Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bancul zilei

Max

Postări Recomandate

Re: Bancul zilei

Doi prieteni stau de vorbă:

- Ioane, de ce eşti trist?

- Imaginează-ți, ieri seară mă plimbam cu prietena prin parc. Iar acolo un maniac…

- Sexual?

- Bisexual!

• Like 2
Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Superman ii povestea lui Spiderman.

- Ee, si cum zburam eu asa pe deasupra zgarie-norilor, o vad la o fereastra pe

Wonder Woman...

- Ei si?

- Ma apropii sa ma uit mai bine si o vad pe WW cum incepe sa se dezbrace

foarte senzual. Si incepe si isi scoate rochia, sutienu', chilotii, se

intinde lasciv pe pat si isi desface picioarele.

- Si tu?

- Eu... Imi iau avant, sar pe pervazul geamului si de-acolo cu un salt ma arunc

pe ea.

- Si, si?

- Si uite asa l-am f***t in c*r pe Omul Invizibil!

Link spre comentariu

S-a dus popa la spovedanie. Mai păcătos fiind, aşa de felul său, a primit canon să facă o faptă bună. Mergand el spre casă, a văzut maşina rabinului, care era vecin cu el, plină de noroi. "Am să-i spăl maşina", s-a gândit popa. Şi i-a spălat-o.

A doua zi, când să plece în oraş, îl vede pe vecinul său, rabinul, sub maşina popii tăind cu un fierăstrău ţeava de eşapament a maşinii.

-Bă esti bulalagiu? Eu îţi spăl maşina şi tu mi-o distrugi pe a mea?

-Păi ce, a răspuns rabinul, dacă tu mi-ai botezat-o pe a mea, eu să nu ţi-o tai împrejur pe a ta?

I-Ce face un militian cand castiga un milion de euro la loto?

R-Isi cumpara o intersectie si se privatizeaza.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La insistenţele soţiei, soţul o ia pe aceasta la vânătoare.

- Ia zi, cum îmi stă părul? Sigur îmi stă bine sau doar spui tu aşa ... Dar combinizonul ăsta nu-mi face fundul mare? Că mie aşa mi se pare .... Da' pe aici nu dă nimeni cu o greblă? Numai frunze şi vreascuri pe jos ... Uite ce m-am murdărit pe cizme cu noroi ... Abia mi le-am cumpărat, la reducere ... Dar unde sunt cerbii şi căprioarele ? Ai spus că vom vâna cerbi şi căprioare azi ... Hei, de ce pleci ? De ce trânteşti arma de pământ ? Nu mai vânăm azi ?

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Mestere...nu merge...ca impartim aceleasi drumuri... :(

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

@radu ovidiu: Big.Ursu a vrut sa spuna ca filmul "nu merge" la bancuri, pt. ca impartim aceleasi drumuri cu acesti "consumatori".

Nu a vrut sa spuna ca nu merge link-ul:ha::ha::ha:

• Like 1

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Wa, fara glume dastea ...cu sticla nu e de gluma ... beu o tuica, iei ... :pl1, se poate? :ha:

unul nou ...

In restaurant:

- Chelner, de ce cafeaua mea miroase a penis nespălat?

Chelnerul mirosind cafeaua:

- Stimată doamnă, încercaţi să luati cafeaua cu cealaltă mână.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Teoremă: Sutienul este baza societăţii.

Demonstraţie: Acesta ridică elementele decăzute, scoate în evidenţă

vârfurile şi atrage masele.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Ajunge Bula la spital cu scula fracturata intr-un accident .

-Doctore ,fa ceva! Nu ma poți lasa asa. Sunt tânăr ,am nevoie de scula!

Iese doctorul din cabinet, revine peste câteva minute si ii zice:

Uite Bula tocmai a murit unul pe masa de operație ! Încă se mai poate face ceva, daca vrei o înlocuim...

Bula este de acord.... Dupa 6 luni la control,întreabă doctorul:

Cum e Bula, merge jucaria??

Perfect dom' doctor, sotia e mult mai mulțumita ca înainte, numai ca dupa ce termin actul sexual, am palpitatii si ma inteapa inima!

La care doctorul :

- Nu-i nimic, Bula ! Esti sănătos .

E normal sa te doara inima cand iti f**i nevasta cu p**a altuia.

Link spre comentariu

Un arab catre-o olteanca “buna”…buna rau :

- Casatoreste-te cu mine, frumusete. Vei avea aur si argint si palatul meu va fi a ta casa. Vei fi a saptea mea sotie…

- Du-te ma dracului d-acilea! Numa’ la p…a nu mai statui eu la coada!

• Like 2
Link spre comentariu

de ce trebuie sa isi faca griji Putin daca se supara pe noi?

sa il tina frana, sa nu treaca la bulgari

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Un cunoscut senator a fost supus unei intervenţii chirurgicale

urgente. I s-a expediat o telegramă cu următorul text: "Senatul,

adunat în plen, vă urează o cât mai grabnică însănătoşire, cu 178

voturi pentru, 163 contra si 7 abţineri".

Link spre comentariu

O tipă o întrebă pe prietene ei:

- Dragă, dar unde ai învățat tu așa de grațios să dai din fund când mergi? Atragi toate privirile bărbaților, vreau și eu să mă învăț.

- Hai să-ți arăt.

O duce la un negru musculos și-i zice:

- El te va învăța, iar eu trebuie să plec ca sunt in intarziere....

Prietena pleacă, iar negru se adresează tipei:

- Dă chiloții în jos, întoarce-te cu fundul la mine și apleacă-te.

Fata dă chiloții în jos, se apleacă și se gândește: ”gata, adio nevinovăție anală…”. În acest timp, negrul îi bagă-n fund o bucată de cretă și-i spune:

- Iar acum scriem pe tablă: șase, opt, nouă,… șase, opt, nouă…

Link spre comentariu

Un tata trece pe langa dormitorul fiicei sale si observa ca patul era facut si camera era curata si aranjata. Apoi a vazut un plic sprijinit de perna pe care scria “Pentru tata”. Gandindu-se la ce-i mai rau, acesta deschide tremurand plicul, scoate scrisoarea si o citeste:

“Draga tata, Cu mare regret si tristete trebuie sa-ti spun ca am plecat de-acasa. Am fost nevoita sa fug impreuna cu iubitul meu, Andrei, fiindca am vrut sa evit o scena cu tine si cu mama. Alaturi de Andrei am aflat ce e cu adevarat pasiunea. Se poarta asa de frumos cu mine. Stiu ca atunci cand il vei cunoaste si tie iti va placea de el, cu tot cu tatuajele si piercing-urile pe care le are. Dar sa stii ca relatia mea cu el nu este bazata numai pe pasiune, intrucat voi avea copilul lui, iar el zice ca vrea sa-l pastram si sa fim fericiti impreuna. Desi Andrei este mult mai in varsta ca mine (42 de ani nu inseamna ca e batran in ziua de azi, nu?), si nu are bani, lucrurile astea nu conteaza prea mult intr-o relatie, nu? Andrei are o colectie grozava de cd-uri cu muzica rock, are propria sa rulota in padure si are o gramada mare de lemne pentru iarna. E adevarat ca mai are si alte iubite in afara de mine, insa stiu ca-mi va fi loial in felul lui. El vrea sa aiba cat mai multi copii cu mine, iar acum asta e si visul meu. Andrei m-a invatat ca marijuana nu face rau nimanui, si o va planta langa rulota, iar apoi o vom da la schimb pentru toata cocaine si heroina pe care o vrem. Intre timp ne vom ruga ca stiinta sa gaseasca un leac pentru SIDA, ca Andrei sa se vindece. Nu-ti face grjii pentru mine tata. Am 15 ani si stiu cum sa am grija de mine. Intr-o zi vom veni sa te vizitam si iti vei cunoaste nepotii. Cu drag, fiica ta, Ana.”

Indurerat, tatal intoarce scrisoarea pe partea cealalta unde scria:

“PS: Tata, nimic din ce am scris mai sus nu e adevarat. Sunt acasa la prietena mea cea mai buna. Vroiam doar sa-ti arat ca exista lucruri mai rele in viata decat carnetul meu de note, care, apropo, se afla in sertarul biroului meu. Te rog sa-l semnezi si sa ma suni cand te-ai calmat si pot sa ma intorc acasa. Te iubesc!”

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Cea mai TARE cura de slabit

MIC DEJUN: Trei felii de paine cu unt si marmelada, omleta cu bacon, 2-3 carnaciori, un pahar de lapte, un pahar suc de fructe si o ceasca de cafea.

Apoi 45 de minute echitatie!

PRANZ: O ciorba de burta, ceafa de porc, salata cu mult ulei, cartofi prajiti, 2 felii de tort cu ciocolata si cola sau bere.

Apoi o ora si jumatate de echitatie!

GUSTARE: O shaorma cu de toate, inghetata (4 cupe), 2 prajituri insiropate, ½ kg capsuni.

Apoi 45 minute echitatie!

CINA: Doua pizza cu extra topping cu branza, plus 1 litru de cola.

Apoi 2 ore echitatie!

Acest regim are rezultate spectaculoase. In 20 de zile calul slabeste cel putin 15 kg!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Pentru a evita orice mânărie a samsarilor, maşinile germane vor avea 80.000 km din fabrică. (Sursa - Times New Roman).

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare