Big.Ursu Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda atunci da l jos sa i facem o copie din fibra...sa ai de rezerva , si sa am si eu pe masina :d M-ar interesa si pe mine un pret estimativ...daca reusiti sa-l copiati :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda mie mi-a promis pyz-u' de-acu' fro' doua-trei saptamani ca trece sa mi-l lase pt. xerox:grin: am un nene chiar aici in curte care face tot felul de prostii din fibra de sticla. stati un pic sa treaca bobotezile + ionii si voi fi un pic mai agresiv cu pyz-u'.:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda mie mi-a promis pyz-u' de-acu' fro' doua-trei saptamani ca trece sa mi-l lase pt. xerox:grin: am un nene chiar aici in curte care face tot felul de prostii din fibra de sticla. stati un pic sa treaca bobotezile + ionii si voi fi un pic mai agresiv cu pyz-u'.:ha: m am abonat nenica ! ! ! @giorgel - n ai niste mrl uri de Patrol ...ca ale mele cred ca ie proaste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Si pe mine ma intereseaza un parasolar,daca pretul este acceptabil. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda La Multi Ani!! sa o stapansti sanatos si asteptam o noroiala marca Prahova. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Pyz-ul cand ajungi si pe la noi sa vedem cum se comporta in teren? :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda @giorgel - n ai niste mrl uri de Patrol ...ca ale mele cred ca ie proaste... salut si scuze am eu de y61-3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Bre Nelutule ...am asa o vaga impresie ca matale te chinui sa aduni posturi sa pui acaretu la vanzare de dezgropi morti din 2009 ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda @giorgel si @dany_let : fiti agresivi cu mine, dar dupa jumatatea saptaminii care vine:grin:.Giorgel, singurul motiv pentru care nu am ajuns(si imi cer scuze) este pentru ca nu am avut pic de timp.Mi-ar fi mult mai usor daca l-ati lua de la mine din Grivita sau Colentina.Stabilim cu o zi doua inainte si il dau jos ca sa fie pregatit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Pyz-ul cand ajungi si pe la noi sa vedem cum se comporta in teren? :banana Ma arde rau de tot sa o bag in padure si era sa se intimple saptamina trecuta.Din nefericire nu am avut buget si nici timp sa caut, dar trebuie macar sa o incalt.Pina acum banii s-au dus pe taxe si inmatriculari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Deoarece masina nu a suferit estetic nici o modificare pina acum, nu am mai postat nici o poza.De cind am luat-o, i-am schimbat filtrele si uleiul, bujiile incadescente, distributia si simeringul de la arborele cotit.Am verificat uleirile in punti, cutii si acestea erau la nivel si foarte curate, asa ca momentan nu le-am mai schimbat.Aveam un mic joc la rotile de pe fata, dar s-a dovedit ca mai trebuiau strinsi rulmentii, asa ca am scapat ieftin si aici. Mai am de facut una-alta pe la ea dar in timp(bani) si cu rabdare.Oricum lucruri minore.Masina o folosesc zilnic si imi place la nebunie.Singurul inconvenient este la unele manevre(cedeaza trecerea di partea dreapta) deoarece nu am geam lateral spate iar intre oglinda si geamul usilor din spate se creaza un unghi mort destul de nasol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Bre Nelutule ...am asa o vaga impresie ca matale te chinui sa aduni posturi sa pui acaretu la vanzare de dezgropi morti din 2009 ... :grin: E un pic de adevar dar ma las pagubas multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda E un pic de adevar dar ma las pagubas multumesc. Esti membru al forumului de 4 ani. Oare in 4 ani singurul mod in care ai considerat forumul util e asta de a pune masina la vanzare? N-ai avut nici o experienta de impartasit? Nici o intrebare de adresat? Nu e aici interogatoriu si nici nu-ti adresez direct vreun repros... sunt niste intrebari pe care probabil si le pun multi useri ai forumului cand vad un "pushing" de posting in scopul vanzarii acaretului. Vezi tu ... de aici luam "multe", dar poate ca uneori e bine sa incercam sa "platim" prin impartasirea experientelor noastre, in vreun fel, contravaloarea acestor lucruri. Sunt genul de om care se bucura cand apare un alt impatimit posesor de 4x4. Stima si scuza-ma de interventie. Ionut PS - vezi cu aceasta conversatie te ajut sa faci posturi sa-ti indeplinesti scopul. Editat Ianuarie 7, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda Nu vreau sa vind masina ,problema e alta m-a lasat ambreiajul si vreau unul HD.Ambreiaj +volanta costa destul de mult si doream sa mai vind cite ceva dar acum sunt pe alte forumuri .Multumesc pt. incurajare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda pyz ule da mi tata numaru tau pe privat ca nu il mai am . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda pyz ule da mi tata numaru tau pe privat ca nu il mai am . S-ar putea sa mai fie valabil numarul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58410-Ajutor!-Mi-s-a-furat-un-autoturism-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Y61 scurt - 2,8 din Olanda S-ar putea sa mai fie valabil numarul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58410-Ajutor!-Mi-s-a-furat-un-autoturism-! Acelasi telefon.Daca nu raspund din prima, scuze dr nu sint linga telefon tot timpul.Eventual un sms scurt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate