Astral Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Bancul zilei Limba română Iată cele cinci cuvinte care sunt cel mai greu de pronunțat în limba română: 1. diclordifeniltriclormetilmetan 2. Hexakosioihexekontahexaphobia (teama de cifra 666) 3. Hippopotomonstrosesquipedaliophobia (teama de cuvinte) 4. Difosfopiridinnucleotidpirofosfataza 5. Mulţumesc. 6.Buna ziua ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Bancul zilei 6.Buna ziua ! Asta e deja expresie, ca e din doua cuvinte:wink: Si in categoria asta, cel putin noi barbatii, mai avem cel putin doua:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Bancul zilei Economie politică Lupu' o prinde pe Scufiţă în pădure: — D-ră, ai două opţiuni: fuziune sau... absorbţie! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Bancul zilei Un șmecher de Dorobanți cu ultimul răcnet de Lamborghini este oprit de poliția rutieră. Bineînțeles acesta se folosește de tupeul specific și începe conversația cu un ton amenințător : - Ce faci frate ? Pe mine te-ai găsit să mă oprești ? Tu știi cine este taică-meu ? Polițistul inspirat, în timp ce completează procesul verbal, îi dă șmecherului o replică genială : - De ce ? Maică-ta nu ți-a spus ? 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Bancul zilei Femei casatorite de cel putin 15 ani au participat la un test cu urmatoarea tema: "Cât mai este dragoste in casnicia d-voastra?" Prima oara au primit intrebarea, daca isi iubesc sotii. Fiecare a raspuns ca "da". Urmatoarea intrebare a fost, cind au spus sotilor acest lucru ultima oara. Unele au raspuns ca "azi", altele "alaltaieri", "saptamina trecuta", "nici nu-mi mai amintesc", s.a.m.d. Atunci au primit urmatoarea indicatie: sa trimita sotilor un SMS cu urmatorul text” : "Dragul meu, te iubesc!" Aici sunt raspunsurile soților: 1.Cine esti? 2. Pentru Dumnezeu, ce s-a intimplat? 3. Si eu pe tine (acest raspuns a fost DOAR O DATA!) 4. Ce sa insemne asta? Iar ai lovit masina?! 5. Nu inteleg, ce sa insemne iara asta? 6. Nu stiu ce ai mai facut, dar asta nu ti-o iert! 7. ???????? 8. Nu da vina pe mine, spune-mi deschis, cit mai vrei de la mine? 9. Visez oare? 10. Daca aflu intradevar cui ii este adresata asta, iti garantez ca-l omor! 11.Te-am rugat de mai multe ori sa nu mai bei atita. Daca nu incetezi, te parasesc, pe bune. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: Bancul zilei Eşti beţiv atunci cînd: 1. Ai discuţii în contradictoriu cu obiectele din jur şi mai şi pierzi. 2. Trebuie să te ţii de asfalt ca să nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te împiedică să bei destul. 4. Doctorul tau găseşte sînge în alcool la analize. 5. Scaunul de la WC se loveşte repetat şi cu înverşunare de capul tău. 6. Ajungi să crezi că alcoolul e una dintre grupele de alimente. 7. 24 de ore pe zi, 24 de beri într-o ladă - coincidenţă? S-o crezi tu! 8. Două mîini şi doar o gură - asta chiar că e o problemă cu băutura. 9. Vezi mai bine dacă ţii un ochi închis. 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cît erai tu în cîrciumă. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe băieţii tăi îi cheamă Tuborg şi Heineken. 13. Auzi, ştii ce, dă-o-ncolo de masă de seară, 5 beri fac cît o friptură cu cartofi prăjiţi. 14. Ţînţarii încep să zboare aiurea după ce te-nţeapă pe tine. 15. Te trezeşti în dormitor, chiloţii sînt în baie, adormi îmbrăcat... 16. Toată cîrciuma te salută cînd intri înăuntru. 17. Ai impresia că cele patru grupe de alimente sînt cofeina, nicotina, alcoolul şi femeile. 18. Pisica vecinului devine tot mai apetisantă, pe zi ce trece. 19. Zoe Petre arată bine. 20. Nu-ţi recunoşti nevasta decît dacă te uiţi la ea printr-un fund de pahar. 21. Bestia aia de elefănţel roz iar te-a urmărit pîn-acasă. ******* Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland: "freedom, freedom!!!!" Un soldat iese din tanc: "niet freedom. HALLOWEEN!!!" It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Bancul zilei Pana acum eram sarac, dar mi-am cumparat un dictionar de sinonime si acum sunt nevoias, sarman, oropsit si necajit. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Bancul zilei Un doctor român se întoarce din China , unde participse la un congres internaţional pentru reducerea natalităţii. Toţi se adună în jurul lui, curioşi să afle cum au rezolvat chinezii problema. - E foarte simplu. Când bărbatul vine la consultaţie, doctorul îl pune să-şi aşeze testicolele pe masă,le ţine bine, ia ciocanul şi le trage una tare cât poate. Pe cei prezenţi îi trece un fior rece pe spinare. Unul zice cu jumătate de voce: - Dar nu doare? Doctorul, calm: - Doar dacă-mi dau din greşeală cu ciocanul în deget consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: Bancul zilei Seara stapanul a pus câinele în maşină sa o păzească. Dimineaţa când a venit, a găsit maşina fără roţi, iar pe parbriz un bileţel: - Nu bate câinele, el a lătrat! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Bancul zilei Care este diferenta intre barbatul ideal si amantul ideal? Barbatul ideal este acel barbat care in momentul in care intra in pat si isi gaseste sotia in pat cu amantul spune....Nu e nicio problema, continuati va rog ! Amantul ideal este acel amant care poate continua… Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Bancul zilei Daca tot se apropie sezonul rece... Regula de bază pentru sex în timpul iernii: -Cui nu îi curg mucii, ăla stă deasupra!!! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Bancul zilei - Am impresia că deseară noul meu prieten vrea să-mi faca o surpriză şi să mă ducă la Polul Sud… zise o blondă unei prietene. - Nu pot să cred… Ar face el asta pentru tine? - Desigur. Mi-a zis chiar cu gura lui: “Deseara îţi dau să te joci cu pinguinul!”. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Re: Bancul zilei Un tip cu chef de sex se opreste langa o prostituata si o intreaba; -Amatoare de sex oral? -Amatoare e ma-ta, eu sunt profesionista! Editat Noiembrie 18, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Bancul zilei O bătrână stătea amărâtă pe un balansoar, ţinând în braţe pe motanul ei, Gicuţă. Deodată apare o zână care-i spune: - Fiindcă ai dus o viaţă cinstită şi ai un suflet bun, iţi voi îndeplini trei dorinţe! Stă bătrâna, se gândeşte şi îi spune prima: - Vreau să fiu foarte bogată! Zâna dă cu băţul magic, transformă casa în palat şi o umple pe babă de bani. - Acum vreau să fiu tânără şi frumoasă! O transformă zâna într-o prinţesă. Și ultima dorinţă: - Vreau să-l transformi pe motanu' Gicuţă în cel mai frumos bărbat din lume! Zâna îi îndeplineşte şi ultima dorinţă şi dispare. Câteva minute bune, prinţesa şi Gicuţă se privesc în ochi. Prinţesa e tulburată de cât de frumos poate fi Gicuţă. Gicuţă se ridică, se apropie de ea, se înclină şi îi şopteşte la ureche: - Nu-i aşa că-ţi pare rău că m-ai CASTRAT? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: Bancul zilei Intrebare: -Când credeţi că îşi vor dobândi secuii statutul pe care îl merită cu adevărat? Raspuns: -Când fiecare Dacie va avea plăcuţe de frână în limba maghiară!" Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Bancul zilei [ATTACH=CONFIG]196525[/ATTACH] Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danbrebu Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Bancul zilei Domnisoara, daca va dau 100 de euro ma lasati sa va musc sanii? - Du-te dom’le de aici, lasa-ma-n pace. Se duce tipul dupa colt si o asteapta. Cand apare tipa: - Domnisoara, daca va dau 1000 de euro ma lasati sa va musc sanii? - Hmm… nu dom’le, du-te de aici. Se duce tipul dupa urmatorul colt, apare gagica.. - Domnisoara, daca va dau 10000 de euro ma lasati sa va musc sanii? - Hmm, bine, dar nu aici ca trece lumea, hai aici pe aleea aia ca pe acolo nu trece nimeni. Se duce asta cu ea, tipa isi desface bluza si scoate la iveala o pereche de sani superbi. Tipul incepe sa-i mangaie, sa-i sarute, sa se joace cu ei, la care tipa: - Da’ ce faci domnule, nu-i musti? - Neah, costa prea mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Bancul zilei Reconversie profesionala pe timp de criza Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat. Profesorul: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis: -Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca n-ati terminat nici 10 clase. Nu le plac oamenii educati. Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga cate un surub-doua, sa inlocuiasca un robinet, sau o garnitura. Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 10-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca dupa atata munca fizica a uitat formula, asa ca a incercat sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi R patrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau: "Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare !" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Re: Bancul zilei Oferta speciala de Craciun! Pana la 31.12.2013, pentru fiecare Duster comandat, veti primi complet gratuit cate o galeata de 20 L inchisa ermetic, cu noroi proaspat, pe care-l veti putea folosi ori de cate ori doriti, pentru a da un aspect salbatic masinii dumneavoastra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Re: Bancul zilei Bulă, poți să ne spui cam care este programul tău zilnic? - Păi, mă scol dimineața, mă îmbrac, ies pe coridor, șterg pu*a c'o cârpă... Îmi iau micul dejun, după care îmi iau ghiozdanul, deschid ușa, închid ușa, șterg pu*a c'o cârpă și mă duc la scoală. Acolo învăț, mă întorc de la școală, șterg pu*a c'o cârpă, îmi mănânc prânzul, îmi fac lecțiile și mă duc la plimbare. Întâi șterg pu*a c'o cârpă, mă plimb, mă întorc acasă, șterg pu*a c'o cârpă. După aia cinăm cu toata familia, eu șterg pu*a cu o cârpa și mă duc să mă culc... - Ascultă Bula, ești bolnav? - Nu... Dar de ce mă întrebați? - Păi, tot timpul iți ștergi pu*a cu o cârpă!!! - A, nuuu! N-ați înțeles... Taică-meu este bagat in politica și bulangii ăia de vecini ai noștri, invidioși, tot timpul ne scriu "pu*a" pe ușa... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Pisti la doctor ... Doctorul îl întreabă amabil care este problema.- Don' doctor, io muncă teren. Luni dimineață plecăm, vineri seara întoarcem.*Un miercuri vin acas, surpriză și ce vad la mine: -Istvan, cel mai bun prieten meu, nevasta meu în pat! Supărat tare la Istvan - tu cel mai bun prieten nevastă-meu în pat?*Și Istvan rugat la mine iertat, fost un greșeală, fecut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren, Istvan, cel mai bun prieten meu, nevastă-meu în pat! Suparat și mai tare la el, dar el rugat iertare, greșit înca un dat și fecut iar la mine cinste un cafe. Alt miercuri, vin teren ... Doctorul își pierde răbdarea și întreabă: - Bine, bine dar de ce îmi povestiți mie toate acestea? -Eu venit la dumnevoastră cu un întrebare: nu face rău la mine atât cafe? All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Pisti la doctor ... Se întâlnesc doi prieteni: - Salut! Ce faci? Cum o mai duci? - Salut! Bine.... Puțin blegită și pe stânga ....:grin::grin::grin: NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Bancul zilei Veniți la întâlnire? :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Bancul zilei Pentru cei care vor sa aiba copii, un test prin care pot afla daca sunt pregatiti pentru asta (cei care ii au deja pot sa confirme acuratetea testului:ha:) http://www.catchy.ro/esti-pregatita-sa-ai-un-copil/35949 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Bancul zilei Mecanicul auto: - Din păcate nu v-am putut repara frânele așa că v-am modificat claxonul, să se audă mai tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate