Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

cristeaandm

Postări Recomandate

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana !

Dar daca cineva se incumeta sa-si asume "ceva", vin! Cu tot cu vin..., de fiert! :ha1:2dr

Nu am cum sa ajung..., daca era saptamana viitoare..., dar voi in 3 zile v-ati si organizat...

Vorbim, vorbe ...de fapt ne-am "organizat" in doua zile...

Un vechi proverb spunea asa: "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!" :wink:

@all

Ne vedem de dimineata, la cafea ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

mai sunteti acolo sa nu venim degeaba ? suntem vreo doua masini si noi. mai prindem locuri in fata ? :ha1

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

Desi initial am crezut ca o sa fim putini,ne-am strans mai multi decat mi-as fi imaginat,ceea ce inseamna ca vremurile se schimba, dar nu si OAMENII:h5

Frumoasa iesire,asteptam pozele si filmuletele si nu in ultimul rand sa ne vedem si la anul,sananatosi,voiosi,voinici(pt iesirea traditionala la inceput de an:x),restul iesirilor....cat mai curand:tk

Link spre comentariu

Liviu multumesc pt invitatie sper ca ai citit pm-ul inca ma doare spatele.Ne vedem ocazi vor mai fi cu siguranta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Liviu multumesc pt invitatie sper ca ai citit pm-ul inca ma doare spatele.Ne vedem ocazi vor mai fi cu siguranta.

Da,am citit, stai linistit,sanatosi sa fim!:x Inca mai am datorie la tine cablurile de curent:grin:

Link spre comentariu

:tkam ajuns cam tarziu dar AM AJUNS :ypu:ypu:ypu,am ratat gratarul dar am prins saritura de inceput de an deci....SA INCEAPA ANUL si....sa ne vedem mai des tot :cl :gr1:tk cu stima

Link spre comentariu

am uitat...cine a facut poze,rog sa le puna sa vad si eu ce am ratat:grin: dar finalul a fost...SPECTACULOS:bravo :n1

Link spre comentariu

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni / Comana !

Vorbim, vorbe ...de fapt ne-am "organizat" in doua zile...

Un vechi proverb spunea asa: "Daca vantul nu sufla in panze, vasleste!" :wink:

@all

Ne vedem de dimineata, la cafea ... :grin:

Nu Yonutz, nu vorbim vorbe..., daca iti aduci tu bine aminte, in anii precedenti, organizarea/inscrierea incepea si cu 3 saptamani inainte... Acuma ca ai avut tu chef sa zici "bah, eu peste doua (trei) zile ma duc, cine nu vine vorbeste vorbe...", e treaba ta... :uameni

Fiecare om are programul lui bine prestabilit dinainte (eu, spre exemplu, muncesc in fiecare sambata dimineata, dar daca stiam cu o saptamana-doua inainte, aranjam si imi lasam un asistent sa-mi tina locul), daca tu esti disponibil oricand..., FELICITARI!

In fine..., nu are nici o importanta, sper ca v-ati simtit bine si asteptam cateva poze, filmulete, impresii de la cei prezenti!

Link spre comentariu

Eu cred ca Yonut a vrut sa salveze oarecum situatia, in ultimul moment totusi,pt ca daca nu hotara cineva ceva,probabil nu se mai tinea deloc.Evident fiecare a avut motivele sale pentru care nu a participat la intalnire, dar nu cred ca trebuie sa facem o tragedie din asta,pt ca n-a fost nici prima, nici ultima. De ce oare luati toate discutiile asa personal?A fost o intalnire prieteneasca,ca multe altele si hadeti sa o tinem in aceeasi nota:tk:x

Link spre comentariu

@liviuvisanl

Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie...

Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire!

Link spre comentariu

@liviuvisanl

Nu e vorba de a lua-o personal sau nu, eu unul nu am facut asta, nu stiu de ce ti s-a parut tie...

Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire![

:smPai discutiile au inceput de mai mult de o saptamana, dar daca nimeni nu s-a incumetat din varii motive sa-si asume responsabilitatea organizarii intalnirii,atunci nimeni nu este de vina,nu?:sm

De aceea si intalnirea s-a facut pe ultima suta de metri. Absentele din "catalogul"lui @Astral se motiveaza la urmatoarea intalnire(daca veniti cu scutire...bineanteles):grin:

Link spre comentariu

@liviuvisanl

Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire![

:smPai discutiile au inceput de mai mult de o saptamana, dar daca nimeni nu s-a incumetat din varii motive sa-si asume responsabilitatea organizarii intalnirii,atunci nimeni nu este de vina,nu?:sm

De aceea si intalnirea s-a facut pe ultima suta de metri. Absentele din "catalogul"lui @Astral se motiveaza la urmatoarea intalnire(daca veniti cu scutire...bineanteles):grin:

Scuza-ma ca intervin , nu te baga in polemici daca nu sti despre ce e vorba din trecut !!

Nu a fost nimic sigur , ca se va tine aceasta iesire astazi !!

Multi nu au avut timp , sau masinile pregatite pt aceasta iesire ... sa nu fim rai , pt ca din orgolii sa ajuns ...AICI !!

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Am fost la aceasta iesire si m-am simtit ff bine , unii au facut gratarul , altii si-au rupt masinile , unii spectatori , altii hai sa incercam sa le rupem si noi ..... una peste alta a tinut Dumnezeu cu noii si nu a ploat ... a batut vantul si cand nu ai adapost .... e cea mai buna toyota !!:grin::ha1

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Bre,

Nu va inflamati ...aiurea,

Mesajul meu "dur" a avut unicul scop sa impulsionez cumva pe cei nehotarati sa vina... :h5

N-am "salvat" eu nimic ... totul a venit de la sine din partea fiecarui om care a participat sau nu a participat.

Au fost azi cred ca in jur de 20-25 de masini ...

Mi-am revazut cu multa placere prieteni vechi si in acelasi timp mi-am facut prieteni noi. :wink:

Tractozaure, stai linistit, ocazii vor mai fi ...si avand in vedere ca azi ne-a lipsit exact vinul promis ...nu scapi ... pune-l bine ...si nu care cumva sa dai iama in el! Stii ca nu uit niciodata nimic ...:ha:

N-am nevoie de explicatii de ce n-ai putut sa vii. Nici eu si nici ceilalti care au participat. Acum mingea e la tine si suntem sigur ca o sa te revansezi data viitoare! :wink:

Pe de alta parte, spontanele sunt cele mai reusite.

Sorine, orgoliile, daca exista, devin nule ...mai ales cand vine vorba de astfel de actiuni!

Si cu ruptul ...e bine ca azi nu s-a rupt nimeni, o dejantare doar...desi unii au incercat din rasputeri ...sa-si dea de lucru dar din fericire n-au reusit! :wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@liviuvisanl

Ideea mesajului meu este ca daca ne organizam cu macar o saptamana inainte, eu veneam, spre exemplu..., cum am venit in fiecare an, de cand s-a organizat aceasta intalnire!

Da' ce organizare cu o saptamana inainte trebuie pt o iesire de duminica langa Bucuresti. Ca in esenta asta si e.

Bai da' pretentiosi sunteti unii.

Nu sunteti in stare de o intalnire de duminica fara sa va scoateti ochii... :uameni

Link spre comentariu

Nu sunteti in stare de o intalnire de duminica fara sa va scoateti ochii... :uameni

Domnu'Max, intalnirea fu sambata, si sambata e aia cu ceasurile alea rele !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare