Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

cristeaandm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

Deci?

Numai gura de voi? :ha: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFB_ffNe5m1agPalfOjMo71nfrU5OwVXmIMgToT6kns4Fofr5TajitEQ

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!!

Refuz sa ma mai cert cu cineva pe acest forum..., deh, asa sunt eu..., pretentios!:smb :wink::ha:

DECI? :ft :uameni

Link spre comentariu

Hai sa lasam orgoliile , Cristi ai tot respectul meu ...a fost o iesire ff reusita , Yonutz a fost un bun gratarangiu ( locul unde ii place cel mai mult ) a fost un gratar la inaltime ,multumi-m lui si lui Astral ...sincer chiar mi-a fost dor de un gratar , ca pe vremuri ... mi-asi dori sa se intample mai des !!

Dar unde sunt pozele , filmarile !!

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

A aparut si filmuletul facut de Gaganu cu Monstrul lui GPS-cu....ascultati turbina, mie mi se pare ca seamana cu un guitat de porc !! :ha:

In orice caz, asa cum trage masina rotile alea de 35', mai rar !!!

Pur si simplu, masina asta da impresia ca nimic nu-i sta in cale !

Link spre comentariu

mie penarsonal mia placut:banana tot respectul filmuletele pe care leam avut lea postat sorinthelion:g jimnilica al meu a mers la doctor dupa am rupt o prindere la reductor costa 150lei dar merita:Hr:Hr

da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare