chello Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! da,da,da...fie frigu' cat de-al dracu,numa' vantu' sa nu bata :ha O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! vorba multa... poze putine.... deci... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! vorba multa... poze putine.... deci... deci? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! deci? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! deci? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! da ! deci ?:sh2 O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Deci? Numai gura de voi? :ha: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFB_ffNe5m1agPalfOjMo71nfrU5OwVXmIMgToT6kns4Fofr5TajitEQ Editat Ianuarie 20, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Refuz sa ma mai cert cu cineva pe acest forum..., deh, asa sunt eu..., pretentios!:smb :wink::ha: DECI? :ft :uameni Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! FARA DECI, care-i problema? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Hai sa lasam orgoliile , Cristi ai tot respectul meu ...a fost o iesire ff reusita , Yonutz a fost un bun gratarangiu ( locul unde ii place cel mai mult ) a fost un gratar la inaltime ,multumi-m lui si lui Astral ...sincer chiar mi-a fost dor de un gratar , ca pe vremuri ... mi-asi dori sa se intample mai des !! Dar unde sunt pozele , filmarile !! Editat Ianuarie 20, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Drg Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Salut, Am atasat cateva foto de la distractia de sambata...doar cu cei ce au venit prea devreme :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! http://www.youtube.com/watch?v=ORLBo2QL7qchttp://www.youtube.com/watch?v=8zZ24v1rUlI cam atat a putut filma pititcu82.respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! frumos...lasa k ma fac eu mare....:dr1:tr O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! A aparut si filmuletul facut de Gaganu cu Monstrul lui GPS-cu....ascultati turbina, mie mi se pare ca seamana cu un guitat de porc !! :ha: In orice caz, asa cum trage masina rotile alea de 35', mai rar !!! Pur si simplu, masina asta da impresia ca nimic nu-i sta in cale ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! mie penarsonal mia placut:banana tot respectul filmuletele pe care leam avut lea postat sorinthelion:g jimnilica al meu a mers la doctor dupa am rupt o prindere la reductor costa 150lei dar merita:Hr:Hr da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni va fi la Groapa !! SAMBATA, 19.01.13 !!! Poze: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate