Mugur Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Salutare, DVD-ul intalnirii de primavara a CLUB 4X4 este aproape gata... :grin: Astazi il dau la multiplicat, iar saptamana viitoare incepem distributia lui, cu prioritate catre toti participantii care au fost inregistrati la acest event. DVD-ul contine 1161 imagini, selectate in ordine cronologica, cu multe poze inedite, care nu au fost inca prezentate pe forum... Multumim inca o data si pe aceasta cale celor care ne-au ajutat cu poze : -Marian Cristea / photoman , care a facut si selectia imaginilor -Liviu Bradean -Dan Vasilescu -Crinu Andanut / crinu -David Ricardo / koala -Sorin Mitrescu / niros Mai jos anexez coperta exterioara a DVD-ului respectiv, precum si imaginea de pe DVD-ul propriuzis... :grin: S-auzim numai de bine, Mugur... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Tot Semaca a fost cel mai tare........din toate punctele de vedere. :banana :x :banana :1 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Nu, draga Niros, nu sunt cel mai tare... Sunt un tip "middle age" (tu tre sa intelegi asta, ca doar esti proaspat psiholog) care a descoperit "fenomenul 4x4" si se bucura ca un copil de descoperirea sa! Nu doar de masini, motoare,trolii, blocante etc...etc...ci, in special de situatii, intamplari, "faze", sentimente si trairi, oameni, si in special noi prieteni! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 si de masinute..., cu sau fara telecomanda :ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 off topic--- niros,semaca si care mai sunteti interesati- cand facem o iesire de o zi -eu as propune un Talea ca-i aproape- sambata-24. 05 ? e bine ? bagati propuneri,si un post nou la iesiri. -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Simbata 24.05.2008 sunt la Brasov, poate alta data. Semaca merge la Gura Humorului, asa ca mai incolo. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 sunt absolut de acord cu iesirile din scurt ( intre "localnici" )numai ca, dupa Bucovina, o sa am oaresce de lucru la IMSeu... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Am inceput distributia DVD-ului... :grin: Marti l-au primit toti cei din Bucuresti, care au venit la sedinta de CLUB 4X4, de la Dreamer's... :grin: Miercuri si joi au fost expediate prin posta, pentru ceilalti participanti... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 EXTRAORDINAR!!!!!!!!! Felicitari si sper ca pana la toamna sa pregatesc si eu o masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Am inceput distributia DVD-ului... :grin: Marti l-au primit toti cei din Bucuresti, care au venit la sedinta de CLUB 4X4, de la Dreamer's... :grin: Miercuri si joi au fost expediate prin posta, pentru ceilalti participanti... :grin: :h5 :cl Multam, Am primit o geanta de cd/dvd - uri ... imi iau o zi libera sa le vad pe toate :banana FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: Poze si impresii de la Off Road Spring Fest 2008 Am primit DVD-ul cu poze. Multumesc foarte mult si de-abia astept sa ne vedem din nou. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate