Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa cresc mare!!!

soxxxxxxxxxx2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Vreau sa cresc mare!!!

acolo a fost, dar din cauza fortelor produse, s-a largit gaura si s-a dus in jos, iar acum zangane

eu am avut 2 ani pe masina prelungitoare si nu sa largit nici o gaura,caci saiba e originala a masinii si este semi gaura in ea(o parte tesit)si nu are cum sa se probuca asa forte acolo sa se perforeze tabla de 3mm din care este facut,nici cu telescopul blocat

probabil a fost prea moale prelungitorul,dar il poti schimba pe o flansa din aceasta

987501030_2013-01-0311_42_50.thumb.jpg.2e397498e68b06f5459503e09fe12b76.jpg

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acolo a fost, dar din cauza fortelor produse, s-a largit gaura si s-a dus in jos, iar acum zangane

chiar si in poza postata de tine se vede ca prelungitorul sta doar pe bucsa de fier din flansa si saiba este sub ea de aceea se distrug acele flanse de cauciuc

si n u vorbesc despre saiba indicata de tine ca aceea este deasupra telescopului si nu sub

Editat de adammoga80

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

eu sub flansa inainte sa o inalt cu acest prelungitor era acea saiba care sta sub protectie neagra a amortizorului. acea saiba nu avea nici o tesitura era perfect rotunda.

a fost pusa exact sub flansa si a fost strapunsa, iar acum daca o dau jos prezinta urme vizivile de largire.regret ca nu i-am facut poze.

si acea saiba nu era de 3mm , avea max 2mm

o sa am in vedere ideea ta si am sa pun alta saiba sa vedem.(dar daca pun acolo saiba si strang, tot in acea bucsa metalica a flansei se va sustine amortizorul)

parerea mea:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare