Tractozaur Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Sooooo..., iar m-ati lasat pe mine sa fac copy-paste... :beat OK... :ang1 :ha: 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur :ha1:h5) @ martinchiuloasa Pana acum, n-a ramas nimeni peste noapte, ar fi o premiera! :ha1 @ Astral Tocmai vroiam sa-ti raspund eu despre Vali (sa sti ca m-am intalnit cu el inainte de anul nou si vorbisem de intalnirea asta, sunt convins ca ii pare tare rau ca nu poate sa ajunga... :cr1 , in ianuarie ar fi ajuns cu siguranta :wink:), dar vad ca a facut-o el personal... @schreck Am zis ca-l aduc, IL ADUC! :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Un tuci am si eu, dar nu e extraordinar de mare.... Ia-l cu tine ca n-o sa prisoseasca ! :h5 ............ Apel catre toti participantii : LEMNE PENTRU FOCUL DE TABARA !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 As dori sa particip si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Si cine nu te lasa.Esti mai mult decat bine venit. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Foc de tabara vreti? ...... Atunci foc sa fie, cu toate ca eu unul am asistat la un foc de "tabara" la Shumen ........ cred ca nu avem cum sa depasim o valvataie mai mare si mai scumpa ca aceea :ha::ha::ha: Despre tuci, daca o sa fie nevoie ma duc si-l iau atunci, in maxim 5 min ma intorc KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Fara tuci si foc de tabara, intalnirea n-are nici un haz....... Hmmm......dar de Semaca nu stie nimeni, nimic ? Ca vad ca nici el nu ne onoreaza cu prezenta...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Am auzit ceva de o pomana porcului?Am putea sa punem mana de la mana si sa luom un porc si-l facem ca la Craciun Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vad ca lista se lungeste si nu vreau sa fiu ultimul... Ma inscriu si eu, ca nu am lipsit niciodata, ba chiar imi pot aduce aminte de aventuri... Daca nu e gata scurta vin cu lunga... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vin si eu. Aduc lemne ( tot ce mai am prin curte ca si asa ma incurca), vin rosu pentru fiert (pot sa aduc si tuci mare... dar vin nu am decat vreo 10 litri aici in bucuresti) si mai aduc si pastrama de oaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Fara tuci si foc de tabara, intalnirea n-are nici un haz....... Hmmm......dar de Semaca nu stie nimeni, nimic ? Ca vad ca nici el nu ne onoreaza cu prezenta...... Dar pe Petre nu il invita nimeni? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Didone + Copilu` ca sa nu fim nici noi ultimii pe lista:h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Didone + Copilu` ca sa nu fim nici noi ultimii pe lista:h5 Te provoc DIDONE :ha1, te fac !!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Hai Tractozaure actualizeaza lista ca uite cati musterii s-au mai anuntat !!! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 O actualizez... :beat ce sa fac... :ang1 expertul copy-paste :ha: 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... :grin:) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... :wink:) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? :ha:) Pe bullbar (adica Petre, Petrica sau cum vreti voi sa-i spuneti, pentru mine ramane bullbar :grin:) l-am invitat personal intr-un alt post... Cat despre Don Semaken..., nu stiu nimic... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Tractozaure ...fa un scurt recensamant si la tuciuri, gratare si lemne...daca tot ti socoteala acilisea... :wink: La cate tuciuri se anunta este evident ca o sa dai faliment la pivnita ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Ma trec si eu pe lista, dupa Didone. Gratar am, ceva de pus pe el se gaseste, iar de bautura nu ma plang. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone :ha1 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Adi & Mishu venim cu pastrama si :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Spuf Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Hai si cu un zecar in plus pe lista :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! :h5) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare :wink:) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Am si eu un loc pe lista? :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Am si eu un loc pe lista? :wink: Da dar si cu Miron Sorin :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 HA! V-am prins, soparle de namol ce sunteti! Daca nu ma suna Didone sa mi zica de complot, iar va ratam! Vine fratilii vostru cu al lui 4x2x2 cu aer conditionat, daca mi se scoala competitiv in dimineata cu pricina. Aduc cu mine pofta mi de mancare, Strumeleagul sa va holbati la el si sa-l ung cu lubrifiant si un set noi de injuraturi ca Cici e demodata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cum sa ne ratezi bre ia vezi ca mai sus am intrebat daca pe Petre nu il invita nimeni.Domnul Tractozaur a zis ca te-a invitat.Poate mi-o iau duminica :)) . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! :h5) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare :wink:) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! :h5 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate