Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cum sa ne ratezi bre ia vezi ca mai sus am intrebat daca pe Petre nu il invita nimeni.Domnul Tractozaur a zis ca te-a invitat.Poate mi-o iau duminica :)) . Tractozarul are un nas ca al lui Pinokio! Nu am vorbit cu el de mai bine de un an! Probabil are vise umede cu mine si crede ca-n cadrul erotico-namolos imi face invitatii obscene la tavalit in nutela! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Am dori si noi sa participam, 2 masini: -Naui+Fritz -Prieten Naui Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pe mine ma treceti pe lista??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Incet, incet poate ne adunam "cateva" masini ca in 2010 la Calugareni de credeau localnicii ca au navalit turcii:ha::ha::ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Asa Adi, se aduna, se aduna, vezi sa te ocupi de " autorizatii" ca cine stie?? Dar acum ca e si Petre venit nu cred sa mai fie nevoie... 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Asa Adi, se aduna, se aduna, vezi sa te ocupi de " autorizatii" ca cine stie?? Dar acum ca e si Petre venit nu cred sa mai fie nevoie... Aoleu, nu cumva asta e comuna cu pricina lu' Vali a lu' babu??? Nu de alta, dar daca aia e...macar avem de beut si de mancat :ha: P.S. Nenea Astaaaaaal, sa ti traiasca fermoarul in viscol daca nu mi zici de ce mi apare mie cand postez reclama la Ironman pe coltul din drepata sus? E sponsor la iesire? Editat Februarie 2, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Aoleu, nu cumva asta e comuna cu pricina lu' Vali a lu' babu??? Nu de alta, dar daca aia e...macar avem de beut si de mancat :ha: P.S. Nenea Astaaaaaal, sa ti traiasca fermoarul in viscol daca nu mi zici de ce mi apare mie cand postez reclama la Ironman pe coltul din drepata sus? E sponsor la iesire? nu e comuna aia a mea....e aia cu adunatii :)) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Incerc sa ajung si eu ca din 2010 nu am mai calcat pe acolo! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Daca e vremea ok sa imi permita sa vin cu o masina de strada,vreau si eu sa vin sa gust din atmosfera traditionala a acestei intilniri.:banana Daca nu voi ajunge va trebui sa ma multumesc cu pozele celor care vor fi prezenti... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 ......... P.S. Nenea Astaaaaaal, sa ti traiasca fermoarul in viscol daca nu mi zici de ce mi apare mie cand postez reclama la Ironman pe coltul din drepata sus? E sponsor la iesire? Apare doar in ultima postare a fiecarui topic, jos in dreapta, si acolo ramane..... Editat Februarie 2, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Tractozarul are un nas ca al lui Pinokio! Nu am vorbit cu el de mai bine de un an! Probabil are vise umede cu mine si crede ca-n cadrul erotico-namolos imi face invitatii obscene la tavalit in nutela! Bullbareeeee :grin:, am zis doar ca te-am invitat pe un alt topic, vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76596-Petreee-! nu ca am vorbit personal cu tine! :ang1 Vezi ce inseamna sa nu citesti tot topicul cap-coada! :hmslp:happy Later edit Este vorba de post-ul cu nr.89 in care fac referire la link-ul de mai sus! :beat ...Pe bullbar (adica Petre, Petrica sau cum vreti voi sa-i spuneti, pentru mine ramane bullbar :grin:) l-am invitat personal intr-un alt post... Cat despre Don Semaken..., nu stiu nimic... Editat Februarie 2, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pe mine ma treceti pe lista??? SCUZE ! Acum am actualizat ! :h5 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! :h5) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare :wink:) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! :h5 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! :ha: 44. adb REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Astraleeeee :grin:, ai mai uitat cativa... slp :ha1 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! ) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare ) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! 44. adb 45. nessum (care incearca sa ajunga..., acolo :ha1) 46. naui +Fritz 47. Prieten Naui (aici nu m-am prins care este numele si prenumele :ha:) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Astraleeeee :grin:, ai mai uitat cativa... slp :ha1 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! ) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare ) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! 44. adb 45. nessum (care incearca sa ajunga..., acolo :ha1) 46. naui +Fritz 47. Prieten Naui (aici nu m-am prins care este numele si prenumele :ha:) 48.DNL cu Sami din dotare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Multa lume,sa vedem pe teren. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Ce fel de cauciucuri se preteaza acolo AT. MT sau Simex? Are careva ceva poze cu locatia? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 O sa fie surpriza este langa ARGES deci sol nisipos as paria pe gume de iarna sau at.Vedem abia astept. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Gume iarna ar fi cea mai simpla solutie pentru mine ca nu mai trebuie sa schimb nimic dar totusi nu as vrea sa ajung acolo si sa ma troliati as vrea sa ma distrez si eu putin. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 La actiune vin si eu impreuna cu copilotul (sper sa il conving sa conduca la intoarcere). Emicos+Andrei+Mitzu din dotare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hexen Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Si noi venim ; cu gratarul si berica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Si noi venim ; cu gratarul si berica. Si catelul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Inca unul, un Hilux :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Salutare lume buna inca unul de trecut pe lista + inca un mitsu si un samurai,deci in total 3:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Imi doresc si eu sa vin! Sper! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 La cate masini venim si implicit cati oameni cred ca ne trebuie o autorizatie pentru manifestatie. :D Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate