa mearga pe unde am mers ci Patrolul...cu Samuraiul...cu Mitsubishi....samd.....:grin:

deocamdata arata ca in poze...pe viitor...va creste...bine

Hmm... suna foarte interesant :grin:. Nu prea am vazut acest model de Jeep pregatit pentru off-road... asa ca voi fi foarte atent la ce va iesi.

Bafta :h5 !

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Buna ziua !

@Viti_96RO:

Nu ai vazut WJ pregatit de teren pentru ca proprietarilor le este mila de el, de obicei. Dar daca chiar vrei, se poate:

1079427853_Grandcu35-uritake1.jpg.313aa0af15fda68cfbddb85da76b3c1c.jpg 296681265_Grandcu35-uritake2.jpg.4b6cfdf8e923981648040ab642e68d87.jpg

Weekend placut !

Dragos

Link spre comentariu

Salut,

asa am vrut si eu sa imi modific WJ-ul dar costa prea mult iar cand e gata cred ca sigur iti va fi mila sa il spargi prin padure.

Frumoasa jucarie ti ai luat. Eu am fost ff multumit de al meu.

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Marius sa te bucuri de el si spor la modificari!

:br

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

din primavara,.....va intra la modificari.....un blocant spate....un kit de 4 inch...bari metalice fata/spate...un troliu...gume de 31.....si un scut ptr baia de ulei de la CV....asta..ptr inceput

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare