4L Limited Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Proprietar nou de Jeep Nu e vorba de persona non grata aici ci de faptul ca avem prea mullte asteptari de la cei noi care chiar cauta ceva.....nu toti pot da sfaturi!!!! Spun asta deoarece la fel am patit si eu cand am intart pe forum..... din fericire eu am citit aproape tot ce era scris la WJ din placere dar am avut si timp sa fac asta. Important ca omul a rezolvat problema discutata....restul e "off" LA MULTI ANI si sa ne vedem mai multi "jeep-isti" in noul an!!!! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fabyo_ger Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Proprietar nou de Jeep la multi ani. am o problema si sper ca ma puteti ajuta. am avut o vitara din 91 pe ca am schimbato cu un jeep cherokee 2,1 td din 1987 dar problema la ea e ca nu merge 4x4 inca nu am avut timp sa o duc la medic . vroiam sa stiu de unde gasesc piese si daca sunt scumpe? radu covasna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Proprietar nou de Jeep la multi ani. am o problema si sper ca ma puteti ajuta. am avut o vitara din 91 pe ca am schimbato cu un jeep cherokee 2,1 td din 1987 dar problema la ea e ca nu merge 4x4 inca nu am avut timp sa o duc la medic . vroiam sa stiu de unde gasesc piese si daca sunt scumpe? radu covasna Afla prima data din ce motive nu functioneaza 4x4 ca pot fi multe!!! Piese gasesti prin dezmembrari si nu sunt scumpe in comparatie cu alte marci Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Proprietar nou de Jeep Mai inainte afla care e buba si pe urma in functie de ce iti trebuie cauti nou sau sh,dupa cum poate sti anumite piese e mai bine sa le pui noi,poatezi aici rezultatul si se va rezolva. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate