Kibitz Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Plafon cu ambutisari gasesti la MK2 , la Y60 , la K260 Wagon ... or mai fi si altele dar nu mai stiu eu daca se potrivesc ... Cele de mai sus sunt potrivite ca si dimensiuni aproximative , adica sunt mai mari . Multumesc de info. Momentan caut de Patrol. Daca nu gasesc trac la planul B. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Te rog spune-mi ce dimensiuni are gaura pe care vrei sa o astupi,cea din plafonul de tabla. Multumesc La varianta montarii unui geam fumuriu, pe cheder in acea gaura te-ai gandit? E apoximativ de 65x70cm. Daca vrei sa stii exact pot sa o masor la milimetru. Oricum, nu garantez ca toate Patroalele astea sut taiate la fel. Se vede ca e taiat frumos, dar pare, totusi, taiat la mana nu dupa vreun sablon. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Siteul pe care l am pus ca distribuitor de plexig prezinta si alte materiale , inclusiv policarbonat , dar ma refeream la cel masiv , nu cel de garduri , am parbrizul de la barca din plexig de aprox 5 ani si mai e si curbat si cu nisip continu pe el , nici in industria aeronautica nu se mai foloseste de mult timp sticla , totusi daca ajung la aceasta operatiune nu o sa ma chinui sa sudez ,rectific taietura un cheder si plexig gros cu folie ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Salut, in ce stadiu esti cu lucrarea? Asteptam vesti,nu de alta dar m-as apuca si eu sa-i dau jos cocoasa. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Salut, in ce stadiu esti cu lucrarea? Asteptam vesti,nu de alta dar m-as apuca si eu sa-i dau jos cocoasa. Salut, Lucrarea a ramas in acelasi stadiu deoarece nu am gasit o bucata de plafon de patrol la dezmembrari si pentru ca in ultimele saptamani, in week-end, am fost tot pe la iesiri. Sorin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Pentru plafon si tapiterie incearca aici 0733 507026. Are sigur! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Eu am gasit parasolarul original de y61! si arata total altfel masina, nu dardaie nu bate canta sau altceva ! Dupa gustul meu asa mi place mai mult cum arata tractorul decat fara , si chiar e parasolar ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Eu am gasit parasolarul original de y61! si arata total altfel masina, nu dardaie nu bate canta sau altceva ! Dupa gustul meu asa mi place mai mult cum arata tractorul decat fara , si chiar e parasolar ![ATTACH=CONFIG]189358[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]189359[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]189360[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]189361[/ATTACH] Am vazut si eu masina ta si arata bestial.Ne-am intersectat pe la Ianca cand erai cu barca.Parasolarul face cocoasa mai frumoasa. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Eu am gasit parasolarul original de y61! si arata total altfel masina, nu dardaie nu bate canta sau altceva ! Teo,de unde l-ai cumparat si cat a costat?Arata foarte bine cu el.A,era sa uit!Ajuta mult,odata montat? Mersi. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Ca si viteza nu stiu cat ajuta , ca mai mult de 120 rar ma apas pe pedala ,ca aspect si mai ales pentru soare e foarte bun ,in privinta achizitionarii vorbim pe PM , sa nu transformam topicul in altceva ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez De ce nu luati de la dezmembrari o trapa cu tot cu plafon, de la un turism? Ar iesi "ca de fabrica". Editat Octombrie 4, 2013 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Am vazut si eu masina ta si arata bestial.Ne-am intersectat pe la Ianca cand erai cu barca.Parasolarul face cocoasa mai frumoasa. dupa multe ,,lupte " l am produs pe primul,e la vanzare, aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81141-Vand-parasolar-y61 Editat Octombrie 29, 2013 de Astral VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Deci pana la urma trapa se poate demonta de acolo?, as face ceva spatii de depozitare acolo sus intre plafoane ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Deci pana la urma trapa se poate demonta de acolo?, as face ceva spatii de depozitare acolo sus intre plafoane ! Trapa se poate demonta dar nu e chair simplu... Trebuie demontat mai intai elementul din fibra dinpatrea din spate din interior, apoi plasticele din patea din spate care vin imprejurul (fostelor) geamuri, plafonul si apoi vreo 12 suruburi/piulite. Alt dezavantaj este ca nu va mai exista un suport pentru busola si termometrul din patera din fata de pe plafon pentru ca se leaga de mecansimul de sustinere a trapei. Loc nu se castiga mult. Poate vreo 10-15 cm in inaltime. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez ohooo ! pai nu i de ajuns pt acareturi?, si de ce sa car trapa dupa mine?suport la busola din tabla de aluminiu sau decupat cel de pe trapa cat despre desfacut...numai plafonul nu l dadusem jos astavara! sa vina caldura !!!!:grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Va salut, Intr-adevar, eu am cumparat un plafon de la dvs. L-am folosit sa astup gaura facuta in momentul conversiei la autoutilitara. Tapiseria nu am montat-o inca; recunosc, din motive de timp dar si de (un pic de) lene. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Mihai Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez Salut Poti te rog sa pui niste poze cu plafonul din exterior si daca ai reusit sa modifici partea de fibra(sa-i reduci inaltimea). Am si eu unul si vreau sa scap de palarie. Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Modificare acoperis (cocoasa) Patrol Y61 Olandez [ATTACH=CONFIG]215673[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215674[/ATTACH] Ai nevoie de un pavilion de Y61 scurtin 3 usi.....pt ca pavilionul sau bucata de pavilion de la un Patrol lung in 5 usi nu se potriveste.Difera nr nervurilor.....4 respectiv 6..... Se poate face doar trebuie putina stiintza si piese. Daca te intereseaza vb pe privat.....sau vi pana la SM ca nu e distantza mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hoti Postat Aprilie 20, 2020 Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Acum am facut si eu modificarea asta. Mersi mult pentru postare! Fara ce ai descris aici, nu cred ca ma apucam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate