Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Datorita numeroaselor cereri vis-a-vis de DVD-urile care au rulat la aceasta intalnire, am hotarat sa fac copii dupa ele pe care le vom distribui doritorilor. In cursul zilei de azi, voi deschide un topic separat in care voi pune copertile desfacute ale celor 9 DVD-uri, ca sa puteti vedea ce si cum; dupa aceea in cunostinta de cauza, va puteti manifesta optiunile. Pana atunci haideti sa ramanem on topic ! Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirceapir Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Ma bag si eu in discutie de pe tusa, dar trebuie sa intreb. cine are mai multe poze du 110-le de Maramures. Mi-ar placea sa vad alte poze cu masina, mi s-a parut ca arata... cum ar trebui sa arate un 110. :1 I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 semaca Membru din: Mie Ian 23, 2008 10:20 pm Mesaje: 22 LocaÅ£ie: Bucuresti ...In incheiere vreau sa spun ca intr-adevar eu unul m-am simtit foarte bine si multumesc organizatorilor pentru eforturile deosebite facute. Multumesc si pentru faptul ca ati separat topicurile astfel incat sa pot arata , eventual, ceva poze prietenilor... _________________ M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 jimny8 Membru din: Sâm Oct 20, 2007 12:49 am Mesaje: 205 LocaÅ£ie: sighetu marmatiei, bucuresti Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 salut, sunt jimny8 (sau copilotul lui semaca) ...de fapt, pentru cum a iesit intalnirea, in ce priveste partea de offroad si show, cred ca nu mi-ar ajunge un post intreg pentru aprecieri. a fost cel mai tare 1 mai din viata mea!... ...in alta ordine de idei, ii multumesc lui Semaca pentru ca m-a facut sa simt ce inseamna drogul offroadului in IMS-ul ala demential. Pe urma lui Suzuker, Bronco, Koreanu si Trooper, pentru ca m-au lasat sa fiu copilot (de fapt, pasager...). si le multumesc lui max si mugur pentru faptul ca am descoperit acest forum si, o data cu el, o noua pasiune. jimny8 out _________________ life matters only 2 yourself Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Poze de la Niros !... :grin: :tk :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 :ft Niros... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 :ft Niros... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 peste cate momente frumoase trecem sau ... nu le recunoastem! Niros reuseste de minune sa le surprinda! micutul japonez! way to go, Mugur! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Picture 422.jpg[/attachment:i6y4efiy]Picture 413.jpg[/attachment:i6y4efiy]Picture 403.jpg[/attachment:i6y4efiy] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Picture 314.jpg[/attachment:7hdlvu7w]Picture 295.jpg[/attachment:7hdlvu7w] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Nu am reusit sa ajung decat vineri seara si am plecat la pauza unde au fost rupte 5 masini. Felicitari organizatorilor,a fost frumos si oamenii de gasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Poze de la d-l Crinu.... :grin: :tk :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 alte poze de la d-l Crinu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 :ft Crinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 :ft d-l Crinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 si altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Mai pun cateva poze cu participantii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate