nea fane Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cristi modifica lista!!!! E bine sa facem rost de ceva patalamale ca ieste multa lume. :banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pai adikamikaze a spus ca a vorbit deja cu autoritatile locale... Sau am inteles eu gresit? Oricum trebuie inteles din capul locului ca aceasta intalnire nu este una oficiala, ci una spontana, prieteneasca si fiecare este pe cont propriu si raspunzator pentru orice actiune a sa si ca nici Astral, nici adikamikaze, nici eu, nici :cl ori Papa Pius nu este organizator! 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! ) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare ) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! 44. adb 45. nessum (care incearca sa ajunga..., acolo ) 46. naui +Fritz 47. Prieten Naui (aici nu m-am prins care este numele si prenumele ) 48. DNL (cu Sami din dotare) 49. Emicos+Andrei (cu Mitzu din dotare) 50. Hexen (cu gratarul si berica siiiii..., catelu`? :ha:) 51. radu.mugur (Inca unul cu Hilux :grin:) 52. Mack (in total 3 :2dr) 53. PYZ (Speri mata... :ha:) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 prezent si eu cu :ft dupa mine Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Peste 50 de masini,super tare! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Un mic ajutor din partea mea sa nu bantuiti dupa intrare :wink: Se coboara podul, la rond se face stanga spre Comana, prima intersectie este la 300 m acolo se face stanga, iar la 100-150m dupa o carciuma se face dreapta usor pe macadam si se tine drumul pe langa pod care o sa-l aveti pe mana stanga, dupa care se trece pe sub pod si ati ajuns (vezi harta) :wink: Pentru cei cu aparate foto- Aveti niste scari la capetele podului de unde puteti urca si imortaliza evenimentul de sus :wink: Editat Februarie 5, 2013 de Vali alias Babu 1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vali, daca nu vii macar te faci si tu util :ha::ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Incet, incet poate ne adunam "cateva" masini ca in 2010 la Calugareni de credeau localnicii ca au navalit turcii:ha::ha::ha: Adi :grin: mai iti aduci aminte in 2009 cand a trecut toata coloana pe langa politistul ala de la rutiera, de a ramas cu gura cascata si tipam cu totii prin statie ca ultimul sa-i inchida gura? :ha: @Sabau Gigel Acum vreo 3 ani :wink: ne-am mai adunat tot vreo 50 de masini... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51757-11-aprilie-A-2-a-intalnire-prieteneasco-haiduceasca-quot-Acei-oameni-minunati-si-masinile-lor-alergatoare!-quot&highlight=acei+oameni+minunati+masinile+lor Deh, carisma :grin: bat-o vina... :ha: 1. Tractozauru` pretentios (pe persoana fizica care ca este ) 2. Astral (cu grataru` lui Yon, ca asta se oftica si nu vine ) 3. cristibuzatu 4. nike&patrol + 5. doi prieteni cu Patroale de-a lui Nike; 6. doi prieteni de-a lui Nike cu Patroale 7. Optimus (poate vin si eu...) 8. Caphonne (prezent si eu sper..., prezent deci!) 9. silviuss (daca nu se intampla ceva neprevazut sunt si eu...) 10. liviusanl (daca nu plec din tara o sa vin...) 11. giorgel (imi tot sucesc creierii... ) 12. iwa (vine special sa-l vada pe giorgel cu creierii suciti ) 13. Yonutz (cu tot cu CD-ul agricol) 14. martinchiuloasa 15. Johnny_r0 16. Sabau Gigel 17. bbstao (in direct de la Vaslui, la batalia de la Calugareni-Adunatii Copaceni ) 18. radu.mugur 19. mac01 20. hory84 (present si el!) 21. Ronin1968 (cu Loganu` din dotare) 22. stane (grataragiu de vreme buna) 23. stnul (daca are noroc sa fie liber, o sa aiba noroc sa fie tractat!) 24. GPScu (disponibil oricand!) 25. Dumitru Cristian (cu maidanezu` daca e gata) 26. cristeaandm 27. adrian03 + sefulik 28. shreck (o veni si el…) 29. adikamikaze (culmea... , tocmai pe el sa uit sa-l pun pe lista... ) 30. nea fane 31. liviuoff (cu tomberon cu tot ) 32. luckgill + 3 alti imbolnaviti recent! 33. cristacke (shreck..., ce le-ai facut la baietii astia?) 34. Florin Bogdan (cu Kratoszauru` , adica..., o copie de Tractozaur ) 35. dude (poti sa vi si tu, cine te opreste... ) 36. Flash4x4 (poate-l iei si pe adiv6... ) 37. Didone + Copilu` (asa ii spui mai nou lui Vio Turcu? ) 38.Ruff Riders....dupa Didone 39. SEMACA ......MASTER-BLASTER OF CEREMONY ! 40. adiv6 + mishu (cu pastrama cu tot! ) 41. Spuf (cu zecaru` din dotare ) 42.Vitalies....ai si tu loc pe lista, cu tot cu MIRON SORIN ! 43.Petrică aka Bullbar..... zis si "șoparlă mică de nămol" ! 44. adb 45. nessum (care incearca sa ajunga..., acolo ) 46. naui +Fritz 47. Prieten Naui (aici nu m-am prins care este numele si prenumele ) 48. DNL (cu Sami din dotare) 49. Emicos+Andrei (cu Mitzu din dotare) 50. Hexen (cu gratarul si berica siiiii..., catelu`? ) 51. radu.mugur (Inca unul cu Hilux ) 52. Mack (in total 3 ) 53. PYZ (Speri mata... ) 54. claudiu182 (unul din "pozarii" de serviciu :grin:) Fratilor, dar pe Horace :wink: nu-l ia nimeni in masina? Horace, daca astia ie rai, vi cu fratili tau martialist in masina in care ai inceput off-road-ul! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 O sa fim peste 90 de masini, sunt multi care nu s-au inscris aici si or sa vina. Apropo acolo avem posibilitatea sa ne dam cu masinile sau ne axam doar pe :mici: si :clb ? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Locatia intalnirii va fi la ADUNATII-COPACENI ! Coordonatele locatiei sunt 44° 16' 09" N, 26° 03' 22" E Locul de intalnire este benzinaria PETROM de pe sos. Giurgiului la iesirea din Bucuresti, spre Jilava, ora 09.00 [ATTACH=CONFIG]166695[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Ne-am stans si noi, cei de la LROC, vreo 7 masini, deocamdata. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Era sa uit......pentru curiosi.......duminica, la Adunatii-Copaceni va putea fi vazuta si masina asta......chiar daca n-o cumparati, merita vazuta si pe exterior si pe interior...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71139-Volkswagen-Touareg-V10-5-0-litri-2004 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 O sa vin si eu cu un prieten, asadar Catabala + Bulgaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Era sa uit......pentru curiosi.......duminica, la Adunatii-Copaceni va putea fi vazuta si masina asta......chiar daca n-o cumparati, merita vazuta si pe exterior si pe interior...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71139-Volkswagen-Touareg-V10-5-0-litri-2004 Se da in teste???!!!!:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vin si eu! Miron Sorin! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Vin si eu! Miron Sorin! Bine Sorine, aveam emotii ca fara tine nu ma lasa :-) vezi lista:-) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Ajung si eu plus un pasager. Era sa uit sa anunt, cu toate ca vorbele si planul sunt facute...planul sa nu beau prea mult sambata seara. slp Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cei care v-ati exprimat dorinta sa veniti si nu apareti pe lista, faceti si voi copy-paste :grin: ca nu e asa de greu... Va multumim! :old Sa avem o duminica plina de OFF-ROAD, GRATAR SI VOIE BUNA! :h5 Editat Februarie 7, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 venim si noi, plus fameleonul Cristiblondu' KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Canal CB? Forfota si pe la noi! Urmeaza sa confirmam! :x 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 16 este canalul CB al pasionatilor de off-road! Apropo, ca fapt divers :grin: m-a sunat Goganu, ala deh cu mataranga de 24cm :ha: si mi-a zis ca vine si el cu..., 30 DE MASINI! :Hr:hl Ce-o sa fie, ce-o sa fie? O SA FIE O NEBUNIE! :ha::banana http://www.youtube.com/watch?v=2qCPsqa8FFQ Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 :ha: Vezi ca in mare parte ...masinile sunt inscrise pe doua liste ...dar sunt cam aceleasi ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 prezent si piticu82 cu jimnylica + copilotul din dotare :banana:g:banana sper totus sa nu fiu ultimul din catalog cu eram la scoala:Hr da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aja Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 venim si noi 2 masini florin si luminita si andi cu jeni ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Mai vin cu mine Nyki si Carmen cu patrolul , Costel si Nina cu dacia papuc 4x4 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 si da afara ninge :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate