Ice9 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salutare tuturor iubitorilor de Pajero. In urma cu aproximativ doua luni, am achizitionat un Mitsu Pajero 3.2 DI-D, automat, an de fabricatie 2007 (in carte este trecuta cu 2008, cu toate ca seria sasiului si verificarea computerului atesta anul 2007). Masina este extrem de accesorizata (nu stiu exact daca full-options), si include navigatia Mitsubishi, tapiserie piele, scaune incalzite, comenzi pe volan, trapa, etc., precum si cateva accesorii din domeniul ornamentelor, dupa cum se observa din poze. Kilometrajul (real), arata 48.500 km, un aspect care a cantarit mult la decizia finala, in ciuda unor mici imperfectiuni care nu au fost recunoscute de vanzator, dar care nu m-au deranjat intr-un mod in care sa-i port pica pe mai tarziu.:grin: Pe parcursul acestui topic voi incerca sa tin un fel de jurnal al investitiilor pe care le voi face in masina, pentru a o readuce la un aspect estetic conform cu numarul kilometrilor si conform standardelor mele (recunosc ca sunt un “usor” obsesiv-compulsiv), dar si pentru a capata o functionalitate crescuta in folosul celuilalt hobby (mult mai bine hranit) – zborul RC. Recunosc ca sunt destul de plictisit de campurile de zbor din jurul capitalei, si intentionez ca anul care vine sa ma gaseasca in locatii mult mai frumoase (si la altitudini mai mari), astfel incat sa “produc” cateva fotografii aeriene care sa ma incante (si poate si pe voi) pe masura. Pentru inceput cateva “bune”si “rele”, dupa o scurta experienta: “Bune”: 1. Aspect exterior si interior foarte reusit (cel mai reusit din serie in opinia mea si chiar din clasa). Interiorul este extrem de reusit, un aspect pe care l-am urmarit si m-a convins inca o data sa aleg Pajero. 2. Motor robust, nu excesiv controlat de chip si...2 baterii. 3. 3 usi in cazul de fata sunt un atu in plus pentru mine, intrucat juniorul nu mai incearca sa paraseasca vehiculul aflat in miscare.:) 4. De fapt iubesc masina asta asa ca trec la lucrurile care mai necesitau ceva imbunatatiri. “Rele”: 1. Pozitia soferului nu este una chiar comoda (esti cam presat de geam) pentru persoane mai “grele”, ca mine, dar te obisnuiesti in timp. 2. Suspensie putin cam zgomotoasa pentru oras, dar nu pentru asta a fost conceputa. 3. Piese originale cam scumpe 4. Consum destul de mare 5. Nu reusesc sa ma impac cu impozitul...4700 de RON. Trebuie neaparat sa fac ceva cu acest aspect. 6. Nu-mi incape heli mai mare de clasa 600 in portbagaj...:grin: Musai un Thule! Voi continua cu primele investitii facute deja pentru a remedia mici imperfectiuni si sper cu investitiile viitoare, mai serioase. [ATTACH=CONFIG]164953[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Felicitari pentru achizitie, se prezinta foarte bine...iar culoare mi se pare exceptionala. Cu impozitul este o problema nasoala, al meu MK3, tot 3.2 este utilitara si impozitul este cam 400 lei, din cate am inteles in ultima perioada este mai greu sa o transformi in utilitara, dar mai merge sa o faci gen laborator (asa mi-a spus un prieten care are o firma pe langa RAR). Frumoase Heli, eu am mai multe RC, am avut si un Trex 450, dar fiind prea complicat am renuntat rapid. Portbagaj suplimentar pe plafon si ai rezolvat problema spatiului. Spor. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Bine ai venit! Frumoasa masina, superba, s-o stapanesti sanatos! Felicitari si pentru pasiune! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Felicitari pentru masina. Foarte frumoasa. Sa o stapaniti sanatos ! 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" frumos utilajul am stat cu cativa proprietari de mk3 de vorba tori cu motor de 3,2 si 2,5 si am ajuns la concluzia ca e singura masina de pe piatza de 2tone si ceva care consuma cel mai putin ...evident dupa modificari ...este foarte greu sa scoti din 2 tone un consum de 7-8 extern si 10 intern si motorul destul de maricel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" SU... PER... BA ! sa o conduci sanatos . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Nu mi-a placut niciodata culoarea rosie la masina, dar acest Pajero este senzational. S-o stapanesti sanatos! Frumoasa masina si foarte curata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) Felicitari pentru masina, ce bine merge culoarea (sau mai bine zis, nuanta asta de rosu) la Pajero V80 SWB! 1. Daca te interesezi, imposibil sa nu poti rezolva transformarea in autoutilitara N1. Eu platesc 480 lei/an. Iar ulterior, o poti aranja la interior sa arate si bine: un panou ornamental, functional, dar care sa arate si bine (sunt variante), lipit de spatarele scaunelor din fata, un covor din cauciuc gros croit exact pe conturul suprafetei fundului, o completare a spatiului de la picioare pentru bancheta spate ca sa aduci totul la acelasi nivel, etc. Iar bancheta din spate (1/3, 2/3 sau complet) se poate usor remonta la necesitati. 2. Clar ca va trebui un portbagaj masina fiind SWB, parerea mea este sa nu te grabesti si sa iei ceva din lista de accesorii originale Mitsubishi, cauta un meserias priceput in inox si fa-ti unul din teava patrata de 25mm din inox mat cu bordura in fata, rezemat direct pe cele 2 bare longitudinale, daca va fi reusit, masina va arata si mai bine! Doar ca trebuie sa ti-l proiectezi intai! Pentru inspiratie, iti pot arata, daca vrei, o poza cu portbagajul meu artizanal ( eu neavand bare longitudinale, am pus 2 bare transversale -accesoriul original Mitsubishi pentru V80 daca nu ai din dotare cele 2 bare ca tine-pe care am montat portbagajul) Succes! Pentru inspiratie, iti pun poza. Poti sa-l montezi fie direct pe cele 2 bare longitudinale, fie sa mai pui 2 bare transversale Thule pe cele longitudinale, dar asa s-ar ridica prea sus. Iar in fata , pe bordura, bineanteles, 4 locasuri pentru proiectoare! Al meu are 1,38 m lungime, dar poti sa-l faci cam pana la 1,70m. Mie imi incap perfect 3 saci din prelata impermeabila cu L=1,20m si D=45 cm fixati cu chinga. 0721857961 Editat Ianuarie 21, 2013 de Tavi D. Le-am unit sa nu fie doua postari cu acelasi subiect Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Va multumesc tuturor pentru aprecieri si urari. In ce priveste culoarea, nici eu nu sunt un fan al "rosului" dar recunosc ca m-a cucerit intregul "pachet". Consumul nu reprezinta un impediment major (cum nu cred ca ar trebui sa reprezinte un impediment pe un astfel de forum, ca doar nu vorbim de Smart-uri). Sunt doar obisnuit cu consumul "fostului" RRS, la care am renuntat acum doua luni. Transformarea in autoutilitara este solutia evidenta a iesirii din "criza fiscala", insa nu stiu exact ce modificari presupune. Daca se pune problema renuntarii la bancheta spate, trebuie sa ma mai gandesc...spun asta, pentru ca am vazut SWB-uri aduse de afara si omologate ca autoutilitare, avand doar un grilaj "estetic" dupa bancheta spate. Daca cunoasteti un mester sau firma din Bucuresti care se ocupa de asa ceva, poate puteti sa postati aici numarul de telefon. Promit sa documentez intreaga poveste, daca se concretieaza. @stanley - multumesc pentru sursa de inspiratie, o sa ma gandesc. As opta mai degraba pentru portbagajul tip cutie, dar nici ideea grilajului nu e rea. Chiar am vazut unul de la Thule, fain rau (vezi foto). Culoarea Pajero-ului tau este nemaipomenita. Se aseaza perfect pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Felicitari Alexandru,arata intr-adevar foarte bine.Sa te poarte sanatos. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Primele investitii facute au constat intr-o operatie de curatare completa si amanuntita a interiorului (am inteles ca a purtat cativa ani copii la gardinita) si repozitionarea usoara a evacuarii, care lovea intr-un panou de foc. Au urmat: - Spirala de airbag (nu aveam controale la sunet de la volan, mergea doar cruise control-ul) - Inlocuit ghidajul tamponului de la usa spate (ruginit – masura cam extrema) - Un cheder lipsa de la capota si un tampon de la usa dreapta - Senzorul de reglare pe inaltime a farurilor (traiasca dezmembrarile, am avut si un topic pe tema asta) - Inlocuit un acumulator mort (cred ca urmeaza si fratele sau) - Set nou de curele - Emblema “Dakar” pe aripa dreapta (lipsea) - Set nou de stergatoare Valeo pe fata. Mai am de rezolvat un spalator de far (care inca nu stiu de ce nu spala), si cateva aspect de estetica la interior. Capacul torpedo-ului este extrem de zgariat si analizez posibilitatea aplicarii unei folii (desigur combinat cu alte elemente din interior), cel mai probabil carbon. Am vazut ca exista o tehnica noua, hidrotransfer. Am insa o problema legata de umblarea in plasticele bordului. Nu stiu cat de solide sunt, si cat de usor pot fi date jos, dar parca as risca, intrucat ma “zgarie” la ochi un cheder desprins in spatele display-ului superior (poza). Cei de la service m-au “amenintat” ca trebuie sa dea jos tot bordul si nu garanteaza nimic…:grin: La primavara (cea adevarata, nu ceea ce experimentam zilele astea), urmeaza mici corectii de vopsea si un polish cinstit, si cu asta incheiem prima faza, de aducere a atelajului la un stadiu de intretinere si look conform cu numarul de kilometri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Ca sa va faceti o idee, pe ce drumuri vreau sa ajung si cam ce as vrea sa fac...spre deosebire de colegii (deja profi) de la skycam, eu o fac pentru propria-mi placere...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" senzatie maxima bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Latest updates...trebuie schimbat spalatorul farului drept. Pret oficial : 1100 RON. Incredibil. Partea nasoala este ca nu-l gasesc nici la dezmembrari, nici pe ebay...:( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Salut ! Sa-ti stapanesti sanatos bijuteria, eu am condus asa ceva, versiunea LWB si am ramas impresionat. Din pacate insa...este o masina prea scumpa la intretinere (cel putin pentru mine), destul de rare modelele la dezmembrari. Orice avarie din teren o vei simti (sau poate ca nu) la buzunar. In rest ...ce sa zic....multi KM si tot ce iti doresti fara incidente. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Asa este...nici prin cap nu-mi trecea ca poate fi asa de scumpa la intretinere. Iar dezmembrarile prezinta un interes doar daca te oferi sa le cumperi toata epava (eventual la pret dublu decat au dat ei pe ea)... Editat Februarie 4, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Pai si ce e asa scump la intretinere? Stropitorul de far nu e consumabil pe care il schimbi lunar, orice prostie din asta moderna costa, la toate masinile mai noi, nu crezi? Nu e o masina ieftina la intretinere, dar nici nu poate fi, e o masina mare, cu motor mare, lichide multe, etc... e normal sa nu coste la intretinere ca un turism... este o masina foarte buna, stai linistit, ingrijita si intretinuta asa cum trebuie iti va aduce satisfactii pe masura. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Asa este...nici prin cap nu-mi trecea ca poate fi asa de scumpa la intretinere. Iar dezmembrarile prezinta un interes doar daca te oferi sa le cumperi toata epava (eventual la pret dublu decat au dat ei pe ea)... Sa stii ca totusi cu dez.ro din Ploiesti tel 0727164274 se pot rezolva multe, aduc din Anglia pajero (shogun) v60 si v80 accidentate, pentru dezmembrari, era un v80 scurt rasturnat si din Romania. Eu am avut in teren un incident si am crapat carcasa farului (cu xenon pe scurta!) si am rupt 2 prinderi din 4, nou costa cca 1200 euro datorita instalatiei de xenon (!!) , ei ofereau SH cu 400, daca negociam lasau la 300, dar pana la urma l-am lipit eu si merge bine si astazi. Un element de spalare far (sprituitorul) mi-a ramas mie dupa ce am montat bara ARB (cel din stanga, ca cel din dreapta s-a rupt si el atunci cand am lovit farul drept). Dar de fapt ce-ti trebuie, doar sprituitorul, sau tot traseul? Editat Februarie 4, 2013 de Tavi D. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Am sa incerc si la telefonul dat de tine, desi imi aduc aminte ca am sunat cam la toti de pe dez.ro (nici nu sunt multi). Am nevoie de stropitor, capac (al meu este putin ciobit) si furtun, pentru farul drept (in directia sensului de mers). Am gasit pe ebay, si chiar ma bucuram ca scria "passenger side" (intrucat stiu ca difera), dar bucuria a durat putin, pentru ca am realizat ca vanzatorul este din UK... Editat Februarie 4, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Conform si eu ce a spus colegul mai sus, incearca la domnul din Ploiesti, si eu mi-am luat diverse pentru MK3, avea foarte multe prin curte, desi nu am vazut niciun MK4 cand am fost eu, in urma cu 2-3 saptamani, dar poate ca nu am fost atent. Spor P.S.: Dragos parca se numeste domnul din Ploiesti. Editat Februarie 4, 2013 de Tavi D. Nu mai dati quote cand raspundeti la ultimul post! Nu e nevoie!!! Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Va multumesc amandorura pentru telefon, insa am reusit sa vorbesc si...ghinion. Nu am mai prins nimic. Mai vedem, mai socotim, poate mai si producem...:grin: Editat Februarie 4, 2013 de Ice9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Putin off-topic. Iata ce se intampla cand te duci la zbor cu masina inadecvata.:) Sau de ce-ti trebuie 4x4 daca-ti place zborul. Nu am fost de fata, ca jutam si eu cu Mitsu...la impins.:) [video=youtube;DqJmBQ7_Z-w] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Sa zicem ca de data asta se accepta off-topic-ul pentru ca are legatura cu ce vei face tu cu masina... :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" As vrea sa schimb si a doua baterie si vreau sa va intreb : cam ce aveti voi pe V80? Ce recomandati, in afara de cea originala (care face cam 700 RON). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Pajero SWB '07, 3.2 DI-D, "Heli hauler" Asta: http://www.caranda.ro/ Citeste si o sa te convingi. Eu am deja pe ambele masini din noiembrie anul trecut. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate