Astral Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Locatia intalnirii va fi la ADUNATII-COPACENI ! Cunoscatorii locului au venit cu aceasta noua varianta intrucat locul permite si testarea masinilor !!! Coordonatele locatiei sunt 44° 16' 09" N, 26° 03' 22" E Imediat vom afla mai multe detalii de la cei care cunosc locatia. Editat Ianuarie 28, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Bun direct in Arges :)) glumeam are harta abatere.Este bun locul vom vedea cum se comporta simexurile, mt-urile si altele pe teren nisipos.Abia astept. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 "Cunoscatorii locului au venit cu aceasta noua varianta intrucat locul este permite si testarea masinilor !!! " e bine ca locul este permite... daca nu era, ce ne faceam.. ?!? P.S. oi venii si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Buna seara domnilor, da, eu am facut propunerea ca intalnirea sa fie la Adunatii-Copaceni daca doriti si sunteti deacord. - la Comana nu avem decat acea "urcare" de 2-3 metri, este mai departe de Bucuresti, aici avem mai mult spatiu de "joaca", dar sa nu credeti ca suntem la munte:ha::ha: Am discutat cu autoritatile si le-am spus ca facem un gratar cu prietenii si ne stangem 50-60 de masini sa le murdarim putin. Nu au nimic impotriva, chiar le-a placut ideea KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 [ATTACH=CONFIG]165753[/ATTACH] Locatia intalnirii va fi la ADUNATII-COPACENI ! Cunoscatorii locului au venit cu aceasta noua varianta intrucat locul permite si testarea masinilor !!! Coordonatele locatiei sunt 44° 16' 09" N, 26° 03' 22" E Imediat vom afla mai multe detalii de la cei care cunosc locatia. [ATTACH=CONFIG]165754[/ATTACH] OK ! Se schimba locatia, nu-i bai .Intrebarea fu unde se incoloneaza poporul ptr. mars? Casa Iacob ? Si Calugareni si Comana si Adunatii Copaceni sunt pe aceeasi iesire din Bucuresti. Intalnirea traditionala ptr. marsaluire se facea la Petromul de pe sos. Giurgiului la iesirea din Bucuresti spre Jilava. Editat Ianuarie 28, 2013 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 OK ! Se schimba locatia, nu-i bai .Intrebarea fu unde se aduna poporul ? Casa Iacob ? Si Calugareni si Comana si Adunatii Copaceni sunt pe aceeasi iesire din Bucuresti. Intalnirea traditionala se facea la Petromul de pe sos. Giurgiului la iesirea din Bucuresti spre Jilava. Acolo sa fie si acum intalnirea !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Super idee, super locatie, mult mai accesibila pentru toata lumea (usor de identificat si pentru cei ce vin din tara), nota 10 pentru adikamikaze de initiativa :al, normal ca intalnirea va avea loc la Petromul pe care-l amintea pitonul (doar era locul "traditional" de intalnire pentru Calugareni :grin:), mai avem de stabilit ora, ma gandeam la ora 09:00, OK? Stam si asteptam ca de obicei sfertul academic (pentru cei ce intarzie putin, vor sa faca un pipi :ha:, sa-si cumpere tigari, Red Bull, alea, alea...) si la noua si-un sfert ne punem in miscare pentru ca la un 09:45 sa ajungem la locatia cu pricina si la 10:00 sa-i dam drumul la joaca si gratar! :2dr:h5 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... :ang3, tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... :ha:) Apropo :grin:, ca fapt divers..., ziua corespunde cu sarbatorirea Anului Nou Chinezesc! :ha::wink: Editat Ianuarie 28, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Si eu cred ca ora 9.00 este perfecta doar s-a marit ziua.Ramane la Petrom. Editat Ianuarie 29, 2013 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Bai bai ,ce se intampla aici ,cum adica prezent si eu cu tot cu tomberonul meu . :beat:beat:beat @sreck nu ai zis nimic mah:Hr:Hr:Hr KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Bai bai ,ce se intampla aici ,cum adica prezent si eu cu tot cu tomberonul meu . :beat:beat:beat @sreck nu ai zis nimic mah:Hr:Hr:Hr Daca nu stai pe forum mai lasa fb ala :)). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Daca nu stai pe forum mai lasa fb ala :)). :y:y KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 O sa fiu si eu prezent cu al meu Jeep(sper sa fie gata pana atunci) si posibil si inca 3 masini din Urziceni(prospat imbolnaviti in ale offroad-ului). Masinile mai mult sau mai putin echipate dar facem fata unde putem unde nu facem roata in jurul gratarului. PS fiecare vine cu gratarul lui sau avem unu mai mare unde sa invartim toti carnea? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Tractozaure mai pune unu pe lista ''cristacke'' (asta pentru ca ma provocat Shreck virtual) :ha::x 1 Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Iar m-ati lasat pe mine sa fac copy-paste... :beat OK... :ang1 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane :wink: 31. liviuoff (cu tomberon cu tot :ha1) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) Fiecare vine (ca in fiecare an :wink:) cu gratarul lui de acasa sau se "lipeste" pe langa cineva... Apropo, mai facem (sau mai bine spus, Adi, avem posibilitatea sa facem) un foc de tabara? Daca da, cine se ofera sa vina cu lemne, paleti, soacre... :ha:? :wink: Yoane, aduci tuciul sa facem vin fiert?:grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 N-am tuci Tractozaure ...dar cautam ...sa vedem ce gasim ... Pe de alta parte am in cap o combinatie cu mult colesterol :sp numa buna ptr aia subnutritii pe care ii tin nevestele pe troscot, morcovi si telina sa dea randament in pat :ha1 :daisazacaji5:... mai abitir decat toate gratarele din lume! E un fel de elixiru tineretii, moartea tuturor pasiunilor active ... :ha: Deci ...one big tuci wanted for red wine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Ramanem peste noapte ?sa stiu dc scot rulota de la hibernat:ha1 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pe vremuri, Vali Babu aducea un tuci, unul mare, dar acum vad ca ne ignora......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Dupa cum am spus intr-un post mai pe la inceput, daca am sanse sa ajung in Buc aduc eu un ceaun de f'o 5 deca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vin si eu cu Kratoszaurul ! "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 asteptam cu interes intalnirea... si vinul de buturuga al tractozaurului... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 asteptam cu interes intalnirea... si vinul de buturuga al tractozaurului... Vii cu nissanu? sau pasager? 1 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vii cu nissanu? sau pasager? ....Si-a luat Shreck masina ??? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pe vremuri, Vali Babu aducea un tuci, unul mare, dar acum vad ca ne ignora......:wink: Nu va ignor, sunt la ski cu tuparu si cu altii care voiau sa vina, si in ziua ai ne intoarcem pe seara. Cat despre tuci vi-l pot da, doar sa se duca Adi la mama sa-l ceara. S-aveti distractie! Chiar imi pare rau ca nu pot ajunge. 1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dumitru Cristian Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Un tuci am si eu, dar nu e extraordinar de mare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Nu va ignor, sunt la ski cu tuparu si cu altii care voiau sa vina, si in ziua ai ne intoarcem pe seara. Cat despre tuci vi-l pot da, doar sa se duca Adi la mama sa-l ceara. S-aveti distractie! Chiar imi pare rau ca nu pot ajunge. Nasparliule......asta e prima editie la care lipsesti....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate