xnx Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 poze-poze -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 poze -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 sa mai incerc cu pozele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 poze...fiecare cu ce a avut de "vazut"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Poze de la stabilirea traseului pentru trial. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Copii nostri au inventat un nou sport. Offroad cu sania pe noroi. :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Salamandra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Asa s-a lucrat la marcarea trialului. Å¢aruÅŸii i-am adus eu de acasa. Am folosit aproximativ 1,5km de banda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Pentru cei care nu au fost sau poate si pentru cei care au fost dar nu au remarcat, sa stiti ca am facut si fapte bune : -am amenajat un trial destul de frumos cu 2 variante pentru open si extrem -arbitrajul a fost unul corect si rezultatele au fost centralizate instant -raidul de soft a fost accesibil tuturor masinilor -in pauza de la raid s-au facut demonstratii unde s-au rupt 5 masini -in partea a doua a raidului masinile mai pregatite au avut un traseu ceva mai tehnic unde 2 masini au ramas suspendate, inclusiv o masina de la extrem; cealalta fiind troliata din spate -in fiecare seara am avut un ecran pe care au rulat filme documentare de off road si pozele facute in timpul zilei respective de fotografii nostri -am facut in acelasi timp pe amenajatori, ghizi, ospatari, organizatori etc. ca sa multumim cat mai multa lume -a existat o tombola cu premii constand in accesorii de off road si accesorii auto Concluzionand, participantii care au venit strict pentru off road si tot ceea ce implica acesta au fost satisfacuti. Cine a venit sperand ca aici va gasi o intalnire tip "nunta/betie off road" a fost deceptionat. Recunoastem fara echivoc calitatea slaba a serviciilor oferite de locatie, au fost depasiti de numarul nostru. Un alt punct slab al pensiunii a fost uneori mancarea, cam putina pentru banii dati. Pe de alta parte pozitia, priveliste si interioarele eu zic ca au fost OK; Lizzy, prietena lui Angus, care a participat la intalnirea noastra locuieste in Elvetia si a spus ca locatia, privelistea, arhitectura, mobilierul si decorul sunt exact ca in Zermatt. Miron a fost placut impresionat de locatie si chiar a sugerat sa facem un revelion al off roaderilor acolo. Au fost persoane care la plecare au luat carti de vizita ale locatiei, dorind sa revina. Personal am participat la mai multe intalniri de off road in calitate de organizator sau de invitat. Pana acum nu am vazut intalnirea perfecta, care sa multumeasca toata lumea; aici exista oameni cu orgolii mari, cu frustrari mari, care doresc ca soarele sa se invarta in jurul lor si sa fie regina balului, vor sa fie importanti si pretiosi, desconsiderandu-i pe ceilalti. Noi incercam sa luam aceasta lume asa cum e fiind toleranti, desigur pana la o limita, care adesea, din pacate este depasita de unii, ce-i drept putini la numar... Revenind, la multe intalniri am vazut si lucruri bune si lucruri rele, dar una peste alta am invatat sa fiu intelegator si sa vad unde inclina balanta, la carcotit se pricepe toata lumea...e usor sa emiti judecati pripite si tendentioase atunci cand tu nu faci nimic, decat chibitezi de pe margine, vanand cu obstinenta greselile celor care incearca sa faca ceva... Va doresc s-auzim de bine ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aveti mai jos copertile catorva din DVD-urile care au rulat in fiecare seara la aceasta intalnire... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 O scurta incursiune putin a unor masini mai preparate. Era un drum inchis asa ca ne-am intors. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 la ce spui tu, "recompensa" ? :roll: hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 am si eu 2 filmulete :) - ursu http://www.youtube.com/watch?v=KWB9seyn ... re=related - mrJv Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Am fost placut impresionati de acest eveniment, multumim organizatorilor. A fost o premiera pentru noi, insa ne-a captivat si asteptam cu nerabdare evenimentul urmator. Pana atunci pregatim masina... doar am capatat experienta, nu 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 la ce spui tu, "recompensa" ? :roll: sa inteleg ca aveti materiale si vreti sa ma fierbeti la foc mic ? :grin: recompensa? a spus cineva recompensa? hmmm.... ce va doreste inima? afinata de la Bucovina? un pastrav in cobza? o tochitura cum numa' la noi se face? Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 am eu ceva poze cu agregatul tau.....cred ca o sa le aduc la G Humorului :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Dragilor, da' poze cu autobuzu' meu aveti careva ? ... le vreau la rezolutia originala, merci ! ... raman dator, si nu pentru multa vreme :x ... adresa de e-mail : ri_david @ yahoo.com [ fara spatii ] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Picture 021.jpg[/attachment:nf65n4uy] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Picture 060.jpg[/attachment:dj6s8n2h] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Picture 064.jpg[/attachment:iqa7q65y] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Baieti, stati linistiti in privinta pozelor, ca avem destule cu toata lumea, cu toate masinile. Pozele sunt la o rezolutie buna, puteti face si postere... :grin: DVD-ul continand pozele evenimentului va fi gata cat de curand, deja se lucreaza la triere. In seara aceasta, ne-am intalnit cu baietii la Dreamers si am luat DVD-ul cu pozele lui Niros... :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 @Mugur : Azi, maine, trec si eu pe la tine cu toate pozele [ ale mele + cele facute de Bibi ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 - CLUB 4X4 Copii nostri au inventat un nou sport. Offroad cu sania pe noroi. :mrgreen: Super Fain , degeaba copiii sunt inventivi. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 POZEEEEE...VREM SI MAI MULTE POZEE ! AM SI EU MULTE...LE OFER BUCUROS DORITORILOR. MULTUMESC ORGANIZATORILOR ! A FOST MINUNAT! ASTEPTAM DVD-ul. Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 POZEEEEE...VREM SI MAI MULTE POZEE ! AM SI EU MULTE...LE OFER BUCUROS DORITORILOR. MULTUMESC ORGANIZATORILOR ! A FOST MINUNAT! ASTEPTAM DVD-ul. Vorbeste cu Mugur, poate le pune si pe ale tale pe DVD. Daca nu, eu sunt interesat (mai ales de pozele cu "bricheta" mea - parca asa spunea cineva, la un moment dat de motoarele de 2.5 de pe Wrangler :grin: ). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirceapir Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 buna ziua. cine a adus casetele video ? pot fi ele vizionate si de catre cei care nu au participat ? multumesc. m. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate