zep Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? 2,8 trage ok, pt utilizari domestice cred ca nu o sa simti nevoia de imbunatatiri pt competitii , utilizari extreme este mereu loc de modificari , depinde ce faci cu masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Si uite-asa ajungem la intrebarea primordiala, de fapt trebuia pusa de la inceput: "Ce vreau sa fac cu masina asta?" Pentru ce fac eu, Giorgel, cu Patrolul, am scos stabilizatoarele si a trebuit sa tai din aripi pt. ca nu vreau sa pun inaltatoare la caroserie. Vezi tu, fiecare iti raspunde in functie de nevoile proprii. Acuma, pe-ale tale doar tu le stii. Strict din punctul meu de vedere, Y61 cu 2.8 pe 35-uri si cu rapoartele originale......hmmmm.... Editat Ianuarie 23, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? cred ca depinde cat de obosite sunt arcurile al meu cu suspensia de fabrica si 35'' at nu freaca nici in teren la flexari decente , se apropie la limita de coltul pragului dar nu freaca. Pe linga oboseala suspensiei, se mai adauga(cred eu) si tipul/producatorul anvelopei.35"-ul este diametrul balonului(carcasa anvelopei).Cit mai au crampoanele difera de la producator la producator si de la un model de anvelopa la altul.Dew exemplu un reesapat pe 35" v-a fi mai mare decit unu 35" ne reesapat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? evident ca cel mai mult conteaza diametrul rotii ,asa cum bine spune PYZ 35''-urile sunt de mai multe feluri :wink: daca o anvelopa noua o sa frece una f uzata o sa aiba loc suficient ,dar asta deja e alta discutie @giorgel la un motor de 129 de cai parerea mea ca diferenta de 12 procente intre un 35 si un 31 standard de fabrica este prea putin sesizabila de un utilizator obisnuit in conditii obisnuite. sesizabil va fi doar consumul nu si puterea.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Merita aruncat un ochi si aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43115-Cat-intra-pe-Y61 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Patrolul cu motor de 2,8 si cu roti de 35 la urcari abrupte este sufocat si daca mai este si noroi dinala clisa sa vezi distractie.Eu vorbesc din propria experienta si am vandut rotile de 35 si am trecut la roti de 33 in teren si la 32 civile de strada. 1 Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Si eu consider capatrolul de 2.8, fara sa aibe greutatea redusa altfel (taiat caroserie, etc), se va chinui cu rotile de 35. Probabil vei avea doar treapta 1 la deal, care nu descarca suficient rotile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Asa este Y61 motorziare 2,8 cu 35-uri se sufoca dar Y60-ul cu 35-uri da clasa ..inca odata ma felicit ca am Y60! Stima Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Pai e Y60 cu motor de 4.2? Sau? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Nu bre, e tot 2.8, dar asa e cristacKe, mai exuberant nitel:ha::ha: si nu a spus cui da clasa:ha::ha: Herr cristacKe, daca tot esti asa fericit de Y60-ul ala, de ce la avatar tii inca Albastrozaurul? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Nu bre, e tot 2.8, dar asa e cristacKe, mai exuberant nitel:ha::ha: si nu a spus cui da clasa:ha::ha: Herr cristacKe, daca tot esti asa fericit de Y60-ul ala, de ce la avatar tii inca Albastrozaurul? @Giorgel poza mea de la avatar semifica fostul Y61 motor 2,8 sufocat la o urcare si priponit exact in buzele rampei am ramas nostalgic!! deh daca aveam si eu 3,0 atunci discutam altfel cu urcarea aia... acum Y60-ul este altceva a permis excitarea unei parti erotice de la injectia mecanica si acum raspunde la comenzi si vrea sa dea clasa la un alt adversar feroce care are parte de aceiasi motorizare... P.S - rupe 35-urile da pacat ca se termina vitez 1 rapid wahhaaaaa on topic: vrei 35-uri bagi mana la saltea scoti 5-6000 de eur si faci masina cu roate mari domne! Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? cristacKe, vreau sa inteleg in termeni absoluti o chestie: Y60, 2.8, cu pompa 'upgraded' sau nu? pe urcare / noroi, ai sau nu treapta 2? Unde simti limitele? ce NU poti sa faci cu combinatia asta de roti / motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? salutare! ma bag si eu ca fraieru. mie mi se parea puturoasa si cu MT-uri pe 33-diametru 804mm. am pus simex 265/75/16-e absolut acelasi diametru si am senzatia ca le invirte mult mai bine! eu am pus kit-ul gearmaster 2.86/1-trage extraordinar! masina e grea,motorul de 2.8 are limitele lui,parerea mea e ca daca vrei 35-desi eu nu vad motivul in afara unei usoare cresteri a garzii la sol-modifica REDUCTIA!! nu are sens sa modifici rapoartele in grupuri pt ca pe sosea se descurca oricum. dar in panta nasoala cu noroi MOARE sigur! crede-ma ca merita toti banii! de ce oare TAF-ul ce are 8 tone si 70 cai putere se descurca super si cu 3 copaci dupa el? datorita reductiei MARI si desigur cauciucurilor dedicate. stiu ca sint obsedat de reductia mai mare si o consider ca modificare de prim rang la o masina grea ca patrolul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Am avut Y61 SWB pe 35-uri pe 10.5 dimensiunea veche (33-ul de acum)...n-as zice ca se sufoca atata timp cat spanul servit era in reprize.:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? daca tii masina asta peste 2500 ture in teren e ok,nu moare. dar numai sa poti mereu sau sa nu uiti! repet,e opinia mea. pe cind cu reductie mare scapi de stresul asta,trage incredibil de bine de la 1500 in sus. ca sa nu mai vorbim de coboriri,frina de motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? salutare! ma bag si eu ca fraieru. mie mi se parea puturoasa si cu MT-uri pe 33-diametru 804mm. am pus simex 265/75/16-e absolut acelasi diametru si am senzatia ca le invirte mult mai bine! eu am pus kit-ul gearmaster 2.86/1-trage extraordinar! masina e grea,motorul de 2.8 are limitele lui,parerea mea e ca daca vrei 35-desi eu nu vad motivul in afara unei usoare cresteri a garzii la sol-modifica REDUCTIA!! nu are sens sa modifici rapoartele in grupuri pt ca pe sosea se descurca oricum. dar in panta nasoala cu noroi MOARE sigur! crede-ma ca merita toti banii! de ce oare TAF-ul ce are 8 tone si 70 cai putere se descurca super si cu 3 copaci dupa el? datorita reductiei MARI si desigur cauciucurilor dedicate. stiu ca sint obsedat de reductia mai mare si o consider ca modificare de prim rang la o masina grea ca patrolul! Cam cat costa un gearmaster 2.86/1 si cam cat e manopera? [Ca sa le punem pe lista de calcul.] Multumesc :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? kitul costa 1835 cu transport inclus(l-am comandat in franta) iar manopera in jur de 300E. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Ce contine exact kit-ul? Ce componente se schimba? Presupun ca in HI masina ramane neschimbata iar in LOW doar se simte marea diferenta... ma insel? Inainte de montaj ai facut cumva niste poze? Ai luat cumva niste cote? Pretul e piperat dar probabil isi merita banutii 100%... ma gandeam ca poate inginerim ceva romanesc...:grin::old NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Om mai avea "ateliere" prin tara unde sa se poata face niste roti dintate cu precizia si duritatea necesara?... :sh2 Daca am avea unele de model eu am unde sa le masor cu mare precizie. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? ON TOPIC: -suspension lift 5cm -trim packer 3cm -body lift 3cm .... 35-urile....nu incap... Deci dupa o inaltare destul de cosiderabila tot mai trebuie taiat din aripile fata... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? tot kitul are 10kg. sint parca trei roti dintate si inca ceva. trebuie luat cu flexu in carcasa reductorului si intr-o furca. doi tipi supertari de la badssi nissan au lucrat 9 ore!! nu e gluma,stati potoliti cu nu stiu ce atelier...piesele sint facute cu mare precizie si material de calitate-se vede cu ochiul liber chiar de un necunoscator. e scump dar masina trage incomparabil mai bine!! urc cu a treia la 1500 ture ce urcam inainte cu a doua in 3000! frina de motor super pe coboriri grave etc etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? da,am modificat doar cutia de transfer. in high merge la fel ca inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? Cat costa exact kitul? Manopera de montaj? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 35 de inch - cum? pai am spus ceva mai sus pretul: 1835E cu tot cu transport iar manopera pt montaj in jur de 300E. kitul contine parca 5 piese mari-roti dintate si una mica-un fel de saiba. primesti in cutie si instructiuni pentru montaj insotite de poze. obligatoriu se ia cu flexul in doua locuri: in carcasa reductorului si intr-o furca pt ca noile piese sint vizibil mai mari si ar atinge. e ceva de munca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate