Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru de cateva zile animalul sufera de tacheti si axa cu came....:grin: ca sa nu se mai vaite atata...si sa nu-mi mai indoaie vreo tija la culbutori dupa ce-l fac bine cu motorul il urc pe un kit Ironman...asta asa ca sa-i mai amortizeze din nebunii...dupa care urmeaza bara spate si ceva praguri laterale....toate asezonate cu un rand nou de gume....ma racaie tare un set de Fedima VJ910 :ypu http://tyresdirectuk.co.uk/shop/product-info.php?id=31367 Edited January 31, 2015 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru ptr ca astazi a fost soare...si ptr ca Jeep-ul are un Et imposibil care nu se impaca cu amortizoarele de pe spate azi i-am montat un set de flanse de 38mm...alta viata...acum are si aerul loc intre gume si amortizoarele de pe spate :grin: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru Cum te impaci cu etrierele teves ? Io am schimbat discurile recent cu gandul ca in timp oi face si upgrade la etriere dar parca au inceput dinnou sa zgaltie. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru greu al naibii....au personalitate puternica :grin: ... dar le domolesc cu wap-ul dupa fiecare iesire...si pana acum nu ne bagam in seama unii pe altii am schimbat si eu discurile si momentan se comporta omeneste la franari...normale sau de urgenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru Voi avea eu in vreo saptamana un set de etrieri de aia buni de vanzare :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitru Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru SA ai noroc de ea! Tare frumoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 (edited) Re: Jeep Grand Cherokee WJ 4L.....2001....negru in ultima perioada printre iesiri si alte activitati am mai mesterit ceva pe la masina....dar cum orice modificare atrage dupa ea alta modificare....cam asa sta povestea....am pus suspensie Ironman...cu jantele originale gumele de pe spate erau indragostite de amortizoare...asa ca in lipsa unor jante cu ET negativ am pus un set de flanse de la mama lor.....rezolvat problema...dar....inaltand masina...bratele puntilor au ramas mici...fapt care mi-a apropiat de caroserie gumele....ca sa scap caroseria de mangaierile gumelor....am montat un set de brate reglabile...:mrgreen: si ca sa nu mai imi bat capul prin padure cand merg singur...am montat un troliu Superwinch Talon de 12500 care se misca intr-un mare fel ps....cu toata inaltarea cardanul fata refuza sa cedeze....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Edited July 26, 2015 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts