Yonutz Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Dar daca cineva se incumeta sa-si asume "ceva", vin! Cu tot cu vin..., de fiert! :ha1:2dr Nu am cum sa ajung..., daca era saptamana viitoare..., dar voi in 3 zile v-ati si organizat... Vorbim, vorbe ...de fapt ne-am "organizat" in doua zile... Un vechi proverb spunea asa: "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!" :wink: @all Ne vedem de dimineata, la cafea ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Am plecat spre Casa Iacob. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Venim, venim.......Didone, Catabala, Martinchiulasa, etc....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Am ajuns deja... Destul de liber pe aici. Suntem doua masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! mai sunteti acolo sa nu venim degeaba ? suntem vreo doua masini si noi. mai prindem locuri in fata ? :ha1 O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Baietii sunt la gratar.... Cred ca ajungeti numai bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Frumoasa iesire si foarte bun grataru mai ales discu. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Desi initial am crezut ca o sa fim putini,ne-am strans mai multi decat mi-as fi imaginat,ceea ce inseamna ca vremurile se schimba, dar nu si OAMENII:h5 Frumoasa iesire,asteptam pozele si filmuletele si nu in ultimul rand sa ne vedem si la anul,sananatosi,voiosi,voinici(pt iesirea traditionala la inceput de an:x),restul iesirilor....cat mai curand:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Liviu multumesc pt invitatie sper ca ai citit pm-ul inca ma doare spatele.Ne vedem ocazi vor mai fi cu siguranta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Liviu multumesc pt invitatie sper ca ai citit pm-ul inca ma doare spatele.Ne vedem ocazi vor mai fi cu siguranta. Da,am citit, stai linistit,sanatosi sa fim!:x Inca mai am datorie la tine cablurile de curent:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! :tkam ajuns cam tarziu dar AM AJUNS :ypu:ypu:ypu,am ratat gratarul dar am prins saritura de inceput de an deci....SA INCEAPA ANUL si....sa ne vedem mai des tot :cl :gr1:tk cu stima O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! am uitat...cine a facut poze,rog sa le puna sa vad si eu ce am ratat:grin: dar finalul a fost...SPECTACULOS:bravo :n1 O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana ! Vorbim, vorbe ...de fapt ne-am "organizat" in doua zile... Un vechi proverb spunea asa: "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!" :wink: @all Ne vedem de dimineata, la cafea ... :grin: Nu Yonutz, nu vorbim vorbe..., daca iti aduci tu bine aminte, in anii precedenti, organizarea/inscrierea incepea si cu 3 saptamani inainte... Acuma ca ai avut tu chef sa zici "bah, eu peste doua (trei) zile ma duc, cine nu vine vorbeste vorbe...", e treaba ta... :uameni Fiecare om are programul lui bine prestabilit dinainte (eu, spre exemplu, muncesc in fiecare sambata dimineata, dar daca stiam cu o saptamana-doua inainte, aranjam si imi lasam un asistent sa-mi tina locul), daca tu esti disponibil oricand..., FELICITARI! In fine..., nu are nici o importanta, sper ca v-ati simtit bine si asteptam cateva poze, filmulete, impresii de la cei prezenti! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Eu cred ca Yonut a vrut sa salveze oarecum situatia, in ultimul moment totusi,pt ca daca nu hotara cineva ceva,probabil nu se mai tinea deloc.Evident fiecare a avut motivele sale pentru care nu a participat la intalnire, dar nu cred ca trebuie sa facem o tragedie din asta,pt ca n-a fost nici prima, nici ultima. De ce oare luati toate discutiile asa personal?A fost o intalnire prieteneasca,ca multe altele si hadeti sa o tinem in aceeasi nota:tk:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! @liviuvisanl Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie... Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! @liviuvisanl Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie... Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire![ :smPai discutiile au inceput de mai mult de o saptamana, dar daca nimeni nu s-a incumetat din varii motive sa-si asume responsabilitatea organizarii intalnirii,atunci nimeni nu este de vina,nu? De aceea si intalnirea s-a facut pe ultima suta de metri. Absentele din "catalogul"lui @Astral se motiveaza la urmatoarea intalnire(daca veniti cu scutire...bineanteles):grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! @liviuvisanl Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie... Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire![ :smPai discutiile au inceput de mai mult de o saptamana, dar daca nimeni nu s-a incumetat din varii motive sa-si asume responsabilitatea organizarii intalnirii,atunci nimeni nu este de vina,nu? De aceea si intalnirea s-a facut pe ultima suta de metri. Absentele din "catalogul"lui @Astral se motiveaza la urmatoarea intalnire(daca veniti cu scutire...bineanteles):grin: Scuza-ma ca intervin , nu te baga in polemici daca nu sti despre ce e vorba din trecut !! Nu a fost nimic sigur , ca se va tine aceasta iesire astazi !! Multi nu au avut timp , sau masinile pregatite pt aceasta iesire ... sa nu fim rai , pt ca din orgolii sa ajuns ...AICI !! Editat Ianuarie 19, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Am fost la aceasta iesire si m-am simtit ff bine , unii au facut gratarul , altii si-au rupt masinile , unii spectatori , altii hai sa incercam sa le rupem si noi ..... una peste alta a tinut Dumnezeu cu noii si nu a ploat ... a batut vantul si cand nu ai adapost .... e cea mai buna toyota !!:grin::ha1 Editat Ianuarie 19, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Bre, Nu va inflamati ...aiurea, Mesajul meu "dur" a avut unicul scop sa impulsionez cumva pe cei nehotarati sa vina... :h5 N-am "salvat" eu nimic ... totul a venit de la sine din partea fiecarui om care a participat sau nu a participat. Au fost azi cred ca in jur de 20-25 de masini ... Mi-am revazut cu multa placere prieteni vechi si in acelasi timp mi-am facut prieteni noi. :wink: Tractozaure, stai linistit, ocazii vor mai fi ...si avand in vedere ca azi ne-a lipsit exact vinul promis ...nu scapi ... pune-l bine ...si nu care cumva sa dai iama in el! Stii ca nu uit niciodata nimic ...:ha: N-am nevoie de explicatii de ce n-ai putut sa vii. Nici eu si nici ceilalti care au participat. Acum mingea e la tine si suntem sigur ca o sa te revansezi data viitoare! :wink: Pe de alta parte, spontanele sunt cele mai reusite. Sorine, orgoliile, daca exista, devin nule ...mai ales cand vine vorba de astfel de actiuni! Si cu ruptul ...e bine ca azi nu s-a rupt nimeni, o dejantare doar...desi unii au incercat din rasputeri ...sa-si dea de lucru dar din fericire n-au reusit! :wink: Editat Ianuarie 19, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! @liviuvisanl Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie... Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire! Da' ce organizare cu o saptamana inainte trebuie pt o iesire de duminica langa Bucuresti. Ca in esenta asta si e. Bai da' pretentiosi sunteti unii. Nu sunteti in stare de o intalnire de duminica fara sa va scoateti ochii... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Nu sunteti in stare de o intalnire de duminica fara sa va scoateti ochii... :uameni Domnu'Max, intalnirea fu sambata, si sambata e aia cu ceasurile alea rele ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Ai vazut ce cald face toyota Sorine? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Inloc de discutii ar fi de preferat niste poze:2dr:2dr KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! O iesire foarte frumoasa,dc ne-ar fi ajutat vremea si era soarele de azi ne prindea noaptea cred....:2dr Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Am sa pun eu 2 poze,pt ca asa cum era si normal, n-am avut aparatul incarcat:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate