cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Anul acesta se intrevede ceva? Ca bine a fost data trecuta. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Anul acesta se intrevede ceva? Ca bine a fost data trecuta. S-auzim de bine Am fost si anul trecut cu Niva, anul asta as veni cu Freelanderul,poate imi pastrati 1 loc intre voi.....:tk Frumoasa iesirea si bun grataru:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Cu cea mai mare placere LR-istule, noi ne mai intalnim pe lroc.ro si in seara asta pe la 6 la Miorita in Herastrau sa mai vorbim una alta. S-auzim de bine Editat Ianuarie 5, 2013 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! haideti baietii,anul acesta ? unde si cum ? nu se anunta nimic ? Editat Ianuarie 11, 2013 de Astral O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Ce parere aveti pentru data 20.01.2013 ? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! O sa fie in sfarsit ... sfarsitul lumii? :ha: S-a amanat 30 de zile ca timbrul de mediu? :ha: PS - daca se tine, vin! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! haideti baietii,anul acesta ? unde si cum ? nu se anunta nimic ? ce parere aveti pentru data de 20.01.2013 ? P.S. am facut topic separat in sectiunea intalniri 2013 ! Editat Ianuarie 12, 2013 de shreck Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! V-ati gandit la o locatie? Ah..., cine isi asuma responsabilitatea anul asta? :ha::2dr:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! V-ati gandit la o locatie? Ah..., cine isi asuma responsabilitatea anul asta? :ha::2dr:h5 ce se intampla cu forumu'.... a luat-o razna... topicul l-am creat eu acum 2 ore si apare creat acum cateva zile de altcineva... este vre-un bug ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Presupun ca au fost lipite discutiile de pe cel de anul trecut, si deaia apare asa. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Presupun ca au fost lipite discutiile de pe cel de anul trecut, si deaia apare asa. S-auzim de bine tot ce-i posibil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! hai ca ne-am revenit ! suna bine :banana O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! as ajunge si eu. mai vine careva? IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Vin si eu.... Dar nu stiu unde??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Vin si eu.... Dar nu stiu unde??? la comana sau calugareni... glumesc acum... oricum cred ca suntem putini... foarte putini... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Sunt destui care vor sa vina, dar nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitatea de a "organiza" ceva. Daca se anunta o intalnire, bineanteles ca voi veni. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Ai pus punctul pe I! :wink: Eu unu`, nu ma mai bag..., "prietenii" stiu de ce! :beat Dar daca cineva se incumeta sa-si asume "ceva", vin! Cu tot cu vin..., de fiert! :ha1:2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Am ajuns sa ne cacam pe noi si sa ne tremure chilotii in cur ... Iese ursu din padure si ne :ce:pt! Bun ...eu ies sambata 19.01.2013 cu discul fermecat in masina la celebra groapa de la Impotmoliada... si cu cativa prieteni ... Deci ...cine pofteste, doreste si are placerea ... e invitat ... Regula unica: Fiecare isi organizeaza propria "iesire traditionala" pe barba lui. Greseste - plateste! Deci ...ptr mine intalnirea traditionala de la Calugareni/Comana se va desfasura la Frunzanesti-Fundeni! :ha: O singura rugaminte am la cei care vin (de fapt doua): sa-si ia cu ei saci menajeri suficienti ptr mizeria care o fac si sa sa urmeze drumurile de servitute nu pe aratura sau prin cultura oamenilor! Iar cine are ouale moi sa stea acasa! Garantat, nu i se va simti lipsa! In rest sanatate si virtute! Editat Ianuarie 16, 2013 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Ai pus punctul pe I! :wink: Eu unu`, nu ma mai bag..., "prietenii" stiu de ce! :beat Dar daca cineva se incumeta sa-si asume "ceva", vin! Cu tot cu vin..., de fiert! :ha1:2dr Atunci sa faci bine sa nu lipsesti sambata de pe groapa !!! Vezi ca strig catalogul.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Am sa incerc sa va onorez si eu cu prezenta,deja mi-e foame de pe acum:grin: Daca aveti vreun punct de intalnire si o ora,v-as fi profund recunascator:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Stiti ce ma oftic... Unde dreaq sunt toti astia?? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48666-ATENTIE!!!!!-10-Ian-2010&p=538011&viewfull=1#post538011 Unde sunt vremurile alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Sunt destui care vor sa vina, dar nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitatea de a "organiza" ceva. Daca se anunta o intalnire, bineanteles ca voi veni. Acum s-a anuntat.....vii ? Ia-l si pe Flash la pachet ca vad ca sta si o da in melancolii in loc sa zica daca vine au ba......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Acum s-a anuntat.....vii ? Ia-l si pe Flash la pachet ca vad ca sta si o da in melancolii in loc sa zica daca vine au ba......:ha: Nu pot... Masinile mele sunt pachet.. Amandoua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Nu pot... Masinile mele sunt pachet.. Amandoua Atunci ramai cu melancoliile......:ha: Si adica.....nu gasesti tu la cine sa te agati de-o masina....? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oni 68 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Buna seara.Ma bag si eu cu XJ 2.5i, cam cheala la gume,dar la ieseala lui Cobra din 30.12 s-a descurcat onorabil. @Yonutz Am si disc(minunat) si gratar.Le bag pe-amandoua?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate