PYZ Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Mi-am luat Patrol !:banana:banana:banana Nici nu stiu exact cu ce sa incep.Dupa ce am avut o perioada buna de timp Samurai, a venit timpul sa trec la altceva.Din ratiuni economico-financiare am concluzionat ca va fi Patrol, de 3,0 de preferat, si autoutilitara(pentru taxe). Dupa ceva studiu de piata m-am orientat catre Olanda.Am facut planul de bataie si am plecat chitit pe un 3,0 avind selectate vreo 6 masini, 2,8 si 3,0.Asa cum se intimpla cind pleci dupa masini, am venit acasa cu una din masinile din lista care nu era intre favorite.Si la olandezi pozele artistice te fac un pic sa fii dezamagit cind ajungi fata in fata cu masina. Sint foarte incintat de achizitia facuta si singurul regret este acela ca nu am putut sa o fac mai demult. Urmeaza roti, bari,, troliu, etc. dar pina atunci mai am o multime de intrebari si as fi fooaarte recunoscator pentru un manual de Y61 cu motor 2,8.Eu fiind pregatit pentru un 3,0 am doar manualul de 3,0. Ca sa nu va plictisesc cu detalii despre achizitie si alegerea masinii, voi trece direct la masina aleasa : Y61 din 1999, motor de 2,8 si 271.000 km. Cai putere, teoretic 129, practic nu stiu pentru ca masina are un chip-tunning care pot spune ca o face sa se miste la fel(daca nu mai bine) decit 3.0 de 159 cp. Ca urgente ar fi: -schimbarea distributiei si simeringurilor( pierde ulei pe acolo) - schimbare rulmenti king-pin ( rotile au ceva joc) -verificare blocant( nu sint sigur ca solenoidul isi face treba ) -revizie ulei+filtre -schimbare uleiuri si filtre in cutii, motor, grupuri Ar mai fi si verificarea releeelor pt bujii, dar cum nu am manual de 2,8 mai am ceva de asteptat. Editat Decembrie 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda sa o noroiesti sanatos ! o sa-ti ia ceva sa te obisnuiesti cu ea prin padure, sleauri... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda sa o noroiesti sanatos ! o sa-ti ia ceva sa te obisnuiesti cu ea prin padure, sleauri... Multumesc! Asta sa fie problema. sa ma obisnuiesc cu noroiul.:grin: Am inca o groaza de necunoscute in cea ce o priveste, pt ca "imi facusem lectiile " pentru un 3.0. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda S-o stapanesti sanatos PYZ :h5 fumoasa cocosata! Fiind autoutilitara cam cat vine impozitul pe an? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda @PYZ - verifica pm> NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda in sfarsit ai reusit sa faci si poze la ea !!! felicitari inca o data pentru achizitie si hai repede la modificat ca incepe sezonul :))))):h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Să te bucuri de ea şi să nu ai probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Felicitari pentru achizitie . Sa o stapaniti sanatos si fara probleme . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !!! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Multumesc! Asta sa fie problema. sa ma obisnuiesc cu noroiul.:grin: Am inca o groaza de necunoscute in cea ce o priveste, pt ca "imi facusem lectiile " pentru un 3.0. nu la noroi ma refeream ci la gabarit' ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa te poarte sanatos!As avea rugamintea sa-mi spui pe ce site-uri ai cautat-o in Olanda.Merci. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Multumesc foarte mult tuturor pentru urari si pentru sfaturi.Ca sa raspund la citeva intrebari, masina a costat 3500 EURO (fara TVA)cu tot cu numerele si asigurarea pe 5 zile.Spun fara TVA, pt ca am luat-o pe firma si atunci nu am mai platiti TVA-ul la ei.Atentie daca va aduceti masini de afara, pt ca de citeva luni de zile la unguri nu mai accepta decit numere de tzoll din acelea cu dunga rosie la data, cele cu dunga galbena nefiind acceptate.Amenda este 200 de EURO.Si asta nu ar fi problema,dar daca te prinde Politia iti ia numerele pe loc si nu mai misti masina. Impozitul nu stiu inca cu exactitate cit este dar cum o inscriu o sa va anunt.Din cite stiu este undeva la 100 EURO/an. Masina am cautat-o ceva vreme si bineinteles ca am plecat cu vreo 10 selectii, am vazut 6 masini, iar cea cumparata nu a fost una din cele mai aratoase in poze. Editat Decembrie 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa te poarte sanatos!As avea rugamintea sa-mi spui pe ce site-uri ai cautat-o in Olanda.Merci. autoscout24.nl nederlandmobiel.nl ooyyo.nl zomoto.nl(la asta trebuie sa iti faci cont) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa-ti traiasca acaretu,e frate cu al meu.Impozitul e 430 lei,asigurarea in jur 900 lei pe an dar asta din urma creste ca Fat Frumos. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda autoscout24.nl nederlandmobiel.nl ooyyo.nl zomoto.nl(la asta trebuie sa iti faci cont) Multumesc pt info,Mihai. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Buna treaba ai facut!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian coteanu Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda sa-l stapinesti sanatos si spor la inmatriculare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda sa-l stapinesti sanatos si spor la inmatriculare Multumesc de urari! Incet dar sigur avansez cu formalitatile, si sper ca pina la sfirsitul anului sa am numerele pe ea.Asta pentru ca nu cred intr-o reduceree incredibila a taxelor, de orice fel ar fi ele.Daca ar fi fost vre-o reducere, cu siguranta legea s-ar fi dat inainte, si nu dupa alegeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa o stapanesti sanatos. Are blocant spate? Clima? merci. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa o stapanesti sanatos. Are blocant spate? Clima? merci. Da, are blocant spate si climatronic.Din pacate se pare ca actuatorul(sau mai bine zis actuatoarele) care actioneaza blocantul, trebuie inlocuit/e.Blocantul, in momentul de fata, daca il actionez la buton, cupleaza, dar nu mai decupleaza, si trebuie sa pun gura pe furtune pt. decuplare.multumita lui daemonus care m-a indrumat ce si cum sa fac, am luat la puricat instalatia, dar actuatorul e dus.Un canal rupt, care s-a incercat a fi reparat, si o valva nefunctionala(probabil blocata de lipici) la cum am vazut eu.Asa ca sint in cautarea actuatorului respectiv.!:grin: Editat Decembrie 17, 2012 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda S o stapanesti Pyz ule ....daca te incomodeaza parasolarul sa stii ca te scap eu de el :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda S o stapanesti Pyz ule ....daca te incomodeaza parasolarul sa stii ca te scap eu de el :)) Multumesc de urari! Parasolarul il pastrez, este chiar util, si pe linga asta, avind in vedere ca masina are plafonul inaltat, fara parasolar arata chiar aiurea.Sper sa nu il las prin paduri :-)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Acum am vazut topicul tau despre "cocosat" :grin: Sa-l stapanesti sanatos si se te poarte fara incidente :h5:x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Multumesc de urari! Parasolarul il pastrez, este chiar util, si pe linga asta, avind in vedere ca masina are plafonul inaltat, fara parasolar arata chiar aiurea.Sper sa nu il las prin paduri :-)) atunci da l jos sa i facem o copie din fibra...sa ai de rezerva , si sa am si eu pe masina :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda ma abonez si eu la un parasolar de fibra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate