Andrei-XXS Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 ASTA ESTE NIVELUL !!! Au ajuns judecatori si "interpreti semantici" persoane care nu au curajul si taria de a-si asuma responsabilitati. Ce am vazut aici m-a scarbit si dezamagit totodata atat din partea concurentilor ( ma rog numai unul ) cat si din partea organizarii. Persoane care nu stiu sa piarda si sunt absolut disperate de premii materiale .... Sesizarile erau acum 25 ani dar lumea care nu poate castiga altfel apeleaza la tot felul de interventii si ceea ce este mult mai rau este ca cineva a si percutat. Domnilor ..... off-roadul nu se face cu avocatul langa tine .... Pacat de zona, de efortul organizarii, de oamenii de la organizare ( unii ), daca cineva isi bate joc de tine .... Am promis ca vin chiar de ziua mea dar in nici un caz ca cineva sa-si permita sa-si bata joc de mine. Abea acum mi-am dat seama cine are si cine nu are coloana vertebrala. Cum se pot schimba clasamente din talent sa zicem si cat de usor se pot lua anumite decizii cand ori probabil sunt anumite interese ori nu se gandeste. IN FATA EVIDENTTEI TE INCLINI SAU MA INCLIN depinde de situatie. RUSINE !!! Un gust amar si o dezamagire totala din partea unor oameni pe care ii consideram altfel .... cat despre concurent ....... un nivel atat de scazut ( al bun simtului ) si o disperare atat de mare de a obtine un premiu nemeritat !!! care probabil acum multi ani se incalta cu fesul cand lumea organiza concursuri ! Felicitari ! Ce e mai ciudat este ca mi s-a raspuns ca regulamentul la anumite paragrafe este interpretabil, de fata cu martori, dar ca a fost interpretat in defavoarea mea dupa 2 zile de concurs, iar contestatia mea nu a fost luata in consideratie pentru acelasi lucru pentru care eu am fost acuzat ( de unde trag concluzia ca exista anumite interese ). Martorii fiind chiar Traian de la organizare !!!! si Radu !!! ( niste baieti extraordinari de altfel ). NU S-A LUAT IN CONSIDERARE !! Unii sunt descalificati si unii trecuti pe locul I cand seara nu aveau nici o sansa decat inspre locul 3. Multumesc inca o data Razvan si Iwa !! Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Draga Domnule Razvan, daca ati fi aplicat regulamentul, ar fi trebuit sa descalificati mai multe echipaje. NU NUMAI UNUL SINGUR, care intamplator era pe primul loc la o diferenta de puncte de cam 150 de puncte, tradusa in 2 ore 21 minute ( nici trial-ul nu mai putea schimba locul 1 ). Ce era pe poiana de la Izvoranu de la circuitul de motocross de traftiruri de ajutoare din toate directiile de scule luate de la oameni veniti sa se uite, de patenti si vaseline .... Dar numai unul a fost luat in consideratie. Involuntar gestul de altfel, pentru ca nu a influentat cu absolut nimic timpul de reparatie sau de schimb al vestitului cardan. Acelasi lucru si acelasi timp era daca in timp ce Marius demonta cardanul rasucit ( care de altfel mai mergea ) ma duceam eu si-l luam pe cel nou. Ba chiar poate mergeam mai repede pana la Sarata si inapoi, deci mai castigam 5-10 minute. Dar acest lucru a fost observat dezbatut si cu toate ca nu influenta cu nimic ca timp reparatia ca mergeam eu la volan sau altcineva care a plecat de langa mine am fost descalificat fara drept de apel. Tin sa reamintesc domnilor arbitrii si organizatori ca pe la Iasi anul trecut au venit niste mecanici cu o punte care a fost schimbata la 50 m de proba speciala si nu s-a intamplat nimic ( nici nu mi-as fi dorit de altfel dar faceam o paralela care chiar influenta timpul de sosire din cursa ). Foarte multe persoane stiu speta. Una peste alta nu s-au vazut multe alte ajutoare din exterior dar cu siguranta acesta s-a vazut ( care nu a influentat cu nimic perioada stata de mine acolo ). Nici chiar contestatia depusa de mine nu a fost luata in consideratie cu toate ca martorii au fost Traian si Radu de la organizare ei aproband cele spuse de mine in contestatie. Deci Domnule Razvan, daca aplicati o decizie aplicati-o pentru toata lumea in mod egal si judecati fiecare caz in parte, ca cel care fura 2 gaini sa manance sigur va primi o amenda penala si nu 10 ani pentru furt ca unul care fura 1 milion de euro. Asta daca vreti sa aplicati sanctiuni. Dar stau si ma gandesc ...... Daca un echipaj care e pe locul 3 seara fara nici o sansa de locul 1 se trezeste pe locul 1 ce ne spune noua asta ??? Echipajul de pe locul 1 a fost descalificat, cel de pe 2 a primit 200 de puncte penalizare din pix ca asa s-a constatat ca e corect ( decizia a fost luata tot in ultima zi ), iar de catre dumneavoastra, si brusc cei de pe 3 fara nici o sansa au ajuns pe locul 1. Cine are rabdarea sa citeasca aceasta povestioara poate se va edifica intr-un fel sau altul de ce regulamentul nu a fost aplicat in mod egal pentru toata lumea. ( ca eu unul refuz sa trag concluzii doar prezint faptele ). In rest .... toate bune ! ( Plus sau minus ) Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Si imi cer scuze .... Toate aceste lucruri si decizii se intampla in ultima zi de concurs cand clasamentele erau deja de asa maniera incat trial-ul cel putin la Extrem era o formalitate. Inca o data tin sa multumesc pentru aceasta decizie de a ma descalifica. Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Am verificat acum si intradevar tu ai doar 20 de puncte penalizare, pe de alta parte coloana de penalizari nu era adunata la total :), eu verificand duminica clasamentele manual, si vazand ca nu se modifica ordinea nu am mai verificat si punctele :( . Asadar clasamentul nu se modifica. Am sa publicam astazi varianta finala de clasament. Multumim participantilor si promit ca pana la anul sa corectam greselile de anul acesta. deci sa inteleg ca ajungem pe locul III ? :banana Referitor la nefericita poveste de la Extrem, nu sunt in masura sa ma pun contra deciziei luate de 6 arbitrii FRAS si pusa in aplicare de Razvan ( se pare ca decizia a fost corecta ) si chiar daca in realitate Gafita NU a primit ajutor din afara ( ci doar l-a solicitat degeaba, Gura bate Curu' ), in schimb spiritul de Fair Play al lui Luci si Lotzi lasa mult de dorit ( se cheama turnatorie de cea mai joasa speta )... mai ales ca Lotzi chiar langa masina noastra si-a reparat grupul pe iarba si jumate din ulei s-a scurs pe jos. Razvane, in calitate de organizator, ar fi trebuit sa fi retras premiile pentru locurile I si III. ... ca o sa ajungem altfel sa venim cu avocatii dupa noi la Cupe si Etape. ... ce face din Om, Neom un premiu de 2800 Euro ..... URAT !!! Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Draga Domnule Razvan, daca ati fi aplicat regulamentul, ar fi trebuit sa descalificati mai multe echipaje. NU NUMAI UNUL SINGUR, care intamplator era pe primul loc la o diferenta de puncte de cam 150 de puncte, tradusa in 2 ore 21 minute ( nici trial-ul nu mai putea schimba locul 1 ). Ce era pe poiana de la Izvoranu de la circuitul de motocross de traftiruri de ajutoare din toate directiile de scule luate de la oameni veniti sa se uite, de patenti si vaseline .... Dar numai unul a fost luat in consideratie. Involuntar gestul de altfel, pentru ca nu a influentat cu absolut nimic timpul de reparatie sau de schimb al vestitului cardan. Acelasi lucru si acelasi timp era daca in timp ce Marius demonta cardanul rasucit ( care de altfel mai mergea ) ma duceam eu si-l luam pe cel nou. Ba chiar poate mergeam mai repede pana la Sarata si inapoi, deci mai castigam 5-10 minute. Dar acest lucru a fost observat dezbatut si cu toate ca nu influenta cu nimic ca timp reparatia ca mergeam eu la volan sau altcineva care a plecat de langa mine am fost descalificat fara drept de apel. Tin sa reamintesc domnilor arbitrii si organizatori ca pe la Iasi anul trecut au venit niste mecanici cu o punte care a fost schimbata la 50 m de proba speciala si nu s-a intamplat nimic ( nici nu mi-as fi dorit de altfel dar faceam o paralela care chiar influenta timpul de sosire din cursa ). Foarte multe persoane stiu speta. Una peste alta nu s-au vazut multe alte ajutoare din exterior dar cu siguranta acesta s-a vazut ( care nu a influentat cu nimic perioada stata de mine acolo ). Nici chiar contestatia depusa de mine nu a fost luata in consideratie cu toate ca martorii au fost Traian si Radu de la organizare ei aproband cele spuse de mine in contestatie. Deci Domnule Razvan, daca aplicati o decizie aplicati-o pentru toata lumea in mod egal si judecati fiecare caz in parte, ca cel care fura 2 gaini sa manance sigur va primi o amenda penala si nu 10 ani pentru furt ca unul care fura 1 milion de euro. Asta daca vreti sa aplicati sanctiuni. Dar stau si ma gandesc ...... Daca un echipaj care e pe locul 3 seara fara nici o sansa de locul 1 se trezeste pe locul 1 ce ne spune noua asta ??? Echipajul de pe locul 1 a fost descalificat, cel de pe 2 a primit 200 de puncte penalizare din pix ca asa s-a constatat ca e corect ( decizia a fost luata tot in ultima zi ), iar de catre dumneavoastra, si brusc cei de pe 3 fara nici o sansa au ajuns pe locul 1. Cine are rabdarea sa citeasca aceasta povestioara poate se va edifica intr-un fel sau altul de ce regulamentul nu a fost aplicat in mod egal pentru toata lumea. ( ca eu unul refuz sa trag concluzii doar prezint faptele ). In rest .... toate bune ! ( Plus sau minus ) Andrei, Este evident ca nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar faptul ca nu ai vrut sa discuti ieri cu mine la telefon pentru ati explica toate amanuntele din punct de vedere oficial ma determina sa expun cateva fapte, pentru ca cei care citesc acest topic sa inteleaga ADEVARUL! In concurs, tu si cu Marius Lupu ati fost cei mai buni- ati avut o prestatie de exceptie si ati fi meritat locul I. Faptele care v-au privat de acest rezultat sunt: -ati incalcat regulamentul prin solicitarea si primirea de ajutor din afara -cei de pe locurile 2 si 3 au depus contestatii pentru aceasta speta -am analizat contestatiile depuse, inclusiv cea depusa de tine si am aplicat regulamentul Mentionez un amanunt care poate conteaza: la cupa GTC au fost prezenti toti arbitrii FRAS, care au avut intalnirea periodica pentru a face regulamentul pentru 2013... Acestia erau prezenti in secretariat inainte de Trial si au supervizat aplicarea corecta a regulamentului. Este important sa intelegi ca am aplicat regulamentul si nu am avut interpretari personale. Primirea de ajutor din afara se sanctioneaza cu descalificarea- nu exista nuante sau circumstante atenuante! Restul de acuzatii ale tale le pun pe seama supararii tale, dar totusi as vrea sa te rog sa te opresti din jigniri si acuzatii. Exact pentru astfel de comportament (acuzatii ca te favorizez pe tine, scandal si jigniri aduse organizatorilor in mod repetat) au fost penalizati Loti si copilotul cu minimul prevazut de Regulament pentru comportament nesportiv (200 puncte). La premiere ati primit- tu si Marius- un premiu special si cupe pentru a va arata ca, si din punctul meu de vedere, voi ati mers cel mai bine la clasa Extrem si ati fi meritat sa castigati. O concluzie pentru toata lumea: am fost concurent atatia ani si acum director de concurs; in urma acestui episod am inteles ca Regulamentul trebuie cunoscut de catre noi toti pentru ca arbitrajul de la concursuri se face de catre arbitrii FRAS, care il respecta si nu au nici un stress sa-l aplice Ad Litteram. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Stimate domn,foarte rar,scriu pe forum,dar,se intrece masura cu acuzele aduse la adresa noastra,apropo de spiritul de fair play,o sa puna mao citeva filmulete,concluziile o sa ramana la latitudinea d'voastra. Au fost depuse doua contestatii,una noi,una lacszi,noi eram pe 3 in momentul respectiv,amindoua au primit rasp favorabil,dar,vinova'ti sint doar luci si mao ,pt ca ei au iesit pe 1.promit sa revin cu detalii complete si filmulete din prima si a doua zi de concurs.va multumesc pt rabdarea de a citi aceste rinduri! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Referitor la partea de penalizari, am avut duminica o discutie foarte interesanta referitor la "in spiritul regulamentului" vs. in "litera regulamentului". Poate ar trebui luat in calcul introducerea in regulament a unei portite pentru organizator/arbitru in care sa se foloseasca regula common sens-ului: "poate fi penalizat" vs. "trebuie sa fie penalizat". De ce spun asta? Din doua motive: 1. Nu exista posibilitatile tehnice/organizatorice sa te asiguri ca penalizezi pe toata lumea care greseste. De aici apar suspiciunile ca sunt defavorizati numai anumiti concurenti. 2. Spețele nu sunt niciodata identice. Din punctul meu de vedere, penalizarile ar trebui sa fie in special pentru cei la care se dovedeste Intentia de a obtine un avantaj fata de ceilalti concurenti nerespectand regulamentul: 1. Abaterea de la traseu - "ocolesti" o portiune dificila, nu ca bananai 2 ore la un azimut si intri in traseu la 2 pozitii mai departe. 2. Ajutor extern - iti aduce cineva o piesa de masina cu ATV-ul in padure, nu ca te duci cu cardanul in brate la un nene in urmatorul sat si sa ti-l sudeze (tot ajutor extern se considera dupa regulament). Etc., etc. Nu cred ca exista concurent care la un moment dat sa nu fi incalcat regulamentul (de cele mai multe ori fara sa stie), iar situatii de genul de mai sus nu fac decat sa lungeasca si mai mult spirala actuala de neincredere si tensiune. Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvanuta, cred ca daca vor exista portite in regulament si tot felul de interpretari avocatesti, totul o sa se duca de rapa. Regulamentul trebuie sa fie clar si sa nu existe loc de comentarii. In acelasi timp trebuie aplicate corectiile cinstit si pentru toata lumea Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvanuta, cred ca daca vor exista portite in regulament si tot felul de interpretari avocatesti, totul o sa se duca de rapa. Regulamentul trebuie sa fie clar si sa nu existe loc de comentarii. In acelasi timp trebuie aplicate corectiile cinstit si pentru toata lumea Horatiu, Nu suntem la Formula 1 ca sa fie camere de filmat si la toaleta. Mai in gluma, mai in serios Gabi Regep imi spunea ca si el a primit ajutor din afara la speciala de sambata, a cerut o sticla de apa unui spectator si jumatate a pus-o in vasul de expansiune. Exista loc de interpretare in regulamentul actual? Nu. E 100% ajutor din afara. Ar fi trebuit penalizat Gabi? Spune-mi tu. Tu insuti ai fost penalizat la o etapa pentru ca vestitul sablon de 33'' nu trecea decat fortat peste roata. Sau Razvan Cirap a fost eliminat din concurs pentru folosirea unui singur cuvant. Si multe alte situatii care nu lasau loc de interpretare. E hilar. Vom ajunge sa avem un regulament cu 100 de reguli si 1000 de norme de aplicare, de o sa devenim toti avocati. Si o sa stam toti cu aparatul de filmat in mana sa prindem momentul cand unui competitor i-a curs ulei din masina sau a cerut o bucata de sarma unui tractorist. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Asta cu ajutor extern e o laba trista.......daca eu eram la extrem cu ei si la speciala ii dadeam un cardan spate imprumut pana termina concursul (cardan pe care il aveam la mine de rezerva...nu ma duceam la hotel dupa el) mai era ajutor extern? Daca ti-l da un concurent direct nu e ajutor extern,daca ti-l da cineva din public e ajutor extern :ha: O sa ajungem sa nu mai oprim cand vedem o capota ridicata,sa nu ne mai ajutam...s-a dus draku fix spiritul offroadului :hm Important mi se pare sa nu se fure in traseu,sa se verifice trackul,sa nu se ocoleasca la portiunile bengoase......acum ca-mi da un concurent o bucata de furtun si o sticla de apa (sau un spectator) nu cred ca schimba cu nimic concursul,eu oricum pierd timp ca am o problema tehnica de ce sa-mi mai dea si organizatorul 200 de puncte sau sa ma descalifice? La raliuri cand ies de pe drum si ii ajuta spectatorii sa reintre in trasu nu primesc nici o penalizare,la noi daca pune unul mana pe plasma ta te descalifica :ha: Eu nu am depus niciodata vreo contestatie,iar in cazul de fata sa ma bata Gafita cu 3 ore si eu sa-i caut nod in papura.....nu s-a intamplat si nici nu o sa se intample. Va salut cu respect :wink: 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvanuta, cred ca daca vor exista portite in regulament si tot felul de interpretari avocatesti, totul o sa se duca de rapa. Regulamentul trebuie sa fie clar si sa nu existe loc de comentarii. In acelasi timp trebuie aplicate corectiile cinstit si pentru toata lumea Uite 3 exemple reale cum regulamentul poate fi "incalcat", dar se aplica acel "bun simt" de care pomeneam: 1. Prelata sub masina in parcul tehnic. Cred ca gasim usor cateva poze in care cel putin jumatate dintre masini nu au prelata in parcare. E penalizare? Este. Nu se aplica intotdeauna si nu au fost discutii pe tema asta. Au fost insa cazuri in care organizatorul a cerut expres prezenta prelatei (de ex. parcare in fata primariei) si toata lumea a pus-o. 2. Abatere de la traseu - la Resita anul trecut am fost rugati sa nu trecem peste partia de schi sub nicio forma, chiar daca eram intr-un azimut, pentru ca exista riscul unui conflict cu proprietarul. Toata lumea s-a conformat, desi sub litera regulamentului puteam sa "bananaim" pe unde vroiam. 3. Ajutor din afara - fiecare am trecut prin diferite situatii care conform regulamentului nu ar trebui sa lase loc de interpretare: am coborat in sat sa sudam o bara de directie, sa cerem niste bidoane pentru apa ca ne-a fiert motorul sau am intrebat un localnic cate masini au trecut pe acolo inaintea noastra. Cu toate astea nimeni nu se simte cu musca pe caciula desi exista clauze in regulament. Si exemplele pot continua: limitarea vitezei in sate chiar daca in RB nu e specificata o cifra, folosirea sufei de copac chiar daca stii ca nu te vede nimeni, trecerea prin ravena ca sa vezi daca poti trece chiar daca drumul e la 10 m de ea.... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvan, cu siguranta reguli trebuie sa existe, pacat ca sunt si reguli care duc la dezordine si la neantelegeri intre noi concurentii. Pana la urma ce inseamna ajutor din exterior ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Referitor la partea de penalizari, am avut duminica o discutie foarte interesanta referitor la "in spiritul regulamentului" vs. in "litera regulamentului". Poate ar trebui luat in calcul introducerea in regulament a unei portite pentru organizator/arbitru in care sa se foloseasca regula common sens-ului: "poate fi penalizat" vs. "trebuie sa fie penalizat". ... Razvanuta... aici ai nimerit-o perfect, aici regulamentul trebuia sa ii permita organizatorului organizatorul sa aiba puterea sa i-a o hotarare inte a "putea" fi penalizat si a "trebui" sa fie penalizat. - Gafita a gresit ca a dat cu gura ca ii aduce soferul un cardan care in final nu i-a folosit... in loc sa se duca el sa si-l aduca. - Lotzi a gresit ca si-a reparat masina in iarba si a varsat uleiul din grup pe iarba ... pt asta nu i-a facut nimeni contestatie - Lucian ca a luat vaselina de la organizatori parca ... stie mai bine el si radu chelaru ( tot ajutor din afara ) unii au facut contestatia la obiect si in gasca, altul la modul general... si de aici toata porcaria... puteau sa fie toti descalificati sau trebuiau ? ... sau doar unu ?!?!?!?! sau niciunul ?!?!?! ca de Fair play nu mai vb... Razvan trebuia sa ii dea cap in cap pe toti trei pana se linisteau si gata :wink: Din punct de vedere exclusiv Sportiv, Andrei/Marius au mers cel mai bine si nu o sa se poata compara prea curand Lotzi sau Lucian cu ei. Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Ca sa nu facem praf topicul, poate ar trebui mutate toate discutiile astea intr-un topic separat. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Mai Laurica acum si sa-ti dai tu cu parerea cat de bine merge Laci si Luci.......chiar nu ma asteptam :ha: Si ca nu o sa-l ajunga niciodata pe Gafita :ha: Numai tu putea sa faci asa afirmatii reusit :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvan, cred ca Tzuparu a pus punctul pe I.....regula asta cu ajutorul extern a stricat atmosfera la Extreme. Adica daca mor de sete si un om binevoitor imi da o gura de apa....este ajutor extern, caci daca nu imi datea, abandonam ca sa ma duc in sat la magazin sa-mi cumpar. Si eu cred ca nu conteaza daca cineva imi da apa sau o planetara sau o cheie ......conteaza sa nu mai existe "smecheri" care merg cu Garminu in mana prin ravena in timp ce masina ocoleste portiunea grea, sa nu mai fie smecheri care sa ocoleasca buclele..etc. 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvan, cred ca Tzuparu a pus punctul pe I.....regula asta cu ajutorul extern a stricat atmosfera la Extreme. Adica daca mor de sete si un om binevoitor imi da o gura de apa....este ajutor extern, caci daca nu imi datea, abandonam ca sa ma duc in sat la magazin sa-mi cumpar. Din punctul meu de vedere ajutorul din exterior ar trebui penalizat in doua situatii: 1. Cand soliciti o persoana din afara concursului sa se deplaseze in locatia in care esti cu o piesa sau pentru a-ti repara masina 2. Cand soliciti unei persoane din afara concursului ajutor in ceea ce priveste traseul (de ex. suni un "prieten" din zona sa-ti spuna unde e azimutul, sau ai un ante-mergator pe motocicleta :grin:) Daca ma duc eu cu piesa in spate la nenea sudoru din sat, pierd o ora, ma pune sa descarc si masina de nisip (:ha::ha::ha: salutam Karcsi) sau trece un Aro pe langa mine si ii dau ceva economii pentru un borcan de vaselina nu ar trebui sa fie penalizare... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvanuta ai dreptate dar de asta o sa apara masini inscrise in concurs conduse de mecanici si pline de piese de rezerva si scule. Motorsportul costa si cine o sa aiba bani o sa aiba mai multe sanse la castig. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Razvanuta ai dreptate dar de asta o sa apara masini inscrise in concurs conduse de mecanici si pline de piese de rezerva si scule. Motorsportul costa si cine o sa aiba bani o sa aiba mai multe sanse la castig. Pai daca masina de mecanici reuseste sa se tina dupa mine si cu piese dupa ei, eu rup si ei nu, am o problema. La urmatorul concurs facem schimb de masini, sau ma apuc de poze :grin: Lasand gluma la o parte, eu am mai tras o concluzie personala dupa cupa GTC: la extrem nu ai ce sa cauti daca nu ai stoc de piese dupa tine (in propria masina sau in altele :grin:) si unul dintre cei doi stie sa faca si sa desfaca masina pana la ultimul surub. Din cate stiu, din 10 masini concurente la extrem nu exista una care sa nu fi avut probleme tehnice care sa nu insemne abandon daca nu erau rezolvate. Asta spune multe despre cat de mult se solicita masinile... LE: Roxana, foarte fain filmuletul! Astral, nu faci si tu ordine prin topicul asta ca am vorbit prea mult de regulamente? Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Nu cred ca poate vreun concurent de la vre'o sectiune,ca am afirmat vreodata,ca merg mai bine,sau mai prost,ca x sau y,lasa'ti sa isi dea pareare pe cine a concurat cu noi.sincer,felicitarii pt cei doi ca merg cu mult mai bine decit noi!dar ...din pacate exista un regulament care trebuie respectat de toti.Suporti o abatte,doua,trei...din partea altui concurent,piana se umple paharul si spui,"ho",pt ca deja miroase a sfidare si bataie de joc.nu tu sufa de copac la trolierii,ca punea cablu spate,ca punea plasma fata,cu arbitru de traseu linga copac!!!ingerii pe motocicleta care il iau val virtej din azimut,cardan adus de terta persoana,tot in prezenta arbitrilor si oficialilor prezenti!!ma intreb,de ce nu sa luat nici o masura,nici macar un punct penalizate,pina la contestatia noastra?!sinte'ti siguri ca d'voastra le'ati fi trecut cu vederea?poate ar fi bine sa va mai gindi'ti putin si dupa aceea sa incepe'ti cu acuzatiile si blamarile,va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Suporti o abatte,doua,trei...din partea altui concurent,piana se umple paharul si spui,"ho",pt ca deja miroase a sfidare si bataie de joc..... pai din cate spui tu paicilea... se intelege ca baietii te-au sfidat la greu.... si ai si vazut asta... cum naiba cand erau cu vreo cateva sute de puncte ( ore bune ) inaintea ta ?!? JURA-te ca tu ai pus intodeauna sufa de copac pe plasma sau cablul de la troliu !!! Dar cu vaselina cum a fost... meritai sa fi si tu descalificat...ca tot ajutor din afara se cheama ( ba mai mult, ca trebuiau organizatorii sa-ti faca "referat" de excludere ) Din pacate Lucian, tu te-ai luat dupa Lotzi ( ai pus botu' pe romaneste ) care e recunoscut printre multi pt. "Fair Play-ul" lui debordant, motiv pentru care cica nici nu mai este primit la una din etape in calitate de concurent. Cee-a ce iti spune lumea aici si altii iti sugereaza, este faptul ca intr-o comunitate si asa mica si pe cale de disparitie ca cea a Off-Road-ului, tiganiia care a-ti facut-o voi nu isi avea locul, Razvan probabil nu a luat cea mai buna decizie necerand dovezi concrete tuturor partilor si fara sa va cheme la "masa verde" dar macar el este de inteles cu tot stresul concursului pe cap.... ce te facei tu daca veneam in trial sau in speciala cand te troliai si iti puneam mana pe cablul de troliu pesemne sa te ajut si ziceam ca a fost la cererea ta ?! ... te descalificau si radeam si acum de tine... si mai concret fara sa ma refer la ce a-ti facut voi: - la open s-a alergat cu peste 100 km/h pe interdictie de 25 km/h, m-au depasit vreo 3-4 masini deoarece eu nu puteam sa merg cu mai mult de 70 ... si asa am calcat cu roata o amarata de gaina.... ce trebuia sa fac sa Ma supar ca aia au trecut cu peste 100 si m-au depasit si sa le fac contestatie, sa fac contestatie la FRAS, organizatorilor ca nu au montat radarele... NU, consider ca un concurs se castiga daca esti intradevar bun, o data poate merge sa furi sau sa trisezi , poate si de doua ori... dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa asa nu merge nici cu asta, ca daca nu se prind organizatorii se prind ceilalti concurenti care sunt mai aproape de tine, si o sa ajungi sa te inscrii la etape / cupe si sa stai singur la masa si o sa te excluda toata lumea din cercul lor... si in final o sa iti gasesti alt hobby in alt domeniu unde din instinct o sa faci la fel.... deci ? Luciane, ma-i bine iti ceri scuze public ca ai facut-o lata ( daca vrei poti sa returnezi si premiul organizatorilor si ai da dovada de un MARE CARACTER !!! ), ramai cu cupa si cu diploma si pe viitor incerca sa fi un concurent care isi face treaba in concurs si isi termina cursa cat mai bine cu putiinta.... si o sa vezi ca o sa ai numai de castigat, in primul rand RESPECTUL celorlalti !!! Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Nu cred ca poate vreun concurent de la vre'o sectiune,ca am afirmat vreodata,ca merg mai bine,sau mai prost,ca x sau y,lasa'ti sa isi dea pareare pe cine a concurat cu noi.sincer,felicitarii pt cei doi ca merg cu mult mai bine decit noi!dar ...din pacate exista un regulament care trebuie respectat de toti.Suporti o abatte,doua,trei...din partea altui concurent,piana se umple paharul si spui,"ho",pt ca deja miroase a sfidare si bataie de joc.nu tu sufa de copac la trolierii,ca punea cablu spate,ca punea plasma fata,cu arbitru de traseu linga copac!!!ingerii pe motocicleta care il iau val virtej din azimut,cardan adus de terta persoana,tot in prezenta arbitrilor si oficialilor prezenti!!ma intreb,de ce nu sa luat nici o masura,nici macar un punct penalizate,pina la contestatia noastra?!sinte'ti siguri ca d'voastra le'ati fi trecut cu vederea?poate ar fi bine sa va mai gindi'ti putin si dupa aceea sa incepe'ti cu acuzatiile si blamarile,va multumesc. ajutor din exterior ai primit si tu inaintea noastra . toata lumea a uitat sa ia in considerare ceea ce au vazut 2 albitrii. Asta pt ca noi nu am depus contestatie in timp util. Ai fost langa noi cand am schimbat cardanul la 1 m distanta (la propriu). m-ai ajutat cu o cheie de 13 imediat fara nici un comentariu . a trebuit sa pleci in traseu si ai zis: Lasa marius ca imi dai tu cheia la finish.Pana aici totul ok . pe drum te-ai gandit sau ti-ai adus aminte de regulament si de faptul ca poti castiga cu o simpla contestatie lucru pe care l-ai si facut. Ma dau de ceva timp in CN si de mai multe ori in urma unei contestaii puteam sa castig locuri fruntase . Nu am facut lucru asta. Daca erai asa corect puteai sa imi atragi atentia si actionam in consecinta. Ce am avut noi de castigat din faptul ca a fost cardanul adus la proba speciala 15 min ?????? Aveam mai mult de 2 ore inaintea ta . Puteam linistiti sa continuam asa sau sa mergem la hotel sa rezolvam problema sau asa mai departe . Ce aveai tu de castigat inca 20 -30 min ??? Daca ne rasturnam in trial si faceam timpul maxim. Atunci casticai si nimieni nu mai avea nimic de spus. La clasa extrem fara vestitul ajutor din exterior e complicat. referitor la decizia albitrilor sau a directorului de concurs : se putea lua in considerare ajutorul din exterior pe care luci l-a primit chiar de la albitrii.ce daca ai aflat mai tarziu???? sau nu ai aflat deloc??? inseamna ca nici nu ai citit contestatia lui gafita/lupu. Rezultatele dupa cum am vazut se pot schimba chiar si marti ( +200 puncte - 200 puncte) si asa mai depate. Oricum discutia poate continua la nesfarsit . Precedentul care l-ati creeat poate duce la rasturnari drastice de situatii si clasamente in competitiile urmatoare. Orice concurent care vrea sa avanseze rapit 2 3 4 locuri face o contestatie si gata . In situatia asta te inscrii in concurs te dai putin si dupa aia stai si urmaresti evolutia celorlalti concurenti cu regulamentul in mana . Cateva sute de euro contestatiile si ai ajuns printre primii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Daca citim regulamentul aflam ca UN CONCURENT nu poate face reclamatie altui CONCURENT pentru ajutor din afara din simplul motiv logic ca are ceva de castigat .... deci altcineva din organizare (oficiali sau arbitrii) trebuie sa constate fapta!!! Deci daca s-a admis contestatia in forma de concurent vs concurent ... e gresit! PS Imi rulez un VanNelle si va mai zic ceva si termin. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Si eu cred ca nu conteaza daca cineva imi da apa sau o planetara sau o cheie ......conteaza sa nu mai existe "smecheri" care merg cu Garminu in mana prin ravena in timp ce masina ocoleste portiunea grea, sa nu mai fie smecheri care sa ocoleasca buclele..etc. La open e panica daca vine unul cu portale sau cu anvelope mai mari cu 1cm decat regulamentul = vezi egalitatea sanselor etc. Eu zic ca diferenta intre o cheie/vaselina/apa pe care o folosesti tu si o planetara/solenoid/troliu/motorina si altele aduse si montate in teren de terti, e cam mare!!! Pai hai sa vedem daca te dai mai cu spor stiind ca te astepta/cauta un camion de piese sau hai sa vorbim vorbe. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Vazut dinafara concursului... Acest pargaraf din regulament va spune ceva? "Este interzisa întoarcerea pe traseu în scopul recuperarii unui CP ratat. Fapta se considera manifestare nesportiva si se penalizeaza conform pct. 6.2.6 si cu anularea CP-ului respectiv." "6.2.6. Alte penalizari. a) - pentru alte manifestari nesportive echipajul în culpa este penalizat de la 100 puncte pâna la descalificare. Stabilirea penalitatii este de competenta Comisiei Sportive. Doua descalificari pentru astfel de manifestari atrag pentru sportivul/sportivii in cauza excluderea din campionat. b) – neaplicarea la startul competitiei a materialului publicitar impus de organizator se penalizeaza cu 500 puncte pe echipaj sau amenda in cuantum egal cu taxa sportiva de participare, care trebuie platita pana la startul urmatoarei etape, in caz contrar i se va interzice startul in etapa si automat excluderea din competitie. c) - doborârea sau taierea intentionata de copaci, fara acordul organizatorilor se penalizeaza cu 400 puncte. Echipajul în cauza are obligatia sa anunte primul oficial întâlnit pe traseu despre taierea facuta. Ascunderea faptei atrage dupa sine excluderea din competitie si suportarea pagubelor civile pentru echipajul în culpa. Doua descalificari pentru astfel de manifestari atrag pentru sportivul/sportivii in cauza excluderea din campionat. d) - in cazul interventiei asistentei tehnice oriunde in afara bivuacului, a parcului tehnic, sau a spatiului indicat de catre organizator (service point) duce la descalificarea echipajului in culpa si aplicarea tuturor penalitatilor de neparcurgere a intregii etape respective. e) – depozitarea combustibilului: - in habitaclul autovehicolului sau, - peste 40 litri, in exteriorul habitaclului sau, - in recipienti neetansi sau neomolgati se penalizeza cu 200 puncte." Hint: Echipaj care a luat finisul din sens invers... Finis = CP ... :grin: www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate