baghy Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Stiti ce ma oftic... Unde dreaq sunt toti astia?? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48666-ATENTIE!!!!!-10-Ian-2010&p=538011&viewfull=1#post538011 Unde sunt vremurile alea? Rapusi de criza si orgolii. 1 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! @Flash4x4 Nu te oftica, sa nu-ti crape vreo vena, ca esti baiat tanar si e pacat ...Offroadul ne-a schimbat DEJA, din pacate...ca deja definitia "offroadul se schimba" e de domeniul trecutului! Daca vrei sa vii, vii pur si simplu...si loc in masina nu e problema, gasesti la mine! Ce nu inteleg majoritatea celor din "lumea selecta a offroadului" sau din "lumea celor care au un nume in offroadul romanesc" este ca noi astia micii, "pulimea proasta care a ramas pe forum" (ce am pus intre ghilimele n-am pus intamplator :wink:) cum suntem intitulati pe la mesele celor "destepti" ne vedem de hobby in continuare natural si firesc si nu din ambitia de a demonstra unuia altuia care cardan e mai mare. In fine, scopul acestui post (topic) nu este de a arata cu degetul pe ceilalti, oricare ar fi ei... vreti sa va "coborati" la nivelul nostru ... veniti ...fara a plati ceva, doar din placerea de a ne (re)vedea daca exista interes, bineinteles ...nu, foarte bine, stati acasa, puneti ban pe ban si asteptati sa se deschida loteria ..."o cupa de plastic si o bucata de mucava cu numele vostru pe ea" ...ca poate, poate "prindeti" si voi anul asta ceva. :wink: Ca si punct de intalnire ...de regula era Casa Iacob (foarte buna locatia ptr cei care n-au baut inca o cafea), adica intersectia Sos Oltenitei cu centura. Noi "gasca de sud" ne vedem la atelier si plecam de acolo cel mai probabil undeva in jur de ora 10.00. @Oni ...ia bre ce doresti ...bucataria si barul in regie proprie ptr fiecare ... Dileme: 1.Cine are un tuci mai maricel si o pirostrie sa punem o licoare rosie la fiert cu cateva fructe in el ...adica un fel de compot de mere cu gust de struguri ... asta cat mai stam pe acolo ... 2.Cine vine cu o masina cu bena, care poate treace pe la mine pe la atelier in ziua cu pricina...sa ii dau cateva lemne de foc ? (sa lase un nr de telefon pe pm) Editat Ianuarie 17, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! A ramas sanbata la ce ora? Daca au luat baraca albastra din statie cum ajung cei care nu stiu sa ajunga? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Sau o plecare de la manastirea Cernica la o ora anume ca sa vina si cei care nu stiu sa ajunga la Groapa. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Breeee....vin si eu....da unde va intalniti? Unde naiba-i groapa asta? Si la ce ora este adunarea? Este prima intalnire cu voi, asa ca sunt paralel cu treaba asta. Le; Am vazut ca @Yonut spune ca locul de intalnire sa fie Casa Iacob la ora 10. Ramane asa? Editat Ianuarie 17, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Vezi impotmoliada 2012 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Locatia este cea unde se tine Impotmoliada si detaliile sunt aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75336-Prieteneasca-din-8-decembrie-!!!-La-groapa-binecunoscuta-!!! Probabil maine vom stabili si o ora unde sa ne vedem la Casa Iacob.....vedem.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Ziceam ca ptr cei care fug dimineata din casa pe nepishate si fara sa-i simtza nevasta careia evident n-ar mai indrazni sa-i ceara cu maxim tupeu nici macar o cafeluta :wink:...Casa Iacob ar fi un loc bun de intalnire (spatiu parcare, accesibil, preturi accesibile etc). Ca si plecare cred ca e ok undeva la ora 09.30-10.00 astfel incat nici sa nu deranjam siesta fazanilor (acilea vorbesc de pasarile alea cu pene lungi frumos colorate infipte in cur, nu de alte sburatoare :ha:) de pe camp dupa o noapte istovitoareo-amoroasa si nici sa nu bagam pe matz chestii gretoase mozolite in euri pe disc dis de dimineata ...sa nu ne injure ficatu, nu de altceva! :ha1 Ca o sa avem noi grija de ficat sa-l stropim sa nu lesine dupa aia cu diverse zemuri vii, e alta poveste dar sa pastram suspansul ca e mai frumos asa... :ha: Groapa asta e undeva intre comunele Fundeni si Posta. Editat Ianuarie 17, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Breeee....vin si eu....da unde va intalniti? Unde naiba-i groapa asta? Si la ce ora este adunarea? Este prima intalnire cu voi, asa ca sunt paralel cu treaba asta. Le; Am vazut ca @Yonut spune ca locul de intalnire sa fie Casa Iacob la ora 10. Ramane asa? @mac01 Suna-l bre pe Yon,ca-ti da el toate detaliile.E suflet mare,nu te lasa la greu :wink: le. na,ca intre timp te-au lamurit baietii...ce va mai invidiez! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Gata domne, pricepui ! Am citit topicul indicat de @Astral, am studiat harta...ce sa mai...e ok. Ramane sa stabiliti la ce ora va fi apelul de dimineata la Casa Iacob. Editat Ianuarie 18, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! mey Yonutz, Iar ai inceput cu cacaturile tale. Ce te aprinzi asa ? Flash a zis ceva adevarat...este pacat ca astazi s-au inscris doar 5 masini....si anii trecuti erau 80. Nu are dreptate ? Chiar e pacat, a fost distractie maxima...insa ceva s-a stricat....oare de ce ??? Poate iti amintesti tu cine dadea mesaje pline de inteligenta si speria lumea. Despre categoriile alea - pulimea proasta si elita care se da in campionat.....Flash nu a zis nimic, tu ai zis, asadar nu iti incepe aici discursurile tale de kkt si nu incepe iar sa bagi fitile. Oamenii deja iti cunosc repertoriul redus. Incearca sa te maturizezi draga. Vin sa te vad la groapa. H H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Horace, my dear fellow, La intalnirea de anul asta EU strig catalogul, conform listei "din vremurile altadata", asa ca, deja TU si onor Tractozauru, sunteti vizati direct de ochiu` vigilent care este el al meu......:ha: Pe 8 dec ai dat tzeapa, sper ca acum nu mai indraznesti......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Astral, ma mananca talpa rau de tot.....insa cu ce sa vin ? Nu mai am masina. Cand o sa fiu iar posesor de masina de offroad am sa ma prezint cu mare drag sa ma dau si sa mancam un mic de pe gratarul lui Ion. Pana atunci stau si ma uit la pozele voastre. Distractie maxima. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! cred ca va fi distractie.... http://www.4tuning.tv/UONXXuzfH3Z/Tragerea_unui_Jeep_din_apa_fail.html nu este in apa...dar poate fi in noroi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Cred ca mancam racituri. Daca si maine ploua si bate vantul, adio gratare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Veneam si eu dar masina este intr-un atelier primeste niste scuturi ca deh la cat ma plimb imi trebuiesc scuturi :)).Legat de ce spun colegii unde suntem de ce nu iesim ..nu stiu dar parca timpul se comprima lumea face iesiri in care este obligatoriu mt si troliu:)).Tot anul trecut am incercat sa ne vedem noi astia mici cu Feroza si nu au reusit sa se adune decat vreo 2.Acum ceva timp a fost anuntata o iesire usoara aici aproape mai cu buget redus pentru toata lumea mai ales pentru cei cu masini normale canci am fost 4 masini..... asta este la mai bine si distractie placuta maine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Ramane maine dimineata la Casa Iacob pe la ce ora??? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Veneam si eu dar masina este intr-un atelier primeste niste scuturi ca deh la cat ma plimb imi trebuiesc scuturi :)).Legat de ce spun colegii unde suntem de ce nu iesim ..nu stiu dar parca timpul se comprima lumea face iesiri in care este obligatoriu mt si troliu:)).Tot anul trecut am incercat sa ne vedem noi astia mici cu Feroza si nu au reusit sa se adune decat vreo 2.Acum ceva timp a fost anuntata o iesire usoara aici aproape mai cu buget redus pentru toata lumea mai ales pentru cei cu masini normale canci am fost 4 masini..... asta este la mai bine si distractie placuta maine. Salut! Eu stau tot in Berceni, daca vrei,mergi cu mine ca eu sunt singur.trimite mesaj pe PM si vedem:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oni 68 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Eu fiind tot din sud,o sa vin la Casa Iacob.Din doi copiloti care se anuntasera ca vin cu mine,unul s-a dat lovit(...de nevasta:uameni).Maine dimineata o sa caut tuciul si pirostriile(chiar daca le-oi plimba degeaba) si ceva scandurele pentru foc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Maine ne vedem la ora 10 trecutefix la Casa Iacob. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Fix, fix? Sau fix si un sfert? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! La 10 poate sa ninga sau sa ploua...am lama de zapada. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Maine vin si eu...Desi cu ploaia asta e cam nasol... Imi intra apa pe la prelata in Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Si la mine picura pe la trapa . Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Atunci sa faci bine sa nu lipsesti sambata de pe groapa !!! Vezi ca strig catalogul.....:ha: Astraleeeeee, Daneeeeeee, eu acum vad ca va duceti maine... :beat Nu am cum sa ajung..., daca era saptamana viitoare..., dar voi in 3 zile v-ati si organizat... Pacat! :ang1 Later edit, Propun, daca sunteti de acord si mai este loc de intoarcere, sa o facem sambata viitoare..., poate pana atunci si ninge... :old Daca nu, va urez distractie placuta! :2dr:h5 Editat Ianuarie 18, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate