Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008

Vizitator Schumy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 184
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Denisa

Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008

Sa inteleg ca restul pozelor (sunt convinsa ca-s multe) sunt "secrete"?..

Persoanele detinatoare de fotografii, faceti un pustiu de bine si postati!

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

In ceea ce ma priveste, nu e niciun fel de secret ... am trecut pe la Mugur si am "decartat" :grin: toate pozele facute de mine & copilotul meu ... o sa le gasiti pe DVD-ul intalnirii ...

PS : Vad ca ai schimbat nickname-ul ... noroc mare cu avatarul ala :)

Link spre comentariu

Vizitator Denisa

Rugamintea este adresata celor care au facut o "caruta" de poze (am vazut) si care, probabil din diverse motive (lipsa timp sau ca mine..nu aveam rabdare sa modific pozele)..nu le afiseaza!

Insist cu rugamintile!

P.s..despre nick-name...sa zicem ca am facut-o doar pt ca pe ecusonul cu pricina asa a fost scris!

Toate bune!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Observ ca puneti si poze din filme ... de exemplu, asta e precis din filmu' ala al lui David Lynch : "Catifeaua Albastra" :ha: :ha: :ha:

file.php?id=13748&mode=view

... sper din tot sufletul ca dom' Niros, a.k.a. ORC*, nu se supara pe noi ... o sa avem grija sa il imbunam cu o palinca, la proxima intalnire ...

* ORC = Off Roaderu' de Catifea :banana :banana :banana

Link spre comentariu

:1 tuturor dar ce vreu sa spun e ca data viitoare nu mai ratez ocazia si daca o sa am timp poate voi face si ceva poze ca asta stiu cel mai bine sa fac.

ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...!
Link spre comentariu

Vizitator Ligia

Am cateva poze facute cu 2 zile inainte de a veni offroaderii, cu echipa " cautatorilor de trasee ". Se poate vedea cum arata locul de Trial inainte cu 2 zile.

Link spre comentariu

revin si eu cu citeva poze (cu intirziere, am fost plecat) si impresii: intilnirea a fost foarte misto, mai ales pt mine care nu am mai iesit de ceva vreme in teren cu zuk din cauza lucrarilor care nu se mai termina la utilajul meu, noroc cu Andy68 care m-a sunat din proprie initiativa sa imi ofere samuraiul pentru a tine sus steagul veveritelor, caci altfel nu ajungeam la aceasta intalnire. (Thanx man!). Traseele au fost foarte misto, ca si trialul. Nu mai zic nimic de pensiune pt ca s-a spus deja totul. Multumiri celor care au depus un efort considerabil pentru acest eveniment. :1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare