Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

revizie nissan patrol y61 3.0 ZD30DDTI

Cosmin81

Postări Recomandate

Re: revizie nissan patrol y61 3.0 ZD30DDTI

nu-l intorc ca pe ghinars(pe patrol) dar curge o galeata plina de ulei negru cu spume :)) o fi si motorina...cine mai stie...poate doar service-ul problema.

si atunci normal ca trebuie sa-i bag 8,6 litri!!!

@yonutz:

oferta autoshop online e una rasolita, pt ca:

- nu stie cat ulei intra in transmisie ( oare cum iti poti face pretul cand ai o eroare de aprox 20% pe litraj?) si se comerciantul se pacaleste pacaleste singur cu peste 2 litri

- nu stie cat ulei intra la motor!!!! Am vazut postarea cum ca in motor intra 8,6 litri, si pot spune ca in ZD30 intra 8,6 litri numai daca intorci masina cu rotile in sus si o tii pe plafon 2 zile, in asa fel incat sa se scurga TOT uleiul , ceea ce banuiesc ca baietii de la autoonline nu o fac, iar aici isi intzeapa clientul cu un litru !!

In locul dumitale, daca reprezinti aceasta firma, si cam asa imi suna, as fi verificat informatia si corectat oferta. Ai fi iesit pe plus financiar.

Mai nasol ar fi daca masinile clientilor dvs "umbla" cu numai 13litri ulei de transmisie numai pt a avea o oferta buna, e posibil sa crape cate ceva si sa fiti buni de plata.

Daca era vreo smecherie la mijloc si am deranjat, imi cer scuze si va doresc vanzare buna.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare