bbstao Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Salutare! Se poate alatura si provincia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Sigur ca se poate.Chiar vi de la Vaslui? :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Numarul 13 e la mine Tractozmeule ... (cu o mica rezerva ptr ca e posibil ca pe acea data sa fiu plecat din tara) Am lipsit eu cateva zile din peisaj ca am fost prezent la o umanitara in Germania :ha:... dar ...my friend ... cum cele bune nu se uita asteptam cu interes zecile de kile de vin care le-ai promis ...deci ...(ca asa se sfarsea primul Calugareni de anu asta) ...daca n-aduci vinu promis...ai belito ...vei avea o soarta crunta cu toate kumitele si katanele tale din cap (a se citi te legam in pielea goala unsa cu miere fix in mijlocul campului sa te mance goangele si orataniile sa-ti mai dispara din noxele de pe forum adica din fumuri si pretentii :ha:) iar pe tractozar il trimitem direct la Badsi Frumusani ca donator de organe... Deci ...tava cu ouole ie la tine ... Vin cu damijenele Yoane si cu sofer (bodyguard/sotie :grin:), nu mi-e frica ca mi-o fur :hl, dar TRACTOZAURU` sa ajunga la Badsi..., NICIODATA! :old Si poate aduc sa punem pe gratar si niste carne de "iepure" d-ala mare de alergai tu cu nebunu` ala de evgheny :ang3 :ha: pe camp acum vreo 3 ani cand ne intorceam de la Calugareni :wink: ca..., are balta peste! :2dr Prin urmare (apropo, mai faceti si voi copy-paste la lista, nu ma mai lasati numai pe mine :f1): 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este :ha:) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine :hl) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale:hl 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper...) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii...:ha: ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti :ha:) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Comana :h5) @bbstao Sa vina toata tara..., e o tara libera! :h5 Editat Ianuarie 25, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Am fost si acum 2 saptamani la Groapa. Daca nu am sanse sa ajung cu Neasanu meu propriu, incap si eu cu ceaunu meu si cateva kile de jin in vreo masina de-a voastra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Ahhhhh..., Neassan..., un termen creat de mine cu ceva timp in urma :grin: pentru una din masinile mele..., un frumos Y61 verde... :ang3 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Prezent și eu cu Jimnilică. Plus una bucată tată (co)pilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper...) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Comana ) 18. radu.mugur 19. mac01 Editat Ianuarie 25, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 present si eu :x vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ronin1968 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 As veni si eu dar tocmai m-a lasat alterantorul si nu am reusit sa fac mare lucru pe la masina, dar totusi poate trec dar cu Loganu. Editat Ianuarie 26, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Daca nu ninge, nu ploua, tempetatura pozitiva, vin si eu. Da, sunt grataragiu de vreme buna.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Daca nu ninge, nu ploua, tempetatura pozitiva... stane, pierzi tot farmecul... In plus, te rog nu cobi! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 daca am norocul sa fiu liber,vin si eu,trebuie sa fie si unul tractat:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Daca ninge va fi frumos! :h5 Am mai facut-o cu zapada si a iesit traznet! :wink: 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper...) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Comana ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Sunt dispomibil ori canad , Cristi !! Vin si eu !! Va astept cu propuneri ,pe ce traseu se merge ? Editat Ianuarie 28, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dumitru Cristian Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Daca e gata maidanezul, m-as alatura si eu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Vin si eu S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 @GPScu Nu s-a stabilit nici un traseu deocamdata, nici macar o ora de intalnire... Se asteapta propuneri! :grin: Vad ca Astral, initiatorul acestei iesiri a dat bir cu fugitii! :ha: 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper...) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Comana ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Vin si eu cu Sefulik. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 C-am putini pe lista sa vedem pe teren? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Are cineva traseul pana la Comana ca eu nu-l stiu. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Banuiesc ca va fi un punct de intalnire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Unde? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 O sa ne spuna cei "batrani' la timpul potrivit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Mai mult ca sigur intalnirea va fi in parcarea de la Casa Iacob intersectia dintre soseaua de centura si soseaua oltenitei.Cu ocazia asta imi modific statusul din "prezent si eu sper" in prezent. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la COMANA !!! 10.02.2013 Bre daca intalnirea se face la Comana (pe drumul catre Giurgiu) nu cred ca intalnirea de dimineata ar fi bine sa se faca acolo (unii ar trebui intai sa se intoarca si dupa aia sa se duca :grin:). La un moment dat exista un OMV sau MOL pe partea dreapta dupa ce se iese de pe centura si se merge spre Giurgiu. Cred ca ala ar fi un loc mai potrivit de intalnire. Atentie este doar o propunere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate